Ch.: 318is e36

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
Archuks
BMW
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ch.: Sierra

Post by Archuks »

Nixon wrote:
Archuks wrote:Melnās piķotās apakšas man atgādina totālus laukus, parasti tā dara opīši ar saviem vecajiem žiguļiem un opeļiem, lai izietu skati :D
Tur jau vairs nav nekas glābjams ar tām apakšām... Vajag tikai atsvaidzināt, uzklājot jaunu kārtu. :naac:
Exactly :naac:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
Brand

Post by Brand »

gribu redzēt stikerbombas uz šī auto un baltie diski tādā gadījumā izskatīsies ok, bet kupenas izskatu nešķiro :D
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

stickeri ir virsū, laikam bik perebors sanāca, bet izskatās, ka tā nebūs problēma - tikko iečekoju, ka tie stickeri, kad samirkst, samērā sūdīgi turās klāt :emo: :emo: :emo: speciāli nost neplēsu, bet ar roku pačamdot likās tādi pajēli.. izskatās, ka dēļ nokrišņiem un temperatūrām tur ziemā būs kā būs..
Bet jācer, ka tās ir tikai manas iedomas. :D

bildes būs, kad mājās atgriezīsies internets. :shura:
Sodit slidgultnus uz spiediena
Oss

Post by Oss »

uzmočī sticker bombai pa virsu caurspīdīgo līmplēvi. Kaut vai to ar kuru aplīmē grāmatu vākus, grāmatnīcās nopērkams
MissL

Post by MissL »

Ch. wrote:stickeri ir virsū, laikam bik perebors sanāca, bet izskatās, ka tā nebūs problēma - tikko iečekoju, ka tie stickeri, kad samirkst, samērā sūdīgi turās klāt :emo: :emo: :emo: speciāli nost neplēsu, bet ar roku pačamdot likās tādi pajēli.. izskatās, ka dēļ nokrišņiem un temperatūrām tur ziemā būs kā būs..
Bet jācer, ka tās ir tikai manas iedomas. :D

bildes būs, kad mājās atgriezīsies internets. :shura:
Vai tad nevar laku uzpuust pa virsu?
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli :]
M5 tikai ar dīzeli :naac:
Image
TDR. LV
Oss

Post by Oss »

labāk ir apliet ar ūdeni un vecās nakļenes noplēst nost un atkal izmest ~10ls par jaunām ūdensnoturīgām? Krizis edišen, esošās lai nolīmē ar plēvi un būs labi :D

nakļenes laku uzsūks tāpat kā ūdeni
jurci-s

Post by jurci-s »

Mjā, es domāju ka tur toč pa virsu labāk apvilkt ar caurspīdīgu līmplēvi. tāds gabaliņš tev tur maksās 5 ls m2 ;) gribas redzes kā izskatās.. :)
ER.

Post by ER. »

Kāds ir papīrus/nakļenes ar laku pūtis? Tas pasargā ilgtermiņā?
Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
Melnais

Post by Melnais »

Es vakar jautāju vienai meitenei, vai viņa nāktu uz randiņu ar mani, ja aicinātu, viņa teica nē.
ER.

Post by ER. »

Melnais wrote:Es vakar jautāju vienai meitenei, vai viņa nāktu uz randiņu ar mani, ja aicinātu, viņa teica nē.
Topikus nesajauci? :emo:
jurci-s

Post by jurci-s »

Ch, vari mēģināt ja negribi līmet līmplēvi ir vel variants. noklat ar Pva līmi un tad lakot bet tā ir baigā zapara vajag labus apstākļus lai nožūtu tā līmi, 2. vari nolīmēt vnk pāri caurspīdīgo skoču bet tas izskatīsies pēc gatera..
ER.

Post by ER. »

jurci-s wrote:Ch, vari mēģināt ja negribi līmet līmplēvi ir vel variants. noklat ar Pva līmi un tad lakot bet tā ir baigā zapara vajag labus apstākļus lai nožūtu tā līmi, 2. vari nolīmēt vnk pāri caurspīdīgo skoču bet tas izskatīsies pēc gatera..
PVA līme šķīst ūdeni! :roll:
Melnais

Post by Melnais »

jurci-s wrote:Ch, vari mēģināt ja negribi līmet līmplēvi ir vel variants. noklat ar Pva līmi un tad lakot bet tā ir baigā zapara vajag labus apstākļus lai nožūtu tā līmi, 2. vari nolīmēt vnk pāri caurspīdīgo skoču bet tas izskatīsies pēc gatera..
Nedirs, es šonedēļ vairākas reizes biju garterī, neredzēju nevienu spārnu, kurš būtu nolīmēts ar uzlīmēm un pēc tam aplīmēts ar caurspīdīgo skoču... :|
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

černis.. Melnais ir sēdies sēnes, pārēji arī bārsta pērles :reeka:
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
MissL

Post by MissL »

Melnais wrote:
Nedirs, es šonedēļ vairākas reizes biju garterī, neredzēju nevienu spārnu, kurš būtu nolīmēts ar uzlīmēm un pēc tam aplīmēts ar caurspīdīgo skoču... :|
:pactalom: :pactalom: :pactalom: :pactalom:
Gandriiz no diivaana izkritu :reeka: :reeka: :reeka:

Ja nakljenes uzsuuks laku, mosh var ar caurspiidiigo nagu laku. Tas taa sievishkjiigi bet aatri zhuust un to papiirs toch neuzsuuc :reeka:
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli :]
M5 tikai ar dīzeli :naac:
Image
TDR. LV
Melnais

Post by Melnais »

Nē, nu sēnes ne sēnes, bet man mūža lielākais projekts ar skoču bija tad, kad es mācijos 4. klasē (gaterī), un nolīmēju ar skoču kladei vākus. Bet te, [censored], ēd sēnes, kādas manā laikā (kad mācijos gaterī), nemaz neauga. :doh: Mašīnai spārnu nolīmēt ar skoču... Nu kur rodas tādas idejas?
ER.

Post by ER. »

Ceru ka Juzix izdzēsīs to huiņu ko tu te dzen.
jurci-s

Post by jurci-s »

Melnais wrote:Nē, nu sēnes ne sēnes, bet man mūža lielākais projekts ar skoču bija tad, kad es mācijos 4. klasē (gaterī), un nolīmēju ar skoču kladei vākus. Bet te, [censored], ēd sēnes, kādas manā laikā (kad mācijos gaterī), nemaz neauga. :doh: Mašīnai spārnu nolīmēt ar skoču... Nu kur rodas tādas idejas?
Nu cilvēkam vajag lai nenobirtu uzlīmes pēc pirmā lietus, 2. plato skoču būtu tas pac kas nolīmēt ar līmplēvi tikai lētāk. Tu jau tā runā takā tā būtu jauna mašina un viss tur būtu taisīts ar jaunām detaļām, un auto tiko no krāsotavas. :reeka:
Melnais

Post by Melnais »

jurci-s wrote:
Melnais wrote:Nē, nu sēnes ne sēnes, bet man mūža lielākais projekts ar skoču bija tad, kad es mācijos 4. klasē (gaterī), un nolīmēju ar skoču kladei vākus. Bet te, [censored], ēd sēnes, kādas manā laikā (kad mācijos gaterī), nemaz neauga. :doh: Mašīnai spārnu nolīmēt ar skoču... Nu kur rodas tādas idejas?
Nu cilvēkam vajag lai nenobirtu uzlīmes pēc pirmā lietus, 2. plato skoču būtu tas pac kas nolīmēt ar līmplēvi tikai lētāk. Tu jau tā runā takā tā būtu jauna mašina un viss tur būtu taisīts ar jaunām detaļām, un auto tiko no krāsotavas. :reeka:
Nu [censored], bet ar skoču! :rofl: Kad man bija 16 gadi, tad likās, ka uzacis mašīnai vēsi var uztūnēt ar melnās izolenes palīdzību. :aiwa:
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

tāk, reku bildes! :šalle: :fiksītis: :toms_grēviņš_aplaudē: :naac:
Image
Image
Image
Image
Image
šorīt ar roku pačamdīju viņas kārtīgāk - nost nekritīs, ja speciāli nebakstīs.. var padomāt par kko, ko uzlīmēt pa virsu, bet it kā nekāda mirstamvaina nav un turās samēra normāli!
Sodit slidgultnus uz spiediena
Locked