Melnais neko vairāk pa vecu VW diizeli nezinJuzix wrote:Melnais![]()
![]()
Alien - dod bildes

bildes būs pavisam drīz
ja nu kas tad čekpointā varēs apskatīt
Melnais neko vairāk pa vecu VW diizeli nezinJuzix wrote:Melnais![]()
![]()
Alien - dod bildes
tu to nopietni?marihuans wrote:Melnais,![]()
![]()
diizeljiem naak baakaa suuknis,tas tavai zinaashanaijaunajiem naak baakaa,zem vadiitaaja benkja un augstspiediena pie motora.
manējie vienkārši ir metami tāpat kā vienas durvis un priekšējais bamperisrrrainis wrote:Moldingus maybe nerauj nost, vnk arī nokrāso.
manējie vienkārši ir metami tāpat kā vienas durvis un priekšējais bamperisAlien wrote:rrrainis wrote:Moldingus maybe nerauj nost, vnk arī nokrāso.
Vajag paku un diskus, citādi atsitīs šķūnīti
diski ir arī uz 17 collam 8 vai 8,5 platumāFoxijs wrote:oranžs wtf?nu ja nu vieniigi tev nebuutu fobija no lieliem diskiem, tas tak e34, r17 būtu tieši laikaa, uz r17 var pat pamaniities balonus uzlikt un viss buutu normaali
a kā ir ar tdsu? man buutu bail ar tādu braukt, vismaz samuraju nostāsti liecina, ka kā kko sataisi tā otrā galā kkas noplīst
Vajag paku un diskus, citādi atsitīs šķūnītiJuzix wrote:manējie vienkārši ir metami tāpat kā vienas durvis un priekšējais bamperisAlien wrote:rrrainis wrote:Moldingus maybe nerauj nost, vnk arī nokrāso.
tad jau redzēs kā uztaisīs
vienā bildē bij smuki oranžs E34, sāk taka pavilkt uz to
[img]beha[/img]
Dir*anaFoxijs wrote:oranžs wtf?nu ja nu vieniigi tev nebuutu fobija no lieliem diskiem, tas tak e34, r17 būtu tieši laikaa, uz r17 var pat pamaniities balonus uzlikt un viss buutu normaali
a kā ir ar tdsu? man buutu bail ar tādu braukt, vismaz samuraju nostāsti liecina, ka kā kko sataisi tā otrā galā kkas noplīst
reku galerijarixis wrote:es tikko sapratu, ka vēl joprojām nav bildes ar auto![]()
Tik nekavējies ar bildēm tikpat ilgi, kā pagājušajā reizēAlien wrote:saskrūvēti diski pareizie uz auto![]()
vakarā moš jāuztaisa kāda bilde