Dzhanis Opel Omega 3000
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Dzhanis Opel Omega 3000
Sveikts ar neierastu auto! 

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Aa, nu, man jau patīk tas, ka tos 270 sasniedz pie 3600 rpm. DUAL ram i laba lieta opeļiem izdomāta.Monstrs wrote:Ņu 270nM, 3L motoram, manuprāt, nav nekas dikti patīkamsDzhanis wrote:Jā, grieze šim motoram patīkami pārsteidz, nu, samērā pie zemiem apgriezieniem jau ceļ.
Protams, ja pirms tam ir ripināts ar 1,x litru karburatoru, kuram ir ~100-140nM, tad jau![]()
Protams, ka vienmer būs pa īsu un jau tagad jūtu, ka gribētos ko niknāku. Leitis ar zaļo omegu baigo miksli bija izveidojis.Ielika 4.0 senatora mtorou. Karoče kādi 270hp un 350 nm, spolēja jau pie 1000rpm

- Archuks
- BMW
Apsveicu, šodien redzēju teikā, piesaista uzmanību 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Vai nu tas leitis ir sūdīgi braucis, vai es draņķīgi bildējis. Drīzāk jau pirmais variants.Dzhanis wrote:būtu baigi labi, ja kaut ko atrastu! es tik kādas desmit spēju internetā atrast.Juzix wrote:Ar interesē kā ar bloķa esamību? Vai sabloģēts pa lietuvisko-ar svarku?
Lai veicas slīpēšanā. Ir redzēts šis auto darbībā. Jāparakājas pa kompi, moš kāda bilde atrodas :neka:

Trīs bildes tikai atradu!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Smieklīgi izskatās ar tām mazajām miziņām pakaļā, bet jauda šim auto nav tāda, lai kaut ko lielāku spētu kūpināt. Varbūt platāki diski + falnči šo skatu mazliet uzlabotu.
Tad jau manīs kā būs! Paldies par bildēm! 

- Juzix
- burnout.lv foto team
Uzklikšķini uz bildes lai to redzētu pilnā izmērā. Šādi viņas ir graudainas utt utjp 

- Juzix
- burnout.lv foto team

labi, tiks ņemts vērā un turpmāk vismaz centrā nedarīsim tā. jāātzīst, ka tas ir vienīgais sakarīgais krustojums/ līkums, kur var kaut ko darīt un nevienam ''netraucēt''.Domeniks wrote:šiet ka tu vienīgais netraucējot izpildijies, nu bet tas pikaps pelēkais vispār vāks

- Archuks
- BMW
ko tur attaisnoties, gribi slīpē, negribi neslīpēDzhanis wrote:labi, tiks ņemts vērā un turpmāk vismaz centrā nedarīsim tā. jāātzīst, ka tas ir vienīgais sakarīgais krustojums/ līkums, kur var kaut ko darīt un nevienam ''netraucēt''.Domeniks wrote:šiet ka tu vienīgais netraucējot izpildijies, nu bet tas pikaps pelēkais vispār vāks

kuj tu vienmeer nokontroleesi 99 reizes izbrauksi un 100ajaa kaadu pakjersiArchuks wrote:ko tur attaisnoties, gribi slīpē, negribi neslīpēDzhanis wrote:labi, tiks ņemts vērā un turpmāk vismaz centrā nedarīsim tā. jāātzīst, ka tas ir vienīgais sakarīgais krustojums/ līkums, kur var kaut ko darīt un nevienam ''netraucēt''.Domeniks wrote:šiet ka tu vienīgais netraucējot izpildijies, nu bet tas pikaps pelēkais vispār vāksgalvenais to visu kontrolēt un īpaši netraucēt citiem
lai gan situaacijaa kad vieniigie iespeejamie cieteeji var buut pats un dzelzi un ja ir apdroshinaashana var uzdarboties

bet opelz laps

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Archuks
- BMW
citā automobīlī ielikt būtuDeeCee wrote:kuj tu vienmeer nokontroleesi 99 reizes izbrauksi un 100ajaa kaadu pakjersiArchuks wrote:ko tur attaisnoties, gribi slīpē, negribi neslīpēDzhanis wrote:labi, tiks ņemts vērā un turpmāk vismaz centrā nedarīsim tā. jāātzīst, ka tas ir vienīgais sakarīgais krustojums/ līkums, kur var kaut ko darīt un nevienam ''netraucēt''.Domeniks wrote:šiet ka tu vienīgais netraucējot izpildijies, nu bet tas pikaps pelēkais vispār vāksgalvenais to visu kontrolēt un īpaši netraucēt citiem
lai gan situaacijaa kad vieniigie iespeejamie cieteeji var buut pats un dzelzi un ja ir apdroshinaashana var uzdarboties
bet opelz laps