ExactlyNixon wrote:Tur jau vairs nav nekas glābjams ar tām apakšām... Vajag tikai atsvaidzināt, uzklājot jaunu kārtu.Archuks wrote:Melnās piķotās apakšas man atgādina totālus laukus, parasti tā dara opīši ar saviem vecajiem žiguļiem un opeļiem, lai izietu skati
Ch.: 318is e36
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ch.: Sierra
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

gribu redzēt stikerbombas uz šī auto un baltie diski tādā gadījumā izskatīsies ok, bet kupenas izskatu nešķiro 
stickeri ir virsū, laikam bik perebors sanāca, bet izskatās, ka tā nebūs problēma - tikko iečekoju, ka tie stickeri, kad samirkst, samērā sūdīgi turās klāt
speciāli nost neplēsu, bet ar roku pačamdot likās tādi pajēli.. izskatās, ka dēļ nokrišņiem un temperatūrām tur ziemā būs kā būs..
Bet jācer, ka tās ir tikai manas iedomas.
bildes būs, kad mājās atgriezīsies internets.
Bet jācer, ka tās ir tikai manas iedomas.
Sodit slidgultnus uz spiediena
Vai tad nevar laku uzpuust pa virsu?Ch. wrote:stickeri ir virsū, laikam bik perebors sanāca, bet izskatās, ka tā nebūs problēma - tikko iečekoju, ka tie stickeri, kad samirkst, samērā sūdīgi turās klāt![]()
![]()
speciāli nost neplēsu, bet ar roku pačamdot likās tādi pajēli.. izskatās, ka dēļ nokrišņiem un temperatūrām tur ziemā būs kā būs..
Bet jācer, ka tās ir tikai manas iedomas.![]()
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
M5 tikai ar dīzeli

TDR. LV
M5 tikai ar dīzeli

TDR. LV
labāk ir apliet ar ūdeni un vecās nakļenes noplēst nost un atkal izmest ~10ls par jaunām ūdensnoturīgām? Krizis edišen, esošās lai nolīmē ar plēvi un būs labi 
nakļenes laku uzsūks tāpat kā ūdeni
nakļenes laku uzsūks tāpat kā ūdeni
Es vakar jautāju vienai meitenei, vai viņa nāktu uz randiņu ar mani, ja aicinātu, viņa teica nē.
Ch, vari mēģināt ja negribi līmet līmplēvi ir vel variants. noklat ar Pva līmi un tad lakot bet tā ir baigā zapara vajag labus apstākļus lai nožūtu tā līmi, 2. vari nolīmēt vnk pāri caurspīdīgo skoču bet tas izskatīsies pēc gatera..
PVA līme šķīst ūdeni!jurci-s wrote:Ch, vari mēģināt ja negribi līmet līmplēvi ir vel variants. noklat ar Pva līmi un tad lakot bet tā ir baigā zapara vajag labus apstākļus lai nožūtu tā līmi, 2. vari nolīmēt vnk pāri caurspīdīgo skoču bet tas izskatīsies pēc gatera..
Audi 200 | Audi A3 | e30 316 coupe
Nedirs, es šonedēļ vairākas reizes biju garterī, neredzēju nevienu spārnu, kurš būtu nolīmēts ar uzlīmēm un pēc tam aplīmēts ar caurspīdīgo skoču...jurci-s wrote:Ch, vari mēģināt ja negribi līmet līmplēvi ir vel variants. noklat ar Pva līmi un tad lakot bet tā ir baigā zapara vajag labus apstākļus lai nožūtu tā līmi, 2. vari nolīmēt vnk pāri caurspīdīgo skoču bet tas izskatīsies pēc gatera..
Melnais wrote:Nedirs, es šonedēļ vairākas reizes biju garterī, neredzēju nevienu spārnu, kurš būtu nolīmēts ar uzlīmēm un pēc tam aplīmēts ar caurspīdīgo skoču...jurci-s wrote:Ch, vari mēģināt ja negribi līmet līmplēvi ir vel variants. noklat ar Pva līmi un tad lakot bet tā ir baigā zapara vajag labus apstākļus lai nožūtu tā līmi, 2. vari nolīmēt vnk pāri caurspīdīgo skoču bet tas izskatīsies pēc gatera..
Gandriiz no diivaana izkritu
Ja nakljenes uzsuuks laku, mosh var ar caurspiidiigo nagu laku. Tas taa sievishkjiigi bet aatri zhuust un to papiirs toch neuzsuuc
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
M5 tikai ar dīzeli

TDR. LV
M5 tikai ar dīzeli

TDR. LV
Nē, nu sēnes ne sēnes, bet man mūža lielākais projekts ar skoču bija tad, kad es mācijos 4. klasē (gaterī), un nolīmēju ar skoču kladei vākus. Bet te, [censored], ēd sēnes, kādas manā laikā (kad mācijos gaterī), nemaz neauga.
Mašīnai spārnu nolīmēt ar skoču... Nu kur rodas tādas idejas?
Nu cilvēkam vajag lai nenobirtu uzlīmes pēc pirmā lietus, 2. plato skoču būtu tas pac kas nolīmēt ar līmplēvi tikai lētāk. Tu jau tā runā takā tā būtu jauna mašina un viss tur būtu taisīts ar jaunām detaļām, un auto tiko no krāsotavas.Melnais wrote:Nē, nu sēnes ne sēnes, bet man mūža lielākais projekts ar skoču bija tad, kad es mācijos 4. klasē (gaterī), un nolīmēju ar skoču kladei vākus. Bet te, [censored], ēd sēnes, kādas manā laikā (kad mācijos gaterī), nemaz neauga.Mašīnai spārnu nolīmēt ar skoču... Nu kur rodas tādas idejas?
Nu [censored], bet ar skoču!jurci-s wrote:Nu cilvēkam vajag lai nenobirtu uzlīmes pēc pirmā lietus, 2. plato skoču būtu tas pac kas nolīmēt ar līmplēvi tikai lētāk. Tu jau tā runā takā tā būtu jauna mašina un viss tur būtu taisīts ar jaunām detaļām, un auto tiko no krāsotavas.Melnais wrote:Nē, nu sēnes ne sēnes, bet man mūža lielākais projekts ar skoču bija tad, kad es mācijos 4. klasē (gaterī), un nolīmēju ar skoču kladei vākus. Bet te, [censored], ēd sēnes, kādas manā laikā (kad mācijos gaterī), nemaz neauga.Mašīnai spārnu nolīmēt ar skoču... Nu kur rodas tādas idejas?
tāk, reku bildes! :šalle: :fiksītis: :toms_grēviņš_aplaudē:

šorīt ar roku pačamdīju viņas kārtīgāk - nost nekritīs, ja speciāli nebakstīs.. var padomāt par kko, ko uzlīmēt pa virsu, bet it kā nekāda mirstamvaina nav un turās samēra normāli!

šorīt ar roku pačamdīju viņas kārtīgāk - nost nekritīs, ja speciāli nebakstīs.. var padomāt par kko, ko uzlīmēt pa virsu, bet it kā nekāda mirstamvaina nav un turās samēra normāli!
Sodit slidgultnus uz spiediena