Rallijs Talsi 2008
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Rallijs Talsi 2008
Kāds tur brīnums, ja pilsētas dops būs ja ne precīzi tāds pats, tad ļoooti līdzīgs 

droshi vien, tur jau nav daudz variantu 
vieniigi ikdienaa aatrumu nemazina slaapeetaaji, var normaali vilkt, piemeeram, gar kokleetaaju
atceros, kaa ziemaa "jauniibaa" (
) tur gandriiz uz ezera noparkojos 

vieniigi ikdienaa aatrumu nemazina slaapeetaaji, var normaali vilkt, piemeeram, gar kokleetaaju

atceros, kaa ziemaa "jauniibaa" (

being a better driver is not an unfair advantage...
-
- Audi 80 Quattro
joks tiem , kas tiešām domaa ''trenneeties'' šajaa wiikendaa pa pilseetas dopu !V.I.P. wrote:practice pa pilseetu jau noteik gandriiz katru 5-dienas/6-dienas vakaruFox wrote:biezi manu tavu Audi !!!
Bet par ralli ...
trenninji pa pilseetu jau notiek![]()
Menti buus , 2(!) subari buus , Municipāļi būs pastiprinātā režīmā !!!
Viens subars kursees pa centra zonu , otrs pa Lauktehnikas/COS/Erteks Zonu

Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

-
Treniņi ir viens, bet neivens jau netraucē sportistam izbraukt trasi mierīgi, pārbaudīt teni n-tās reizes... Pats kā skatītājs pērn gandrīz visus dopus atvilku, mundigciema karjeras man ļoti patika, pēc kādas 5tās reizes sanāca nemaz ne sliktāk kā dažam labam sportistam
Tiesa, auto bija piemērots tādām lietām 

-
- Audi 80 Quattro
sportisti - jaa , bet nejau pardroshie varoņi ar tuning.lv audi coupe , un bmw e36 cabrio ar zilajiem logu miizeejiem , kas taisaas nez kaadi šumaheri reaali apdraudod normaalo drošībuRihy wrote:Treniņi ir viens, bet neivens jau netraucē sportistam izbraukt trasi mierīgi, pārbaudīt teni n-tās reizes... Pats kā skatītājs pērn gandrīz visus dopus atvilku, mundigciema karjeras man ļoti patika, pēc kādas 5tās reizes sanāca nemaz ne sliktāk kā dažam labam sportistamTiesa, auto bija piemērots tādām lietām

Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

-
Nu tos lai CP sašņorēFox wrote:sportisti - jaa , bet nejau pardroshie varoņi ar tuning.lv audi coupe , un bmw e36 cabrio ar zilajiem logu miizeejiem , kas taisaas nez kaadi šumaheri reaali apdraudod normaalo drošībuRihy wrote:Treniņi ir viens, bet neivens jau netraucē sportistam izbraukt trasi mierīgi, pārbaudīt teni n-tās reizes... Pats kā skatītājs pērn gandrīz visus dopus atvilku, mundigciema karjeras man ļoti patika, pēc kādas 5tās reizes sanāca nemaz ne sliktāk kā dažam labam sportistamTiesa, auto bija piemērots tādām lietām

-
- Audi 80 Quattro
ne tikai ...Rihy wrote:Nu tos lai CP sašņorēFox wrote:sportisti - jaa , bet nejau pardroshie varoņi ar tuning.lv audi coupe , un bmw e36 cabrio ar zilajiem logu miizeejiem , kas taisaas nez kaadi šumaheri reaali apdraudod normaalo drošībuRihy wrote:Treniņi ir viens, bet neivens jau netraucē sportistam izbraukt trasi mierīgi, pārbaudīt teni n-tās reizes... Pats kā skatītājs pērn gandrīz visus dopus atvilku, mundigciema karjeras man ļoti patika, pēc kādas 5tās reizes sanāca nemaz ne sliktāk kā dažam labam sportistamTiesa, auto bija piemērots tādām lietām
zets rait!tu runaa par tiem vieteejiem "striitreiseriem", kas naktiis staav rimi stajankaa, kalbasii muuziku un dzer kandzhu
ok , pietiks

Spoiler
Show

- murphy
Nez, pēc neviena rallija neesmu uz CP uzrāvies :neka: Lai gan viņiem vajadzētu kontrolēt pastiprinātiRihy wrote:Labāk nevajag, CP patrulēs pastiprinātifeelfree wrote:ok, paldies pa infu, jatrod kāds kas mani vāķis lai atpakal ceļa nesāku pats rallistu tēlot....
![]()
Get rich or die tryin'
-
Kaut kādā raidījumā stāstīja, ka netraferēties subaru dosies "skatīties" rallijumurphy wrote:Nez, pēc neviena rallija neesmu uz CP uzrāvies :neka: Lai gan viņiem vajadzētu kontrolēt pastiprinātiRihy wrote:Labāk nevajag, CP patrulēs pastiprinātifeelfree wrote:ok, paldies pa infu, jatrod kāds kas mani vāķis lai atpakal ceļa nesāku pats rallistu tēlot....
![]()

-
- Audi 80 Quattro
... taa tik veel truuktu , ja shie dopos dotuRihy wrote:Kaut kādā raidījumā stāstīja, ka netraferēties subaru dosies "skatīties" rallijumurphy wrote:Nez, pēc neviena rallija neesmu uz CP uzrāvies :neka: Lai gan viņiem vajadzētu kontrolēt pastiprinātiRihy wrote:Labāk nevajag, CP patrulēs pastiprinātifeelfree wrote:ok, paldies pa infu, jatrod kāds kas mani vāķis lai atpakal ceļa nesāku pats rallistu tēlot....
![]()

Spoiler
Show

-
Ir arī csdd, ne tikai LAFBaNgY wrote:minetrallija tagad jau ari shadi tadi cilveka atrava no cp sodu parbraucienabet sods nav csdd, bet laf..

-
- Audi 80 Quattro
Yes... redzeeju peleeko un melno Impru
zini , nemaz nau tik ljoti viegli (no attaaluma) pateikt , ka netrafareets !
zini , nemaz nau tik ljoti viegli (no attaaluma) pateikt , ka netrafareets !
Spoiler
Show

-
- Audi 80 Quattro
kas sliikonis ???
vaaks laikam bija Corolla !
vaaks laikam bija Corolla !
Spoiler
Show