RL. Galant GLS
Re: RL. Galant GLS
Šie galanti man ar patīk. 
Veiksmi darbos

Veiksmi darbos

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

- family guy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ar bamperi sāpīgi izskatījās,es ar savu apšaubāmās vietās ziemā neriskēju atpakaļgaitā dot 
bet tā smuks,lai veicas ieplānotajā.

bet tā smuks,lai veicas ieplānotajā.

Ar bamperi izskatās trakāk nekā ir...jo viņš nolauza visas kronšteina skrūves un tikai lejā pārlūza, viss pārējais turās, plus, mans taisījums ideāli turējās!
Par to vietu, nu...tur jau Kurzemes namu apsaimniekotāji nepastrādāja!
neteikšu ka Galants ir zems, ka nevarētu izbraukt, sēdinātām tur visi riteņi gaisā!

Par to vietu, nu...tur jau Kurzemes namu apsaimniekotāji nepastrādāja!

Autokrāsotājs
BMW E36 compact daily shitbox
NISSAN LEAF family shitbox

- Gekons
Re kur ir risinājums bamperim. 
http://www.youtube.com/watch?v=OveJ8AsJ ... r_embedded
Kā pats saki:"Gaidīsim pavasari..." Lai redzētu, ko labu Esi sadarijis. Lai veicās darbos, un rodas jauni plāni.
Man liekas, ka viens no smukākajiem Āzijas autobūves eksemplāriem.

Kā pats saki:"Gaidīsim pavasari..." Lai redzētu, ko labu Esi sadarijis. Lai veicās darbos, un rodas jauni plāni.

Tāds jau tika izdarīts!Gekons wrote:Re kur ir risinājums bamperim.

Pavasaris tāpēc, ka man nav siltās garāžas, un šitādā laikā pilnīgi noteikti man nenesās prāts ārā kko darīt!

Autokrāsotājs

- Gekons
Manā garāža gaisa temperatūra atšķiras, tikai pa pāris grādiem , no āra temperatūras, bet tas jau nav šķērslis, kaut ko skruvēt un ņemties.RL. wrote:Gekons wrote:
Pavasaris tāpēc, ka man nav siltās garāžas, un šitādā laikā pilnīgi noteikti man nenesās prāts ārā kko darīt!

Šaize!
Šitai salā, viendien pieleca ar mocībām, un čīkstēja kā negudrs, domāju ka spriegotājs, bet hujakš, no motora balti dūmi, un panelis visās lampiņas sadegās...
eju skatīties kas notiek, un siksnas uz pusēm, un draņķim ģenerator sikna kopā ar ūdenssūkni!
mēģināju pagustināt ģeneri, un tas riebeklis noķīlējis!
pašlaik meklēju citu ģeneri...
PS.
Tā kā neesmu rīdznieks, kāds var ieteikt pārdaugavā, kādu servisu, kur pa pieņemamām cenām nomainīs ģeneratoru un siksnas! ?

Šitai salā, viendien pieleca ar mocībām, un čīkstēja kā negudrs, domāju ka spriegotājs, bet hujakš, no motora balti dūmi, un panelis visās lampiņas sadegās...
eju skatīties kas notiek, un siksnas uz pusēm, un draņķim ģenerator sikna kopā ar ūdenssūkni!

mēģināju pagustināt ģeneri, un tas riebeklis noķīlējis!

pašlaik meklēju citu ģeneri...
PS.
Tā kā neesmu rīdznieks, kāds var ieteikt pārdaugavā, kādu servisu, kur pa pieņemamām cenām nomainīs ģeneratoru un siksnas! ?
Autokrāsotājs

- DimanC
forši iemainījis esi.
apsveicu.
apsveicu.
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Ģeneratoru var pajaukt un visu satīrīt, rūsa uzdarbojusies uz tinumiem un ķīlē nost.
Ieteikums par priekšējo bamperi, lai nenorautu braucot atpakaļgaitā bampera apakšējo malu ar samareziem ar plato galviņu smuki pieskrūvē pie pannas un nekādu problēmu.
Par servisu Pārdaugavā tad Karāts auto ar Mitsu ņemas. Atrodas Slokas ielā kkāds 100. numurs laikam aiz botāniskā dārza nedaudz Iļģuciema virzienā, labajā pusē.
Ieteikums par priekšējo bamperi, lai nenorautu braucot atpakaļgaitā bampera apakšējo malu ar samareziem ar plato galviņu smuki pieskrūvē pie pannas un nekādu problēmu.

Par servisu Pārdaugavā tad Karāts auto ar Mitsu ņemas. Atrodas Slokas ielā kkāds 100. numurs laikam aiz botāniskā dārza nedaudz Iļģuciema virzienā, labajā pusē.
Karāts ir kosmoss! bet labs, vismaz Mitsu rubī, bet man nekas traks jau nav! Pats labprāt to izdarītu, bet neesmu mājās! 

Autokrāsotājs

- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Tiec vien līdz Alienam un HSmotorsports - price/performance attiecība irRL. wrote:Karāts ir kosmoss! bet labs, vismaz Mitsu rubī, bet man nekas traks jau nav! Pats labprāt to izdarītu, bet neesmu mājās!

Vēl ir useris Dzhanis, kura andergraund ķūning sport garāž atrodas netālu no Olimpijas - pārdaugavā.

Arī viņš skrūvē labi un par jaukām cenām.

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Pa šo laiku dabūju sev ģeneratoru un siksnu, cenas nezinu dārgi, nē bet kopā 34ls,30 ģenerators 4 siksns, liekas normāli, protams ģeneris lietots!
Pie māsas vīra mājās garāžā Galants sākts taisīt, gemorojs paliels, ģeneratoru noskrūvēt var, bet izvilk nekādi nevar, vai nu puasass jāņem nost vai ieplūdes kolektors..tākā ne vienu ne otru negribēju darīt, izdomāju vienu padušku atskrūvēt, un piepacēlt motoru un hujakš ģenerators ārā, jaunais vietā..un tad jau siksnas pa ātro! Bet knaģi salst pa nežēlīgo!

galants rūc un lādē labi, siksa un ģeneris vairs nečīkst!
Taču, stūlbums un amīts galīgi sasalis, viens aizmugurējais, itka pabraukājot pa centru atnāca vaļā, bet tpt kad uzbrauc uz kādu bedri, bļāģ mašīna tāds pisaks ka reti!
bet šūpinot amīts strādā! apstājoties vēl sajutu bremžu klučus ka smird, ta ka suns sāku ostīt katru riteni un smird ellīgi tas pats no kura sitieni nāk no bedrēm, liek domāt ka varbūt dēļ šitā problēmas tas ir! Vai arī dēļ savirzes...jo kkas līdzīgs bija ar Preludi, kad nebija uzlikta uz savirzi, bija baigie sitienieni pa bedrēm...
+pa šo laiku, sarunāti R17 vai nu orģinālie avance, vai kkādi vācu diski ar plauktu (piecstari)!
Pie māsas vīra mājās garāžā Galants sākts taisīt, gemorojs paliels, ģeneratoru noskrūvēt var, bet izvilk nekādi nevar, vai nu puasass jāņem nost vai ieplūdes kolektors..tākā ne vienu ne otru negribēju darīt, izdomāju vienu padušku atskrūvēt, un piepacēlt motoru un hujakš ģenerators ārā, jaunais vietā..un tad jau siksnas pa ātro! Bet knaģi salst pa nežēlīgo!

galants rūc un lādē labi, siksa un ģeneris vairs nečīkst!
Taču, stūlbums un amīts galīgi sasalis, viens aizmugurējais, itka pabraukājot pa centru atnāca vaļā, bet tpt kad uzbrauc uz kādu bedri, bļāģ mašīna tāds pisaks ka reti!

+pa šo laiku, sarunāti R17 vai nu orģinālie avance, vai kkādi vācu diski ar plauktu (piecstari)!
Autokrāsotājs

Kkas jauns, nekas īpašs..
auto tgd ielās, viss strādā, amortiņu ar viss ok, bija problēma ar rokas bremžu lokiem, tos nomanīju maitas dārgi, uzliku uz savirzi, un tgd iet taisni un mīksti!
pirms kāda laika pasūtīju LEDus salonam...šodien ieliku!
salīdzinājumas kā atšķiras

neliels GIFs pirms pēc!

auto tgd ielās, viss strādā, amortiņu ar viss ok, bija problēma ar rokas bremžu lokiem, tos nomanīju maitas dārgi, uzliku uz savirzi, un tgd iet taisni un mīksti!
pirms kāda laika pasūtīju LEDus salonam...šodien ieliku!
salīdzinājumas kā atšķiras

neliels GIFs pirms pēc!

Autokrāsotājs

- family guy
Paspēju pa šo laiku pārdot savus ANZIO diskus un nopirkt BORBET Design BS R17 diskus ET35 j7,5 . Diski gandrīz sveži, atskaitot vienu kam ir trāpijies apmale pastrīķēt! bet kopumā esmu apmierināts!

Mala tiks uzpulēta, bet vidus starus ir doma krāsot, tik nevaru izdomāt kā...
stock

zelts

sarkani

gunmetal

gaišizils

kā jūs domājat?

Mala tiks uzpulēta, bet vidus starus ir doma krāsot, tik nevaru izdomāt kā...
stock

zelts

sarkani

gunmetal

gaišizils

kā jūs domājat?
Autokrāsotājs

- Guntijs
Jā, man arī stock visnormālākais liekas.
Un ja ir riktīgi balti, tad ir smuki!
Un ja ir riktīgi balti, tad ir smuki!
Chrysler 300C, 3.5 V6, 4x4, Touring