Volvo EsSešdesmit
- tomsons82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ingus Volvo S60
Vāveris wrote:Ienāca galvā doma aplīmēt ar līmplēvi auto, lai kaut kā izceltu no pārējiem Volvo savējo. Pāris nedēļas padomāju un ar citu cilvēku padomu un pilnveidojumiem nonācu pie šāda gala varianta
Pagaidām neko citu bez aplīmēšanas ar vizuālo negrasos darīt, ja nu vienīgi aizmugurē vēl e-bay pasūtīšu lipspoileru uz bagāžnieka vāka. Iekšā gribu nomainīt orģinālo audiosistēmu, to šomēnes gribētos iesākt, tad jau ielikšu kādu bildi vēlāk!
šī izskatās ok!!!
ielās ar Honda Accord coupe (F22B5)!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
+1freimo wrote:Labāk nosēdini / nomaini diskus! Ar līmplēvēm tikai sačakarēsi izskatu!
p.s. manuprāt!
Šis nav tas auto, kuru aplīmēt ar uguns liesmām!!!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
nedari tā. volvo nav kautkāda hondaVāveris wrote:Ienāca galvā doma aplīmēt ar līmplēvi auto, lai kaut kā izceltu no pārējiem Volvo savējo. Pāris nedēļas padomāju un ar citu cilvēku padomu un pilnveidojumiem nonācu pie šāda gala varianta
Pagaidām neko citu bez aplīmēšanas ar vizuālo negrasos darīt, ja nu vienīgi aizmugurē vēl e-bay pasūtīšu lipspoileru uz bagāžnieka vāka. Iekšā gribu nomainīt orģinālo audiosistēmu, to šomēnes gribētos iesākt, tad jau ielikšu kādu bildi vēlāk!
- RiCh
- Spam addicted
Aerogrāfija ielas mašīnai ir pats stulbākais kas var būt , ja nav istādes mašīna , tad nevajag. Uz ielām netrūkst āžu kuri tavu mašīnu apskādēt var un aerogrāfiju pārzīmēt samērā sālīti sanāk.Melnais wrote:mazliet atgādina nfsu geimera sapni spēles sākumā! :gigi: bet doma laba, tikai paskaties, ko labāk!varbūt aeogrāfiju?
taas ir uzliimes - liidz ar to apskraapeeshana nav probleema
ja nu tieshaam gribi kko lipinaat virsuu 1ais variants ir veel +/- ok, 2rais - :vee:
ja nu tieshaam gribi kko lipinaat virsuu 1ais variants ir veel +/- ok, 2rais - :vee:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- RiCh
- Spam addicted
Es zinu ka tās ir uzlīmes , lasi prātīgāk tekstu un tad redzēsi ko citi raksta arī.DeeCee wrote:taas ir uzliimes - liidz ar to apskraapeeshana nav probleema
-
- Audi 80 Quattro
Šādas uzlimes uz VOLVO Smagajiem izskataas normaalas ! 

Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

Nu tad es pabeigšu savu iesākto un aplīmēšu Volvo, un jūs varēsiet rakstīt sadāļā, Es Tevi Redzēju, ka redzējāt šito stulbi aplīmēto Volvo. Es gan pabeigšu iesākto un ja nu galīgi nepatiks noplēsīšu nost

Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Pareiza pieeja 
Manuprāt - ja viņas dzīvajā būs nedaudz gaišākas, respektīvi neitrālākas, tad būs zašebis.
Nav ko vizināties visiem ar vienu ģīmi

Manuprāt - ja viņas dzīvajā būs nedaudz gaišākas, respektīvi neitrālākas, tad būs zašebis.
Nav ko vizināties visiem ar vienu ģīmi

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Ir, ir tā. Visi ierūsējuši uz "diski & sēdinājums, pārējais sux" variantu.
Šitais vēl daudz maz ok izstās, bet ja būtu kkādi tribal, uguns, vai kārtējais sacīkšu karogs tad gan ņeaļo. 

- riekstaa
ha.. uzlīmju pluss - uzlīmē, paskaties - ja nepatīk, tad plēs nost.. šitais nav pārāk slikts variants, bet kā jau kas tur teica - vajag bikīt neitrālākas viņas..

- RiCh
- Spam addicted
Nē nu es neteicu ka uzlīmes slikti izskatās , viņas var teikt pat labi izskatās , es te vienkārši izteicu savu viedokli par airogrāfijām.Vāveris wrote:Nu tad es pabeigšu savu iesākto un aplīmēšu Volvo, un jūs varēsiet rakstīt sadāļā, Es Tevi Redzēju, ka redzējāt šito stulbi aplīmēto Volvo. Es gan pabeigšu iesākto un ja nu galīgi nepatiks noplēsīšu nost![]()
- Foxijs
tā tīri ok, neizskatās nemaz tik slikti
labākam kopskatam būtu smuki novākt volvo zīmi priekšā un tos buferus mašīnas krāsā nokrāsot 

- mbertulis
- Dubultaģents
man labpatiktos, ka būtu tik uz sāniem, nevis uz haubes un grabažnieka vāka. bet cilvēks dara kā patīk un tajā nav nekā slikta! visā visumā ir o.k. un vēl tas, ka sāns izskatās labāk kā bija fotožopa taisītajā variantā, ka uz priekšējām durvīm ir ar 2 nagu skrāpējumi.

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !