BigArchi wrote:Starp citu AUTO, arī ir privātīpašums, bet kustāms, tas nekas, ka logi spīd cauri un viņus var redzēt iekš tiem, mājā tad jau ar pa logu var fočēt, tatad secinam, ka kamēr mets ir iekš AUTO, NEFOČĒSIM tak viņus, da un kam viņi 100 gadu vajadzīgi bet tu painteresējies savam juristam plz, un atmet man atbildi uz PM! Ok ?
Bet tad jau sanāk, ka pašvaldības policists kurš kontrolē nepereizi stāvēšanai novietotos auto arī nedrīkst fotografēt tavu privātīpašumu( auto)
Mans Ira traks, bet trakajiem pieder pasaule un volvomuzejs.
es arī turējos turējos, līdz brīdim, kad iedeva brīdinājumu par nedegošu tuvo tumšajā diennakts laikā ( 70 km/h iebraucot siguldā viņi nepamanīja, bet tuvo gan!)
un tad sākās... tajā nedēļā gandrīz katru dienu dokumentu pārbaude!
Mani sākumā arī neaiztika neaiztika un tad vienreiz sarunāju ar poličonkuli 10Ls par 108kmh pilsētā... un tad maisam gals vaļā - kādu brīdi bieži turēja.. hz kāpēc..
Speelmaniitis wrote: es arī turējos turējos, līdz brīdim, kad iedeva brīdinājumu par nedegošu tuvo tumšajā diennakts laikā ( 70 km/h iebraucot siguldā viņi nepamanīja, bet tuvo gan!)
Plika dokumentu pārbaude nav apturēšanas iemesls, tā ira tavas brīvas pārvietošanās ierobežošana.
Mans Ira traks, bet trakajiem pieder pasaule un volvomuzejs.
Speelmaniitis wrote: es arī turējos turējos, līdz brīdim, kad iedeva brīdinājumu par nedegošu tuvo tumšajā diennakts laikā ( 70 km/h iebraucot siguldā viņi nepamanīja, bet tuvo gan!)
Plika dokumentu pārbaude nav apturēšanas iemesls, tā ira tavas brīvas pārvietošanās ierobežošana.
Ir gan iemsls! es paskatos spogulī un dodu sev ~ 20 gadiem, senči paskatās uz mani un dod ~ 16 gadus, BET mēs abi ļoti labi zinam, ka esmu pilngadīgs --> izskats var maldināt! domāju, ka lielākā daļā gadījumu apturēšanas iemesls bija mentu prieki, ka būs dabūjuši sīko, taču pēc 5 min. šie var jau sūkāt īkšķi!
EDIT: man vienu pazīstamu klubā neielaida 21 gada dzimenē... šis rāda pasi, a sargi atbild "VILTOTA!!!"
Last edited by D'Karlo on 30 Jan 2006, 16:05, edited 1 time in total.
A.M. wrote:un kaa tur iisti bija ar to apstaashanos? pirms paaris gadiem tak visi bljaustiijaas, ja ments tev prasa dokjus, mums ir tiesiibas jautaat iemeslu un taa pataas par apstaadinaashanu. kaa tur iisti bija ar shito?
man visu laiku, izņemot vienu reiz tā arī pateica: "dokumentu pārbaude" (laikam! tas bija sen).... bet vienu reizi toč pisa mozgu par visu! aptieciņa, dzēšamais, tad sēja klāt, ka esmu ātrumu pārkāpis, beigās gandrīz trubiņā pūtu... bet viss beidzās labi, un CP dēļ neesmu naudu vēl tērējis.
Igaunis wrote:Nu tā jau saka, ka ziemassvētki ir brīnumu laiks! Starp citu- mani vēl nekad CP nav apstādinājuši!
nospljaujies 3x... agraak vai veelaak, bet tas notiks
Labais! vakar braucu uz laukiem- redzeeju kaadas 7 CP ekipaazjas! Neviena mani neaptureeja! Vel aizvien turos! Tfu, tfu tfu!
tas notiks tad, kad vismazaak to buusi gaidiijis es arii bez tiesiibaam braukaajot netiku ne reizi aptureets, kaut arii braucu kaa visi paareejie ar aatrumu virs 50 utt. nliku tiesiibas, te vienaa dienaa braucu uz lidostu un panjeema mani..pat nezinaaju, ka kko paarkaapju neredzeeju ziimi vnk..
Kaneeps wrote:man klase bija gadijums, ka klasesbiedrene (18g.) gaja uz solariju un vinai pateica ka berniem lidz 12. gadu vecumam solarijs nav ieteicams!!!
A.M. wrote:un kaa tur iisti bija ar to apstaashanos? pirms paaris gadiem tak visi bljaustiijaas, ja ments tev prasa dokjus, mums ir tiesiibas jautaat iemeslu un taa pataas par apstaadinaashanu. kaa tur iisti bija ar shito?
man visu laiku, izņemot vienu reiz tā arī pateica: "dokumentu pārbaude" (laikam! tas bija sen).... bet vienu reizi toč pisa mozgu par visu! aptieciņa, dzēšamais, tad sēja klāt, ka esmu ātrumu pārkāpis, beigās gandrīz trubiņā pūtu... bet viss beidzās labi, un CP dēļ neesmu naudu vēl tērējis.
Labu laiku atpakalj lasiju vienaa vietaa lab ipamatotu citatu kapec menti nevar prasit ne aptiecinju, ne ugunsdzeshamo, ne 3sturi..tik nezinu vai tas speka vel.
katz wrote:
Labu laiku atpakalj lasiju vienaa vietaa lab ipamatotu citatu kapec menti nevar prasit ne aptiecinju, ne ugunsdzeshamo, ne 3sturi..tik nezinu vai tas speka vel.
vairs nav. tagad vinji var prasiit paraadiit shiis lietas
Ghost_az wrote:Par izskatu runājot - man pirms pāris gadiem pat alkoholu negribēja pārdot, pirms dokumentus neuzrādīju... (tulīt jau būs 29 gadi... ).
man vēl šobrīd negrib kad esmu noskuvies glīti
(24)
man shoriit prasiija "18 ir?", kad pirku smeekjus.. iisteniibaa, nezinu, ko dariit, apvainoties, va priecaaties.. ja man buutu 30, es priecaatos, ja man buutu 18, es beedaatos... man shogad buus 22.
mazāk pīpē lielāks būsi.
Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!