gangas wannabe racecar volvo 744
Re: gangas wannabe sports car volvo 744
Offtopic, bet es zinu, ka man ir 40kmh bloķis un zinu arī to, kā viņu var sataisīt par bloķējošo neierobežotā ātrumā 
Tā tak Smiltenes kartindzeneganga wrote:kur tad burnautā bez driftiņa video, šitais pirms kādiem 3 mēn filmēts, pirmā reize trasē, setups ar tāds dīvains priekša borbeti, aizmugurē 15'', galīgi netīrs un bundulis riktīgi karājas, jo gumija saplīsusi, respektīvi nav viņas, un diezgan pūš garām, bet viss kā kārtīgam studentam pienākastūlīt skate jāiet un pēc tam būs jaielaiž svarka reduktorā, savādāk švaki diezgan, vietējais šerifs ar bija piebraucis
Labi slidinās Tev..
irir man open diffs
gatavojos ziemai, šodien izieta skate uz mēnesi, priekšā bremzes pa švaku, bremžu diski galīgi pipec, bet viss tiks labots

un uztaisiju homemade shortshifteri, slēdzas daudz patīkamāk, nav vairs tāds putras katls

gatavojos ziemai, šodien izieta skate uz mēnesi, priekšā bremzes pa švaku, bremžu diski galīgi pipec, bet viss tiks labots

un uztaisiju homemade shortshifteri, slēdzas daudz patīkamāk, nav vairs tāds putras katls

Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
biju šodien aizbraucis līdz vietējai ūdenstilpnej, bet neviens nēģers vēl nebija uzdrošinājies braukt uz ledus, bet sanāca daži šoti.
kamēr nav normāls sniegs braukāju uz dažādiem bleķiniekiem, jo negribas nobraukt labās aizmugures ziemenes, virsū driftiņam paredzētas m+s.

kamēr nav normāls sniegs braukāju uz dažādiem bleķiniekiem, jo negribas nobraukt labās aizmugures ziemenes, virsū driftiņam paredzētas m+s.

Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Uz mācītājmuižas dīķa viss notiek 
Lai brauktu uz Spiciera manuprāt vēl jāpaciešās, dumjš ezers.
Lai brauktu uz Spiciera manuprāt vēl jāpaciešās, dumjš ezers.
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Accord '90 2.0i - ex
kādu laiku atpakaļ izieta skate un šonedēļ iepirkti diski

16x8j, pcd 6x139, 110mm centrs
, jātaisa pārejas flanči būs.
ps. varbūt kāds zin kas šie par diskiem, respektīvi kā saucas ?

16x8j, pcd 6x139, 110mm centrs
ps. varbūt kāds zin kas šie par diskiem, respektīvi kā saucas ?
- mk2_frukts
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
paskaties kas diskam iekšpusē rakstīts un pagoglē.
Izskatās ka piestāvēs gribas redzēt kā būs uz mašīnas.
Izskatās ka piestāvēs gribas redzēt kā būs uz mašīnas.
VW Bora variant IR editon
jāatsvaidzina topiks, pagaidām vizinos ar normālu džipu - 15nieki uz 215/65 + priekšā 2,5cm flancis, aizmugurē 3cm. ir noticis kārtējais gateriskais pavērsiens un uzmetināts blokaitas reduktoras, tā kā auto tiek izmantots tikai racecar nolūkiem tāds variants der. pagaidām nekas baigi ekstrēms nenotiek un jāgaida siltāks laiks un līdzekļi. izskatās apmēram šādi

un drīzumā

un drīzumā

Last edited by ganga on 15 Mar 2014, 23:18, edited 2 times in total.
3ajā bildē galīgi bandītisks izskatās 
patīk kopskats, ar džipa diskiem vajadzētu būt veri naiss
starp citu, šodien pie Rīgā, uz kalna (Salu tilts Pārdaugavas pusē) redzēju ļoti līdzīgu 740/60, krāsa tād pati, purns tāds pats, tikai diski pelēki ovlov oem
kad būs flanči ?
starp citu, šodien pie Rīgā, uz kalna (Salu tilts Pārdaugavas pusē) redzēju ļoti līdzīgu 740/60, krāsa tād pati, purns tāds pats, tikai diski pelēki ovlov oem
kad būs flanči ?
- Abit e30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
Uzliec ātrāk tos diskus, vajadzētu būt traki
visp mļin patīk šitās vecās kastes
visp mļin patīk šitās vecās kastes
Te viss ir labi, toreiz trasē skaisti parādīji cik eleganti ar volvo var driftēt, visas žurkas tur kaut ko mocījās, raustījās un tāpat īsti nekas skatāms nesanāca. Komentāri par tavu volvo un braukšanu bija tikai tie labākie. Un, jā, tie diski būs bomba!
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Accord '90 2.0i - ex
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Accord '90 2.0i - ex
prieks, ka patīk un žurkām vieta bija jāierāda
to sarkano pagriezienu ideju jāapdomā, moš ar
to sarkano pagriezienu ideju jāapdomā, moš ar
Piekrītu. varbūt ne džipa bet ko līdzīgu un stilīgu apaut. super autiņš!Fretka wrote:3ajā bildē galīgi bandītisks izskatās
kad būs flanči ?
piemērīts 850mitā buferis, kurš īsti nepatīk, ps. jā, ir evo

tad ar dažām ļoti vienkāršām darbībām iegūts ~1 grāda sagāzums, izmaiņas uz ceļa diezgan jūtamas,bildēs gan to sagāzumu īsti neredz

un uzmērīti diski uz vienas skrūves, uz vecajiem 5x108 flančiem, dzīvē labāk kā bildēs tm
platums jaunajiem flančiem laikam būs tas pats
sorsss, par crappy bildēm

tad ar dažām ļoti vienkāršām darbībām iegūts ~1 grāda sagāzums, izmaiņas uz ceļa diezgan jūtamas,bildēs gan to sagāzumu īsti neredz

un uzmērīti diski uz vienas skrūves, uz vecajiem 5x108 flančiem, dzīvē labāk kā bildēs tm
platums jaunajiem flančiem laikam būs tas pats
sorsss, par crappy bildēm