Nu zini šeit šausmīgi liela jēga nav likt kādu video, jo tāpat lielākā daļa pēc tam šeit nodirš ka huiņa, tds sūkā utt. tikai retais pasaka kko jēdzīgu ko vēl uzlabot vai kā atrisināt kādu problēmu...howitzer wrote:A kur video no muļķošanās?
Zini, te jauniņajiem ir tāds noteikums - obligāti jāliek video ar savu auto burnoutiem, vai arī bans.
Snake E34
Re: Snake E34

Nu kā lai pasaka es taisu priekš sevis nevis priekš citiem un tā kā es pieņemu ka mūsu gaumes atšķirās tad tas ir tikai loģiski ka sāc nodirst... Stickerbomb itkā pagaidām vēl neesu apsvēris.Fretka wrote:Tas krāsu "kombo" izskatās pēc dziļiem laukiem/mēsla. Par stickerbomb neesi domājis?

- OneLitreBeer
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-Nokrāsot haubi baltu
-Izdzīt rūsu
-Sapulēt
-Nomainīt tos šausmīgos diskus pret kautko normālu
-Nosēdināt.
-FL purns, bet tad haube atkal jāmaina.
Apsveicu, esi ieguvis gaumīgu e34. Nemaz tik daudz nevajag lai viņu savestu kārtībā.
-Izdzīt rūsu
-Sapulēt
-Nosēdināt.
Apsveicu, esi ieguvis gaumīgu e34. Nemaz tik daudz nevajag lai viņu savestu kārtībā.
Vecs Sūds
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
BET TAS VISS TAČU MAKSĀ NAUDU!!111!!!!OneLitreBeer wrote:-Nokrāsot haubi baltu
-Izdzīt rūsu
-Sapulēt
-Nosēdināt.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

- simtdevindesmitais
- Been thanked: 0
fl purnu nemaz inevajag.OneLitreBeer wrote:-Nokrāsot haubi baltu
-Izdzīt rūsu
-Sapulēt
-Nosēdināt.
foršs bumers,pārdomāts stils, melnā haube un ļitoki aizrauj, vajag vidziku ar nākšanu
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
kars wrote:sick ride bro
tencinu, prieks ka kādam arī patīkganga wrote:foršs bumers,pārdomāts stils, melnā haube un ļitoki aizrauj, vajag vidziku ar nākšanu

kādu video ari iemetīšu kad sanāks kko normālu uzņemt;)

Liels, sarkans spoileris must have! 

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

+177OneLitreBeer wrote:-Nokrāsot haubi baltu
-Izdzīt rūsu
-Sapulēt
-Nosēdināt.

25mm flanči priekšā?
Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
Un protams arī Izgatavoju Flančus visiem auto,visos izmēros,visās konfigurācijās. 5mm-110mm biezumā. /// PM vai 22oo2959 ///
- howitzer
- M30
Kādi vēl plāni?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

jep savadāk nelīda virsūsmash wrote:25mm flanči priekšā?

nu šīs nedēļas beigās cerams sanāks sākt metināties, novērst rūsiņu ap durvju apakšām.howitzer wrote:Kādi vēl plāni?
bet tā vispār jātonē logi, jātiek skaidrībā ar apgaismojumu salonā un baganā, jāmeklē širmīts, kkas jadarās ar izpūtēju uttt, karoč darba pietiekami ilgam laika posmam, vēl daudz kas darāms..

jep savadāk nelīda virsūsnake92 wrote:smash wrote:25mm flanči priekšā?

tad esmu redzējis šito drapaku

Visa veida apdruka uz praktiski jebkura auduma virsmas kā arī Uzlīmes!
- howitzer
- M30
+1 ledi must have. Starp citu, esmu redzejis vairaakiem auto taadas kaa Audi R8 stila led gaismas migliniekos vai bampera apaksaa - izskatas super, uzreiz svaigaaks skats masiinai un ari nemakssa dargi!Rekords wrote:būs vismaz ledi oriģinālo lampiņu vietā, kuras tāpat švaki apgaismo?

paturēšu prātāhowitzer wrote:+1 ledi must have. Starp citu, esmu redzejis vairaakiem auto taadas kaa Audi R8 stila led gaismas migliniekos vai bampera apaksaa - izskatas super, uzreiz svaigaaks skats masiinai un ari nemakssa dargi!Rekords wrote:būs vismaz ledi oriģinālo lampiņu vietā, kuras tāpat švaki apgaismo?