Wannabe Evodzejnieks wrote:kāpēc otrai miglai numurs priekšā??? stils prasa upurus??
nuugjis ar b3
Re: nuugjis ar b3
mhm migla sadauzita tpc ari nav, un braukat ar diviem caurumiem bamperi nav kruta #yoloMissL wrote:Man izskataas, ka migla sadauziita/nav vnk.dzejnieks wrote:kāpēc otrai miglai numurs priekšā??? stils prasa upurus??
- jaaniss
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ir pieejami šādi diski, uz b3 iskatās ļoti labi
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ibfcc.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ibfcc.html
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- Rii
- Been thanked: 5 times
Da labi, nav tik traki. Ja sapulētu un uzliktu uz normāliem diskiem, lielākā daļa čurātu karstu 
NB MX-5 99'
MB W203 08'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Kur ta nu, man jau liekas, ka šie auģiki nav tie, kas var izskatīties labi.Rii wrote:Da labi, nav tik traki. Ja sapulētu un uzliktu uz normāliem diskiem, lielākā daļa čurātu karstu
biju jau noskatijis diskus, normala zvaigzne 7j r15 et 37 .. atveda man, viss kruta 9viens disks melns otrs javalce) pa letu ciparu panemu, un cuvaks tik asi aizbrauca prom ka nepaspeju ne acis noplikskinat, un izradas nevis 4x108 bet 4x114 atveda man .. kr4 appisa .. taka pagaidam diski uz vasaru vel tiek atlikti .. bet ja planojas ari parkrasot lidziga toni ka mdz, bet redzes kad vel tas notiks .. katra zina virziens ir izvelets, galvenais tgd ir finanses :shura_ar_smscredit_neielaizas_vairs: un laiks
šis tas ir pamainijies, esmu ticis pie vasaras diskiem, normalu gumiju .. esmu arī šo to iepircis, kā piem. elektro logus, bet vēl jāuzstāda, kapotu beidzot normālu, kā arī melno spārnu samainīju pret zilu, otru miglu arī esmu ieķēris .. pagaidām esmu norāvis griestus, lai pārlīmētu ..
diski sanāca šādi (bildes nav manas, bet acīmredzami fotografēts ar hz ko)

ar diskiem sanāca tā ka vajadzēja pārkrāsot, tad nu nevarēju izdomāt kādus lai krāso, tpc izvelējos pašu vienkāršāko - baltus
sanāca arī tā ka vajadzēja pabraukāt šādi pus dienu, bet nekas traks .. viss jau ir salikts atpakaļ un apmēram saregulēts, diemžēl mana miskaste (telefons) kko nogļučīja un nav bildes no tā kāizskatās salikts, bet centīšos ielikt rītdien, vai tuvākajā laikā ar kko normālu safotografēt

diski sanāca šādi (bildes nav manas, bet acīmredzami fotografēts ar hz ko)

ar diskiem sanāca tā ka vajadzēja pārkrāsot, tad nu nevarēju izdomāt kādus lai krāso, tpc izvelējos pašu vienkāršāko - baltus
sanāca arī tā ka vajadzēja pabraukāt šādi pus dienu, bet nekas traks .. viss jau ir salikts atpakaļ un apmēram saregulēts, diemžēl mana miskaste (telefons) kko nogļučīja un nav bildes no tā kāizskatās salikts, bet centīšos ielikt rītdien, vai tuvākajā laikā ar kko normālu safotografēt

- howitzer
- Been thanked: 3 times
Nu neeeeeeeee!
Tos diskus vajadzēja oriģinālajā krāsā atstāt, balti diski + audi = lauku rallisti.
Tos diskus vajadzēja oriģinālajā krāsā atstāt, balti diski + audi = lauku rallisti.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Tev smird pirksti.howitzer wrote:Nu neeeeeeeee!
Baltajiem diskiem(vismaz neredzot kopskatu) nav ne vainas. Labāk kā nobružāti stock krāsas.
- Juzix
- Has thanked: 24 times
Te nu gan +1ttd wrote:Tev smird pirksti.howitzer wrote:Nu neeeeeeeee!
Tos diskus vajadzēja oriģinālajā krāsā atstāt, balti diski + audi = lauku rallisti.![]()
Baltajiem diskiem(vismaz neredzot kopskatu) nav ne vainas. Labāk kā nobružāti stock krāsas.
Lauku rallista setapam vajag vēl brizgavikus, kuri izgriezti no spaiņa!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- howitzer
Kungi, kungi! Lūdzu mieru! 
Es nebiju domājis, ka diski jāatstāj apbružāti, bet gan, ka vajadzēja pārkrāsot oriģinālajā tonī.
Es nebiju domājis, ka diski jāatstāj apbružāti, bet gan, ka vajadzēja pārkrāsot oriģinālajā tonī.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
paralēli nodarbojamies arī ar hujņu .. takā tagad priekša sēž gandrīz uz atboiņika, tad nolēmu ka jāuztaisa īsāka stoika, līdz ar to arī dabūju īsākus amjus .. pagaidām nepateikšu vēl pa cik, jo izkrita no galvas mēri, bet savi 10cm ir

un te apmēram kopskats kā šobrīd izskatās burbulis

kapotam gan ir rūsas burbuļi, bet tie tiks drīzumā izškurīti un pārkrāsota .. bet tas ganjau tiks darīts tad kad tikšu galā ar aizmugurējo labo stūri

un te apmēram kopskats kā šobrīd izskatās burbulis

kapotam gan ir rūsas burbuļi, bet tie tiks drīzumā izškurīti un pārkrāsota .. bet tas ganjau tiks darīts tad kad tikšu galā ar aizmugurējo labo stūri
sēēēēn nekas nav rakstīts, bet nenozīmē ka nekas nenotiek, tiek braukts nonstop iekdienā uz darbu un atpakaļ, un visur citur
sāka niķoties šprice, tapēc saņēmos un beidzot ieliku gāzi, samainīju sveces, svečvadus un gaisa filtru (kurš nebija mainīts entos gadus, tā vismaz izskatījās), vēl neesmu bijis pie gāziniekiem, bet uz duru saregulēts ir diezgan ekonomisks, tik uz benzīna vairs neiet :s pagaidām testa nolūkā tika aizbraukts līdz LT, Kauņai, uz spidometra rādija 280km, iebraucu statoilā uzpildīt gāzi un samaksāju tikai 8.69Ls
pilsētas režīmā ir kaut kādi 5ls uz simtu
reāli sanāk uz pusi mazāk kā ar benzīnu.
Ielikti elektro logi priekšā
griestus vēlaizvien neesmu pārlīmējis, takā braukāju gandrīz bez salona, bet audums ir iepirkts - alkantras imitācija.
Sanāca šaize ar starteri, kādas piecas reizes ņēmu nost, jo griežoties iekš sava pagalma pazuda elektrība un sāka smirdēt pēc kūpušiem vadiem
gandrīz klemme aķim sakusa
Tika iepirkts kupejas priekšējais bamperis pa lētu naudiņu, tikai nācās vienu stūri reanimēt, jo kāds pirms tam bija sabliezis un taisījis ar stiklšķiedru, un izskatījās diezgan pretīgi
Tātad, pa lielam
*ielikta gāze (nedaudz vēl jāpārtaisa un jāuztaisa kompensācija no maisītāja uz reduktoru)
*samainītas sveces, svečvadi, gaisa filtrs un aizmugurējā tilta bukses
*ielikti elektro logi priekšā
*iepirkts audums griestiem
*iepirkts, salabots un uzstādīts kupejas bamperis priekšā
*pārmetināts pakaļējais labais stūris un piešpaktelēts (nav vēl pabeigts līdz galam)

nedaudz paakstijos, apmēram standarts varētu būt

sāka niķoties šprice, tapēc saņēmos un beidzot ieliku gāzi, samainīju sveces, svečvadus un gaisa filtru (kurš nebija mainīts entos gadus, tā vismaz izskatījās), vēl neesmu bijis pie gāziniekiem, bet uz duru saregulēts ir diezgan ekonomisks, tik uz benzīna vairs neiet :s pagaidām testa nolūkā tika aizbraukts līdz LT, Kauņai, uz spidometra rādija 280km, iebraucu statoilā uzpildīt gāzi un samaksāju tikai 8.69Ls
Ielikti elektro logi priekšā
Sanāca šaize ar starteri, kādas piecas reizes ņēmu nost, jo griežoties iekš sava pagalma pazuda elektrība un sāka smirdēt pēc kūpušiem vadiem
Tika iepirkts kupejas priekšējais bamperis pa lētu naudiņu, tikai nācās vienu stūri reanimēt, jo kāds pirms tam bija sabliezis un taisījis ar stiklšķiedru, un izskatījās diezgan pretīgi
Tātad, pa lielam
*ielikta gāze (nedaudz vēl jāpārtaisa un jāuztaisa kompensācija no maisītāja uz reduktoru)
*samainītas sveces, svečvadi, gaisa filtrs un aizmugurējā tilta bukses
*ielikti elektro logi priekšā
*iepirkts audums griestiem
*iepirkts, salabots un uzstādīts kupejas bamperis priekšā
*pārmetināts pakaļējais labais stūris un piešpaktelēts (nav vēl pabeigts līdz galam)

nedaudz paakstijos, apmēram standarts varētu būt

- howitzer
Klīrenss prikolīgs, bet priekšējo resti prasās sadedzināt uz sārta.
- OneLitreBeer
- Spam addicted
Priekšējā reste visu to pasākumu izvelk.howitzer wrote:Klīrenss prikolīgs, bet priekšējo resti prasās sadedzināt uz sārta.
Vecs Sūds
- Pauliic
- Moderators