Kā jau noprotat atkal ieķēru kko laužamu ziemai, un ko draudzenei dubsi pārvietot.

Salons sarkana kožaroža racaro, kuru es 6 gadus atpakaļ jau gribēju no šī paša auto nopirkt, bet nepārdeva - ha, tomēr dabūju.
328i tipa drifta priekiem gatavots auto, ar iewapotu 3.0i M54b30 gan jau šādai ziemai pietiks, it kā jau kko iet, hz nav man ar ko salīdzināt kā jāiet trīsbļenulle mataram.
Roka ir jāpieliek, jo nu ar tehnisku grabažu man ticība neļauj braukt, un jāiziet skate.
Kā jau baidījos, ex saimnieki naudu bija iztērējuši beņai un riepām un dzinēju kopa kā pietika skanošais.
Eļļa kā piķis, ellas filtrs pat sarāvies čiekurā
Sveces nepareizās, jāatzīmē ka šiem dzinējiem ļoti no svara ir izmantot pareizās sveces, jo īpaši kad gribās vēl sulu paspiest.

redzamas pareizās sveces un nepareizās.

pie reizes , jāieskatās podos, vai ir jēga turpināt un taisīt hadeni vai jāizvieto sludinājums ssā.
Motoram viss čiki puki, nevienas švīciņas, ja neskaita, ka disa valve pielīmēts pie kolektora :faceoff:
Kas šobrīd ir prioritāri jāizdara:
Hadene - jānahrenizē TA kuri tek, jāuzliek uz atsperēm un normāliem Mpak amjiem.
Ir pāris elektro gļuki.
Jānomaina normālas riepas.
Jāpačeko kas ir ar Ecu softu, moš vēl kaut ko var izdarīt, bet noteikti jānoņem popcorns, braukt kauns, pie katra atmetiena liekas ka uz sejas vairāk pumpu uzmetās...
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."