Ch.: Acajnajs uz kompresora [W211 E55 AMG]

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

krabiz
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Ch.: Acajnajs uz kompresora [W211 E55 AMG]

Post by krabiz »

Vecais acainajs E55 ir manā bucketlist, šis “modernais” acainajs arī tēma. Ja būtu unītis, tad vispār uguns :naac:
"316iA kompakts man ir brīvdienu izbraucieniem"
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Ch. wrote: 17 Jun 2026, 23:32 Viss liekas jauki nostrādāts, pārdomāts un well engineered.
The devil is in the details. Visādi forši sīkumi, kas patīkami pārsteidz. Piem isofix aizmugurē nosedzas nevis ar tizliem plastmasas vāciņiem, bet ar elegantu spilventiņu un velcro ļipučku. Drošinātāju kastes vāka izpildījums, lampu vāciņi.. tas kā iedegas un izdziest salona apgaismojums utt. Man kā hardcore bmwsnikam nākas atzīt, ka te ir daudz vairāk piedomāts pie visādiem sīkumiem.
This. Šo saprot tikai tad, kad ir papista trešdaļa dzīves jebijoties ar visādiem bmw :susnaks: Lietas, kas sākumā šķiet wtf, nu tur, piemēram, pagriezienu slēdzis, kas ir arī logu tīrītāju slēdzis, klimas novietojums – viss eventuāli sāk meikot sensu un tad nevar saprast, kāpēc visos auto tā nav :D
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
RaL
Been thanked: 0

Post by RaL »

Nu hvz. :D
Es teiktu, ka tas jau vairāk pieraduma un gaumes jautājums.
Ir bijis šāds mersis (parasts Avangard dīzelis gan un baigi neskrūvēju viņu, tikai braucu vai uz servisu vedu), bet no braukšanas viedokļa e60 ar paku patika labāk - gan uzvedība uz ceļa, gan salona ergonomika. Man Mersis "vienmēr" ir bijis vairāk tāds mīksts kruīzeris ne gluži manā gaumē. :roll: Bet tas bija sen un varbūt viedoklis tagad būtu cits un varbūt arī AMG izpildījumā ir citādāk :-D
howitzer
M30
Been thanked: 2 times

Post by howitzer »

Konforts > “sporc”
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

Apsveikts, bet man šie nepatīk :shura:
Life is what happens while you're busy making other plans
Post Reply