Gribiet dzirdeet ko labu par Sony? Vasaraa man te taa W seerija (30,40,70,100) gaaja pa sviedienam-likaas normaali aparaati par to cenu-parametri tieshaam ir ok-ir aatri,ir normaala zibspuldze,ir arii kaukaadas iespeejas kauko pareguleet,labs ISO utt.. Pagaaja 3 meeneshi un paraadiijaas sekas ar kuraam veeljoprojaam ciinos-visiem vinjiem 2 standarta kaites-saak gljukot izveelnes rulliitis un otrs,pats trakaakais,spruust objektiivi..viens peec otra! Murgs kaukaads-garantija katru otro atshuj ar textu,ka ir trieciens bijis! Izaardiiju vienu un apstiijos kas tur ir-a tur viss pa leeto-viss objektiiva mehaanisms ir TIKAI no plastmasa,kursh protams izdilst un saluust! Luuk taada laba pieredziite..Shito juus dpreview neizlasiisiet!
Mans ieteikums ir ixus 800,ja vien vari atljauties! Kaapeec? Tam ir vnk perfekts platlenkjis-28mm (Sony 38mm), tam ir 4x optiskais tuvinaajums, tas ir LJOTI aatrs, tam ir speeciigaaka zibspuldze, tam ir speeciigaax prettriiceklis (liidz ar to mazliet smagaax), protams ir intereasantas reguleeshanas iespeejas no kuraam labaakaa ir 15 sec sleedzha aatrums (sony 1sec) utt...
Nau laika vairaak raxtiit!
Piebildiishu,ka Canonu uz remontu esmu aizsuutiijis tikai 1 gab gada laikaa (EOS 350D),bet Sony jau pie 40gab.. Nee nu var jau buut,ka sagadiishanaas..