2 gadu laikā esmu nomainījis ārējos šarnīrus un kaut kādas vēl divas bukses priekšā + tilta bukses aizmugurē. Vairāk nekas nav bijis jātaisa. Pārējais nāca līdzi komplektā pērkot to auto.
tipiskā slimība 325 un 320 ir tas, ka reduktora stiprinājuma vietas ir švakas un lūzt ārā. Ja vienreiz kārtīgi tur sametina, tad var braukt vēl pāris gadus bēdu nezinādams. Visādi citādi problēmu nav.
G wrote:2 gadu laikā esmu nomainījis ārējos šarnīrus un kaut kādas vēl divas bukses priekšā + tilta bukses aizmugurē. Vairāk nekas nav bijis jātaisa. Pārējais nāca līdzi komplektā pērkot to auto.
tipiskā slimība 325 un 320 ir tas, ka reduktora stiprinājuma vietas ir švakas un lūzt ārā. Ja vienreiz kārtīgi tur sametina, tad var braukt vēl pāris gadus bēdu nezinādams. Visādi citādi problēmu nav.
nu vel bmw ir ka aizmugure ruse zem bagaznieka biezi, ja masinu kop un ved kartiba visulaiku tad problemu nau!
takeshi wrote: nu bet sitas ir pedejajs gads kad var ar karodzinu braukt, pectam obl;igati jamaina bus!
kur tu to esi dzirdējis?? muļķības, imo.
csdd man to teica!
mosh konkretu datumu zini lidz kuram jaanomaina?
es gaju par numuru mainu uzinat vina prasija kadi numuri europas vai lv es teicu lv tad vina teica obligati vel bus jamaina uz euro!
Tiko zvaniju uz CSDD!
Pa Baltijas valstīm var droši braukt un nekādi termiņi nav noteikti!
Ja vēlies braukt kur tālāk, tad numuri jāmaina, tāpat, ja numurs pazaudēts, tad tiek izsniegti tikai jaunie!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Shiras atutinsh nepieviena iipashnieka nav pavadiijis ilgaak par pus gadu Visi kautkaa grib tikt valjaa no vinja..... Nezinu kas tur ir,bet fakts ka taa ir, man jau diviem zinaamiem cilveekiem vinsh bija... :neka: :neka: kautkas nav riktiigi tur...
Nu tak bamperi ir nokrasoti slieksni arii, bamperi tika krasoti pagrapa apstaklos! nau nemaz tik slikti sanacis! seit domina tika gatavoti slieksni un noklati ar grubuli! jugla slieksnu krasosanas darbi un bamperu montesana! fo4ets ar zekubiksi!