lm e36 325
- Pauliic
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: lm e36 325
Kā jau feelfree minēja - tad tiešām šitam detaļu cenas ļoti iepriecina, uzskatot, ka e90tajam viena lielā apkope izmaksā tik daudz kā šim būtu visu piekari pārlasīt + vēl viskautko sapirkt. Plus arī tas, ka manuālis, bez elektronikas, sēdinātsPauliic wrote:apsveikts!
Vienīgi nesaprotu kā pec e90 var tā slapināt par e36

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Man nav ē talona.Wcoast wrote:Tavs e-talons labi kupinas?Melnais wrote:Lieta tāda, ka šitie ne vella nekūp.Wcoast wrote:Lai labi kupinas

Apsveicu vēlreiz. Taisīju to e36 priekš sevis, bet nu ikdienai sanāca pārāk dārgi/nepraktiski.
Kopumā man sanāca vairāk labot/taisīt/celt nekā braukt.
Varbūt tāpēc, ka gribu lai viss ir labi un strādā
Trasē sanāca būt vienu reizi:

Te kāda bilde liekot kopā priekšu, jo tā iegādes brīdī bija ar stiklašķiedras bamperu, trūkstošām plastmasām u.t.t

Kopumā man sanāca vairāk labot/taisīt/celt nekā braukt.

Trasē sanāca būt vienu reizi:

Te kāda bilde liekot kopā priekšu, jo tā iegādes brīdī bija ar stiklašķiedras bamperu, trūkstošām plastmasām u.t.t

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
lm jau vēl nav bijis trasē pat to 1 reizi, tā kā who knows, who knows...freimo wrote:1mie divi paņēma trasēm un abi tikai vienu reizi bija trasē
bet nu lai dilst tā melnā maita

tas arī ir viens no iemesliem, kas mani attur no līdzīga pielietojuma auto iegādes.

P.S.
lm, sveikts ar jājamzirdziņu.

uz 1 reizi vajadzēs aizrunāt, lai nebūtu jāpērk.

being a better driver is not an unfair advantage...
Tad nu pabraucot pāris dienas ar jauno aparātu, parādījās nepatīkamas skaņas no sajūga. Aizdomas krita uz sajūga izspiedējgultni. Ar katriem nobrauktiem kilometriem skaņa palika arvien nepatīkamāka un lai neapstātos kaut kur ceļa malā, e36tais aizceļoja pie Dzhanja. Nojaucot kārbu aizdomas apstiprinājās un gultnis bija ārā metams. Plus sajūga disks izskatījās izdilis pilnībā. Par cik kārba bija noņemta, tad izdomāju, ka pie reizes var šo to uzlabot. Disks tika aizvests uz pārkniedēšanu. Spararats tika atvieglināts uzvirpojot no alumīnija divmasnieka aizmugurējo daļu kas nāk motora pusē, uzlikts automāta vainags un kopumā svars iepriecināja - 6,1kg. Iepriekš bija apmēram 12kg, ja nemaldos. Šodien viss tika salikts kopā un sajūtas ir ļoti pozitīvas. Beidzot apgriezieni ceļas momentāli, braukt ir kļuvis vieglāk. Pārslēgties arī beidzot ir patīkami. Kopumā ar rezultātu esmu ļoti apmierināts. Šonedēļ vēl tiks likts short-shifter.

Tad nu beidzot ir kas nopietnāks sācies ar šo auto
Šodien e36tais tika aizvests pie Buča (mazdaklubs.lv), kur uzlabosies vizuāli. Lielum lielais paldies Bucim par šādu iespēju un lielais paldies Wcoast`am, kurš palīdz to visu īstenot ar padomiem un darbu. Jau drīzumā e36tais būs vienā krāsā. Kādā? Tas pat īsti nav noslēpums, pats domāju un ideju ir daudz. Tad nu šodien trijatā sākām gatavot krāsošanai. Noņemti bamperi, noslīpēta haube un viss lielais darbs tikai priekšā. Tiks uzliktas miglas, priekšējais elkoņbalsts, grīdas apšuvums, moldingi, priekšējā M pakas bampera reste, aizmugurējais M difuzors un vēl pāris sīkumi. Un, protams, galvenais, ka tiks novērsta rūsa + sakrāsots. Darba daudz, bet nesteidzīgi un ar palīgiem tiksim galā
Paliks nomainīt visus bremžu diskus + klučus, sataisīt līdz galam elektroniku, uzlikt jau uztaisīto short-shifteri. Cerams, ka viss iecerētais izdosies. Un lielākais prieks, ka beidzot pats varu darboties ap auto, kā māku un kā gribu
Ar e90to un Boru tas prieks bija liegts. Par krāsām runājot - ja ir kādi priekšlikumi, tad bildes studijā
un tieši ar sedana virsbūvi.

- mbertulis
- Dubultaģents
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

PaldiesBriedis wrote:Lai izdodaskādi ir varianti ar krāsu? Kaut ko no oriģinālajām E36 skaties?

mbertulis - paldies, pačekošu

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Nu-uu es teiktu, ka vajag kkādu matēti sarkanu, tumšu, vai matētu oranžu ..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
- mbertulis
- Dubultaģents
Lūdzu. 
Mani favorīti no turienes krāsu listes ir
mojeve brown
un Arktis grey (kāda bija arī manam 328tajam)

Mani favorīti no turienes krāsu listes ir
mojeve brown
Spoiler
Show

Spoiler
Show

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…