Focus wrote:ziemā mašīnu mazgāju vairāk kā vasarā.. loģiski jo vairāk šmulējas... gandriz ik pa 4 dienām
Bet, ne jau tur, kur izbrauc pilošs ārā...
cimdus rokā un mazgā
pats tur mazgāju jau pēdējo mēnesi tikai tur mašīnu, turpināšu to darīt arī ziemā, es labāk samaksāju 1.50 un mazgāju pats un uzklāju vasku, nekā pa 2 moikā skaloju
Runa jau nav par to vai pašam rokas salst vai slapjš paliec, bet par to, ka ja -15 grādos nomazgāsi/neizpūtīsi slēdzenes, nenoslaucīsi gumijas, tad nākamajā rītā mašīnā var netikt iekšā
Focus wrote:ziemā mašīnu mazgāju vairāk kā vasarā.. loģiski jo vairāk šmulējas... gandriz ik pa 4 dienām
cimdus rokā un mazgā
pats tur mazgāju jau pēdējo mēnesi tikai tur mašīnu, turpināšu to darīt arī ziemā, es labāk samaksāju 1.50 un mazgāju pats un uzklāju vasku, nekā pa 2 moikā skaloju
Runa jau nav par to vai pašam rokas salst vai slapjš paliec, bet par to, ka ja -15 grādos nomazgāsi/neizpūtīsi slēdzenes, nenoslaucīsi gumijas, tad nākamajā rītā mašīnā var netikt iekšā
iebrauciet pie manis veikalā pārdošu silikona tūbiņu ar ko apstrādā gumijas lai nesalst ciet
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
cimdus rokā un mazgā
iebrauciet pie manis veikalā pārdošu silikona tūbiņu ar ko apstrādā gumijas lai nesalst ciet
Man jau visas gumijas ir samerktas tajā zampā.. Bet ne jau visi dara tā, kā Tu vai es un varbūt vēl daži.. tici man, ka kāds nomazgās un netiks iekšā...
vēja suns wrote:Mans pirmsziemas komplekts: durvju gumiju silikons (labāk zīmulis, nevis aeirosols), slēdzeņu iepūtējs, vējstikla vasks.
+1 par šo !
un dzejniek, kāpēc uztraukties par citiem ?
Galvanais, ka pats esi visu izdarijis kā vajag, un galu galā esi pats ietaupijis savus līdzekļus.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit