anarhists wrote: ,viņš atķeksēja kur viņš piekrīt savai vainai un tā.

Lielākā izmērā:
http://content5-foto.inbox.lv/albums579 ... sk-paz.jpg
Kur te var atķeksēt, ka viņš piekrīt savai vainai?
Moderator: omulis
anarhists wrote: ,viņš atķeksēja kur viņš piekrīt savai vainai un tā.
tiesi taaa... es savu naudu gaidju 3 menesus... zvaniju katru otro nedelu un vini tik saka, ka sis nedelas laika bus...harcho wrote: man liekas ka vinjiem tur taads princips - kameer nezvana un neintereseejaas pats personiigi tikmeer jamie neliekas ne zinis, ja apc aizmirsiisi ka teu bija jaabuut kaukaadai naudai - nau jau vinju dariishna...
ne vienmeer viss ir slikti.krinkels wrote:Par BALVU un Balticumu varetu romanu uzrakstit. Varetu isuma teikt ta, ja nesi vainigs un vainigajam ir polise Balva vai Baltikuma OBLIGATI ir jasauc policija, jo savadak sanak nepatikshanas.
Ir pieredze, ka sanak kjepaties un skraidit apkart, pasham kontakteties ar vainigo, vairakas reizes meklet servisus un pat pec auto sataisishanas ( pec vinju domam sataisitas) auto nakas atstat servisa jo vinji redzi nesot pamanijushi tadu un tadu defektu. Reali ar shim kompanijam sanak loooti ilgi njemties kamer sataisa, bet beigu beigas viss ir ok.Ja neskaita mirushas pelekas nervu shuninjas
man ar Baltikumu viss bija OK, samaksaja stipri vairak, nekaa vajadzeja un divas nedelas... tikai labas atsauksmes par Baltikumudimanc wrote:ne vienmeer viss ir slikti.krinkels wrote:Par BALVU un Balticumu varetu romanu uzrakstit. Varetu isuma teikt ta, ja nesi vainigs un vainigajam ir polise Balva vai Baltikuma OBLIGATI ir jasauc policija, jo savadak sanak nepatikshanas.
Ir pieredze, ka sanak kjepaties un skraidit apkart, pasham kontakteties ar vainigo, vairakas reizes meklet servisus un pat pec auto sataisishanas ( pec vinju domam sataisitas) auto nakas atstat servisa jo vinji redzi nesot pamanijushi tadu un tadu defektu. Reali ar shim kompanijam sanak loooti ilgi njemties kamer sataisa, bet beigu beigas viss ir ok.Ja neskaita mirushas pelekas nervu shuninjas
man pasham OCTA Baltikumaa, KASKO Balvaa. jaa, neuzskatu, ka obligaati nepiecieshams paarmaksaat, p1shu santiimu.
no Balvas pirmajaa gadaa dabuuju summu, kas par 20% lielaaka nekaa apdroshinaashanas preemija (taa to laikam sauca - summa, kuru iemaksaaja). divi kaazusi, uz katru aptuveni pusotru meenesi vajadzeeja gaidiit, steigas nebij.
par BALTIKUMU - pats izraisiijis kaazusus neesmu, bet rudenii viens Accords nedaudz padupseeja manu preludi - sakritiiba, shim arii bija Baltikumaa OCTA. protams, ofisaa kaut kaadas padumjas krievushkas, tachu tehn. eksperts bija normaals, ieteica vairaakus (kaadus 10) servisus, tai skaitaa taadus, kuros remonteejas gandriz tikai 2000+ gada mashiinas. taami saskanjoja sakariigi, mashiinu sataisiija, viss ir ok.