+1gt99 wrote:Man nepatīk, kā foruma tēmas izskatās. Jāņem nost postēšanas datums un varbūt arī jūzera niks, atstājot tikai tēmas nosaukumu.
gt99 wrote:Man nepatīk, kā foruma tēmas izskatās. Jāņem nost postēšanas datums un varbūt arī jūzera niks, atstājot tikai tēmas nosaukumu.
Code: Select all
Copyright © 2003-2010 Burnout. All rights reserved.
obligāti nav tam nekur jāparādāsDimanC wrote:atkārtošos par šo: skan jau labi, bet kā tas sasaucas ar atvērtā koda licencēm, jo neba jau no rokas tā lapiņa rakstītaCode: Select all
Copyright © 2003-2010 Burnout. All rights reserved.
Ir arī tāda lieta, ka galvā vēl ir vecā lapa un tur vis bija pierasts un skaidrs ar aizvērtām acīm. Bija, skaidrs, ka video sadaļu varam vaļā nevērt, jo tur nekas nebija un galerijas tāpat neaiztiekam jo tur bija 3gadus vecas bildes.Andis wrote:Forumu vajag vienā lappas pusē, pārējo šitu otrā.
WTF ir vārds jūzeru, saprotu, bet pirmajā lappā ko tādu lietot ir, manuprāt, garām.
Priekš kam man pirmajā lappusē ir vajadzīgs zināt ko tādu "Ievietoja Lambertino Sep.17, 2010, Video kategorijā" + tas bojā paskatu kopumā? - pilnīgi normāli, ka redz, kas ko ir pievienojis, dažreiz tas varētu būt arī no citiem interneta resursiem dabūt, kur obligāti nepieciešama atsauce
BUIRNOUT.LV logo vajag nolīdzināt pa vidu, nevis kkur ellē, līdz ar reklāmas banneri - tad augšējā daļa sanāks vēl platāka un tas ir nevajadzīgi. Nesaprotu, kapēc liekas, ka ellē ratā, normāli kreisajā stūrīti mazs bannerīts![]()
Sadaļu novietojums, simbolu stils, lielums manuprāt ne īpaši. - lapa netiks pārtaisīta pilnīgi no jauna, tas nu ir skaidrs, tamdēļ pieslīpējam, slīpējamo
Fons ir čau. Arī tas, ka liekas diezgan raibs, krāsas varbūt mazliet ne tik spilktas un saskaņot vairāk. - iemet kādā šopā un paeksperimentē ar krāsām, tad iemet šeit, izštukosim kopā. Krāsas var nomainīt elementāri, cik zinu
Gan jau vēl kko atradīšu kam piepisties.- tas jau ir skaidrs, vienmēr būs pie kā tā izdarīt, bet patīkamāk tomēr ir pie sievietes
![]()
Redzi viena lieta ir traucē, otra lieta ir atgrūž jaunu lietotāju - vēl vienu unikālo klikšķi dienā plusā un iespēju nopelnīt ar reklāmām. => Attīstīt burnout => ... => ...Lambertino wrote:Ir arī tāda lieta, ka galvā vēl ir vecā lapa un tur vis bija pierasts un skaidrs ar aizvērtām acīm. Bija, skaidrs, ka video sadaļu varam vaļā nevērt, jo tur nekas nebija un galerijas tāpat neaiztiekam jo tur bija 3gadus vecas bildes.Andis wrote:
Priekš kam man pirmajā lappusē ir vajadzīgs zināt ko tādu "Ievietoja Lambertino Sep.17, 2010, Video kategorijā" + tas bojā paskatu kopumā? - pilnīgi normāli, ka redz, kas ko ir pievienojis, dažreiz tas varētu būt arī no citiem interneta resursiem dabūt, kur obligāti nepieciešama atsauce
Jā, tas ir ok un kā tu saki nepieciešams, bet tad manuprāt labāk to likt pie paša raksta(zem linka nu jau vairs ne uz galvenās lappas) zem nosaukuma. Es atvēris tad vari arī smuki aplūkot kam tad īsti ir tas (c) Tā pat kā powerā.
BUIRNOUT.LV logo vajag nolīdzināt pa vidu, nevis kkur ellē, līdz ar reklāmas banneri - tad augšējā daļa sanāks vēl platāka un tas ir nevajadzīgi. Nesaprotu, kapēc liekas, ka ellē ratā, normāli kreisajā stūrīti mazs bannerīts![]()
Biju domājis šādi pacelt viņu uz augšu lai ir pa vidu. Manuprāt tas nekam nemaisa un vietas aizņem tik pat.![]()
Sadaļu novietojums, simbolu stils, lielums manuprāt ne īpaši. - lapa netiks pārtaisīta pilnīgi no jauna, tas nu ir skaidrs, tamdēļ pieslīpējam, slīpējamo
Ar vārdu "sadaļām" es biju domājis sadaļu nosaukumus, varbūt neprecīzi izteicos, t.i.
* Sākums
* Forums
* Raksti
* Foto
* Video
* utt.
Domāju, ka to arī vajag novietot lappai vairāk pa vidu un izcelt mazliet kaut kā.
Fons ir čau. Arī tas, ka liekas diezgan raibs, krāsas varbūt mazliet ne tik spilktas un saskaņot vairāk. - iemet kādā šopā un paeksperimentē ar krāsām, tad iemet šeit, izštukosim kopā. Krāsas var nomainīt elementāri, cik zinu
Tu pats zini kā ir ar ar runāšanām un kā ar darīšanām, īsti gribēšanas ņēmties nav, bet kas zin.![]()
Gan jau vēl kko atradīšu kam piepisties.- tas jau ir skaidrs, vienmēr būs pie kā tā izdarīt, bet patīkamāk tomēr ir pie sievietes
![]()
Tad nu ieteikums ir tāds, pirms liekam šādus asus komentārus, labāk padzīvojam ar lapu kādu laiku un tiešām saprotam, kas traucē, bet ja pamanam, salīdzinoši sīkas lietiņas, tad noinformējam par savām domām
pie ta tiek stradaats - visu laiku bija, bet ar k kadu gljuku, tagad, pirms palaida lapu, nonjeema vispaar, bet nu taas buus vienozimigiWeber wrote:pamaniju, ka lau arii esmu piesledzies, bet komentet pirmaas lapas rakstus nevaru