Auto Mazgātuves Rigā

Auto vizuālā skata un salona uzlabošana.

Moderator: Focus

dzejnieks
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Auto Mazgātuves Rigā

Post by dzejnieks »

emsinjsh wrote:
dzejnieks wrote:
Focus wrote:ziemā mašīnu mazgāju vairāk kā vasarā.. loģiski jo vairāk šmulējas... gandriz ik pa 4 dienām :urb:
Bet, ne jau tur, kur izbrauc pilošs ārā... :emo:
cimdus rokā un mazgā
pats tur mazgāju jau pēdējo mēnesi tikai tur mašīnu, turpināšu to darīt arī ziemā, es labāk samaksāju 1.50 un mazgāju pats un uzklāju vasku, nekā pa 2 moikā skaloju
Runa jau nav par to vai pašam rokas salst vai slapjš paliec, bet par to, ka ja -15 grādos nomazgāsi/neizpūtīsi slēdzenes, nenoslaucīsi gumijas, tad nākamajā rītā mašīnā var netikt iekšā :emo:
B4 TDi
emsinjsh

Post by emsinjsh »

dzejnieks wrote:
emsinjsh wrote:
dzejnieks wrote:
Focus wrote:ziemā mašīnu mazgāju vairāk kā vasarā.. loģiski jo vairāk šmulējas... gandriz ik pa 4 dienām :urb:
cimdus rokā un mazgā
pats tur mazgāju jau pēdējo mēnesi tikai tur mašīnu, turpināšu to darīt arī ziemā, es labāk samaksāju 1.50 un mazgāju pats un uzklāju vasku, nekā pa 2 moikā skaloju
Runa jau nav par to vai pašam rokas salst vai slapjš paliec, bet par to, ka ja -15 grādos nomazgāsi/neizpūtīsi slēdzenes, nenoslaucīsi gumijas, tad nākamajā rītā mašīnā var netikt iekšā :emo:
iebrauciet pie manis veikalā pārdošu silikona tūbiņu ar ko apstrādā gumijas lai nesalst ciet ;)
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
dzejnieks

Post by dzejnieks »

emsinjsh wrote:
dzejnieks wrote:
emsinjsh wrote:
dzejnieks wrote:
cimdus rokā un mazgā
iebrauciet pie manis veikalā pārdošu silikona tūbiņu ar ko apstrādā gumijas lai nesalst ciet ;)
Man jau visas gumijas ir samerktas tajā zampā.. Bet ne jau visi dara tā, kā Tu vai es un varbūt vēl daži.. tici man, ka kāds nomazgās un netiks iekšā...
B4 TDi
emsinjsh

Post by emsinjsh »

pats ta vainīgs :)
lab pietiek :offtopic:
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
vēja suns

Post by vēja suns »

Mans pirmsziemas komplekts: durvju gumiju silikons (labāk zīmulis, nevis aeirosols), slēdzeņu iepūtējs, vējstikla vasks.
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

vēja suns wrote:Mans pirmsziemas komplekts: durvju gumiju silikons (labāk zīmulis, nevis aeirosols), slēdzeņu iepūtējs, vējstikla vasks.
+1 par šo !
un dzejniek, kāpēc uztraukties par citiem ? :hvz:
Galvanais, ka pats esi visu izdarijis kā vajag, un galu galā esi pats ietaupijis savus līdzekļus.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
runcens

Post by runcens »

Image
BURNOUT.LV DRIFT TEAM
Kalmēns

Post by Kalmēns »

Zip'n'Run DUS "Prauliņos", ar iepriekšēju pierakstu, piedāva nomazgāt auto no apakšas :)
Pakalpojuma cena 5ls :naac:

wash.lv :)
Spriežot pēc Kalmēna tekstiem, viņš ir tas mitoloģiskais Kirils, no kura pat Čaks Noriss baidās (c) android
Post Reply