Liels paldies organizatoriem, nav nemaz tik vienkārši saorganizēt tādu pasākumu par tik maziem līdzekļiem. Super, paldies jums!
Pasākums tiešām bija labs ar interesantiem uzdevumiem, foršu kolonnā braucienu uz galamērķi. Viss bija izdevies
vēlreiz lielais paldies orgiem, it īpaši Lambertam! Viņš kā ideāls pārdevējs - pielauž klientu iegādāties (šoreiz aizbraukt uz pirti) un pēc tam klients ir dikti apmierināts pēcballīte (afterparty) arī baigi foršais! tāds pa mierīgo, bet ar jauku kompāniju. Cepuri nost jūsu priekšā!
Milzīgs paldies Gaccizm, kurš atgādāja mani naktī mājās!
Labrīt! Esmu izrāpojis saulītē, lai svinētu savas valsts proklamēšanas 4o maiju. Mēģinu nesadedzināt gaļu, jo pēc vakardienas pasākuma miegs nāk virsū ar visu to, ka Red Bull'u laižu vēnā.
Runājot par vakardienu: personisks PALDIES visiem tiem, kuri vakar bija kopīgā pasākuma onlainā! Uzskatu, ka pasākums bija izdevies par 98%. Bija sīkas organizatoriskas kļūdas, bet tās netraucēja kopējai atmosfērai. Paldies arī aktīvajiem fotogrāfiem, jo par jūsu bildēšanas aizrautību biju pārsteigts visa pasākuma laikā.
Gaidām pasākumu piedāvājumus arī no spameru apvienības "Mūžīgais onlains".
P.S. Posta tapšanas laikā sadega 0,85 kg gaļas un omas upeņu krūms.
Labrīt.
Esmu ieradies pēc afterparty ar vēl mazu reibonīti galvā. Par pasākumu viss skaidrs - Izdevies!
Paldies visiem, kas atbrauca un uzturēja atmosfēru.
Gaidu daudz bilžiņas
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Hmm .. laikam kkas jāvēlas Pirmais posts vai posts ?
Patiesība biju patīkami pārsteigts par pasākumu ! Organizatoriem lielum lielais PALDIES . Bilzhinjas tagad saaks savu celju uz foto veikalu, driiz buus !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
ideaali ,, labi ka aizbraucu arii uz pirti tur jau tik prikoli sakas majup celju neatceros bet bija noteikti labs :neka: paldies par kompaaniju!p.s. tikko pamodos !
vispar vel gribeju pateikties par to ka tieshi sha paakuma laika beidzot esmu ar visiem +- sapazinies