Iesaku noklausiities... 2. dalja
Dante Tomas......Miss California! Baaigs songs!! Un veel forsha dziesminna Lustra - Scotty doesn`t know...no Eurotrip!
Poligrāfija, lielformāta druka, dizains un maketēšana...
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
nee veciit... maaciit Tev gan nevajadzeetu, citaadi vari lielu shaizi sastraadaat... es uzskatu, ka Tu neesi nekaads muuzikas etalons un ar mani Tev striideeties muuzikas gaumes zinjaa buus gruutiV.I.P. wrote:atkal man juus jaamaaca ko klausiities![]()
Ying Yang Twinz - Salt Shaker Feat. Lil Jon & The Est Side Boyz![]()
![]()
![]()
![]()

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
1. texta beigaas bijasoulfreak wrote:nee veciit... maaciit Tev gan nevajadzeetu, citaadi vari lielu shaizi sastraadaat... es uzskatu, ka Tu neesi nekaads muuzikas etalons un ar mani Tev striideeties muuzikas gaumes zinjaa buus gruuti

2. lielaakajai daljai cilveeku nav gaumes (arii dazhiem dj-ejiem)

3. un vispaar jaaklausaas 90-to gadu hiti, [censored] dazhi labi iespaarda

being a better driver is not an unfair advantage...
sakaraa ar to ka man darbavietaa jaanodrosina muuzika kas skan, tad esmu piekjeeries taadai chillout stila muuzikai, esmu savilcis to kas staav tajaa vecajaa izlashu topikaa, un jaasaka ka Chillout annual 2002 ir labs taapat kaa Fashion TV 2004 vairaak pagaidaam neesmu novilcis jo no siem vien jau ir 5CD un es vinjus uz darbu nesu 1x nedeeljaa, bet man patiik sii muuzika
ok, sapratuV.I.P. wrote:1. texta beigaas bijasoulfreak wrote:nee veciit... maaciit Tev gan nevajadzeetu, citaadi vari lielu shaizi sastraadaat... es uzskatu, ka Tu neesi nekaads muuzikas etalons un ar mani Tev striideeties muuzikas gaumes zinjaa buus gruuti(tas noziimee, ka teiktais nav nopietns)
2. lielaakajai daljai cilveeku nav gaumes (arii dazhiem dj-ejiem)
3. un vispaar jaaklausaas 90-to gadu hiti, [censored] dazhi labi iespaarda

par dj-iem, ljoti lielai dj daljai nav gaumes vai taa arii ir pilniigi samaitaata... es labaak nenosaukshu kaadu muuziku vinji atskanjo un, kas par to fano

RESTECPA!!!KALVE wrote:sakaraa ar to ka man darbavietaa jaanodrosina muuzika kas skan, tad esmu piekjeeries taadai chillout stila muuzikai, esmu savilcis to kas staav tajaa vecajaa izlashu topikaa, un jaasaka ka Chillout annual 2002 ir labs taapat kaa Fashion TV 2004 vairaak pagaidaam neesmu novilcis jo no siem vien jau ir 5CD un es vinjus uz darbu nesu 1x nedeeljaa, bet man patiik sii muuzika

taa luuk ir kvalitatiiva electroniska lounge muuzika

gabals ir tieshaam labs, bet klips ir vairaak nekas kaa tikai sexyAgnijs wrote:visiem, visiem iesaku noklausiities un arii noskatiities videoklipu dziesmai:
''CALL ON ME" taa ir taa , kas tagad pa topiem iet!
nu videoklips ir nemeeraa sexy pievilciigs

---ko---juus---juutat---?
Haddaway - What Is Love 2003 (Reloaded Mix)
Dont worrie be happy...
Deep Dish - Flashdance
Cuban sluts - bossa nova baby (agent sumo mix)

Last edited by emx on 14 May 2005, 22:37, edited 1 time in total.
pick up yo‘ self