Ch.: Acajnajs uz kompresora [W211 E55 AMG]
Re: Ch.: Acajnajs uz kompresora [W211 E55 AMG]
Vecais acainajs E55 ir manā bucketlist, šis “modernais” acainajs arī tēma. Ja būtu unītis, tad vispār uguns 
"316iA kompakts man ir brīvdienu izbraucieniem"
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
This. Šo saprot tikai tad, kad ir papista trešdaļa dzīves jebijoties ar visādiem bmwCh. wrote: ↑17 Jun 2026, 23:32 Viss liekas jauki nostrādāts, pārdomāts un well engineered.
The devil is in the details. Visādi forši sīkumi, kas patīkami pārsteidz. Piem isofix aizmugurē nosedzas nevis ar tizliem plastmasas vāciņiem, bet ar elegantu spilventiņu un velcro ļipučku. Drošinātāju kastes vāka izpildījums, lampu vāciņi.. tas kā iedegas un izdziest salona apgaismojums utt. Man kā hardcore bmwsnikam nākas atzīt, ka te ir daudz vairāk piedomāts pie visādiem sīkumiem.
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu hvz.
Es teiktu, ka tas jau vairāk pieraduma un gaumes jautājums.
Ir bijis šāds mersis (parasts Avangard dīzelis gan un baigi neskrūvēju viņu, tikai braucu vai uz servisu vedu), bet no braukšanas viedokļa e60 ar paku patika labāk - gan uzvedība uz ceļa, gan salona ergonomika. Man Mersis "vienmēr" ir bijis vairāk tāds mīksts kruīzeris ne gluži manā gaumē.
Bet tas bija sen un varbūt viedoklis tagad būtu cits un varbūt arī AMG izpildījumā ir citādāk 
Es teiktu, ka tas jau vairāk pieraduma un gaumes jautājums.
Ir bijis šāds mersis (parasts Avangard dīzelis gan un baigi neskrūvēju viņu, tikai braucu vai uz servisu vedu), bet no braukšanas viedokļa e60 ar paku patika labāk - gan uzvedība uz ceļa, gan salona ergonomika. Man Mersis "vienmēr" ir bijis vairāk tāds mīksts kruīzeris ne gluži manā gaumē.
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Konforts > “sporc”
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi