Vāveris 2'nd MB W124 kupeja
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Vāveris 2'nd MB W124 kupeja
Es ceru, ka šitie mazo disku onanētāji nebūs tevi pierunājuši ņemt nost normālos 18niekusVāveris wrote:Varētu uzlikt atpakaļ sešpadsmitniekus, tik riepas janopērk.

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Tie diski manaa skatiijumaa izskataas ne peec kaa. Nesaku, ka vajag 16, bet gan citus 18 vai varbuut 17, galvenais gana platus.
Fretka, tie diski mani joprojām patīkami kaitina. Nebrīnos, ja spontāni kaut ko pamainīšu, tik sākumā jāpārdod kāds no esošajiem komplektiem.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
+55Archuks wrote:Es ceru, ka šitie mazo disku onanētāji nebūs tevi pierunājuši ņemt nost normālos 18niekusVāveris wrote:Varētu uzlikt atpakaļ sešpadsmitniekus, tik riepas janopērk.Jo tagad tas auto izskatās nesalīdzināmi labāk, tik kā jau kāds minēja, varētu salikt FL visapkārt
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Šodien saņēmu pāršūto stūri, saņemti arī diski pēc valcēšanas. Varbūt kādam ir argona metinātāju kontakti, kurš varētu nelielu plaisu sametināt karterim bez tā noņemšanas?
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Es ļoooti ceru, ka nebūs VAZ vai kas tml !
Gaidam nākamo !

Gaidam nākamo !

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Domas un vēlmes ir visādas, arī par Vaz 2101 un 2102 bija nopietna doma, bet tos kurus biju noskatījis vairs nav. Šobrīd vēl nezinu kas, bet kaut kas noteikti būs