350ls, bez skates par taadu buutu ok. Ja ruusu liidz pirmajiem saaljiem neaizvaaksi, pavasarii vareesi metinaat. Kaa arii griidu/arkas/slieksnjus/lanzheronus apskaties kaartiigi no abaam puseem, jo it iipashi ruupniicas shuvju/salaidumu vietas. Es arii domaaju, ka maneejaa ir sterila, kad atdevu metinaat mazos cauruminjus griidaa, nedaudz aplauzos.
Martinss wrote:350ls, bez skates par taadu buutu ok. Ja ruusu liidz pirmajiem saaljiem neaizvaaksi, pavasarii vareesi metinaat. Kaa arii griidu/arkas/slieksnjus/lanzheronus apskaties kaartiigi no abaam puseem, jo it iipashi ruupniicas shuvju/salaidumu vietas. Es arii domaaju, ka maneejaa ir sterila, kad atdevu metinaat mazos cauruminjus griidaa, nedaudz aplauzos.
Martinss wrote:350ls, bez skates par taadu buutu ok. Ja ruusu liidz pirmajiem saaljiem neaizvaaksi, pavasarii vareesi metinaat.
Es laikam vēl paspēju uzpīpēt spaisiņu, pirms nodedzināja visas točkas, bet šo gan es nerubīju - tā Sierra ir pa sāļiem mīcīta 20 gadus un tagad, pēkšņi, vienā ziemā no normālas pārvērtīsies par sietu?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Jā, ja runājam par tavu gredzenu pavēlnieku. Kaut gan nē, nav ko kavēties, labāk jau šogad.
Maniem gredzenu pavelniekiem viss ok un būs arī turpmāk. bet pie sajūtas ka šis eksemplārs būs drift hard es palikšu... varam uz pavasari pacelt manu postu
Martinss wrote:350ls, bez skates par taadu buutu ok. Ja ruusu liidz pirmajiem saaljiem neaizvaaksi, pavasarii vareesi metinaat.
Es laikam vēl paspēju uzpīpēt spaisiņu, pirms nodedzināja visas točkas, bet šo gan es nerubīju - tā Sierra ir pa sāļiem mīcīta 20 gadus un tagad, pēkšņi, vienā ziemā no normālas pārvērtīsies par sietu?
Sierra ziemu nekad Nav redzejusi opus pa ziemu tureja garaza
Jā, ja runājam par tavu gredzenu pavēlnieku. Kaut gan nē, nav ko kavēties, labāk jau šogad.
Maniem gredzenu pavelniekiem viss ok un būs arī turpmāk. bet pie sajūtas ka šis eksemplārs būs drift hard es palikšu... varam uz pavasari pacelt manu postu
Manliekas, Ka tu busi apbedinats uzzinot Ka slipeju es apmeram reizi gada.
semigallss wrote:ir tīri ok, tikai klīrenss nereāli debesīs! un jumta bagažnieku noteikti nevajag. sabojās tīru stock ar bezgaumīgu hipsterismu.
Priekšā ir šausmīgi mīkstas atsperes, gribot negribot pat fleksēt nevar viņas Esmu dzirdējis, ka no citām markām derot atsperes, varbūt kāds zin precīzāk?
OneLitreBeer wrote:
Priekšā ir šausmīgi mīkstas atsperes, gribot negribot pat fleksēt nevar viņas Esmu dzirdējis, ka no citām markām derot atsperes, varbūt kāds zin precīzāk?
man sierrai ir kaut kāda golfa 2 vai 3 vai kaut kāda pasāta.(priekšējās) ieliktas priekšā. pietiekami cietas man kāds viens rinķis nogriests.
tak izrauj tās priekšas atsperes un dodies uz tuvējo šrotu meklējot kaut ko kas der, neskatoties uz auto marku. vismaz es tā parasti daru. svarīgi jau ir lai diametrs der. tālāk skaties lai pašas atsperes būtu resnākas un vēlams ar pēc iespējas vairak vijumiem. tad sanāks ar fleksi panakt vajadzīgo.
"Ne jau visi kas brauc ar BMW ir idioti, bet visiem idiotiem ir BMW"