°Un tu jau zini ,ka SAAB rulzz
nafnafs'a SAAB 9-5
- TheGirL
- Lady
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: nafnafs'a jaunais kara cirvis :]
Apsveicu
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
Apsveicu, izskatās labi 
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
3.0 V6, par turbiinu nezinu uz sitiena pateikt, bet njemot vērā novietojumu un racionaali domajot teiktu, ka uz trijiem.RoDeO wrote:kaads tas motors ir?
cik cilindri? un ta turba ir uz visiem cilindriem jeb tak 3.0dizeli tikai no vienas puses uz 3jiem!
apsveicu lai labi ripo!
- jaaniss
- Audi 80
Apsveikts
tikai kas tas par mistisku 3.0 turbo ? 3.0 v6 ir tikai atmosfēra, vismaz katalogs tā runā
tikai kas tas par mistisku 3.0 turbo ? 3.0 v6 ir tikai atmosfēra, vismaz katalogs tā runā
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Vispār jau katalogs tā nerunājaaniss wrote:Apsveikts![]()
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/9912.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Турбонаддув "
- jaaniss
- Audi 80
Tad laikam kaut kojaucu ar 9000 modeli tam bija bez T
www.ajblasters.lv
9-5 neturbo motoru nav vispaar.jaaniss wrote:Apsveikts![]()
Visas "vaargaas" versijas un shis ir ar LPT (low pressure turbo), jaudiigaas - ar HPT (high...)
Un jebkursh no vinjiejm forshi chipojas
Shis SAAB
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Re: nafnafs'a SAAB 9-5
Apsveicu ar auto. Lai pietiek līdzekļu uzturēt.
Baigi dīvaini, ka raksti, ka hadenē jau šis tas jāapmaina. Pavisam nesen taču ieta skate.
Baigi dīvaini, ka raksti, ka hadenē jau šis tas jāapmaina. Pavisam nesen taču ieta skate.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Nē nu figviņzin, varbuut kada pazišanaas csdd tiem plačiniekiem vai kā, pie pirkšanas nekas negrabēja, pēc tam nedaudz sāka, bet nu labi, uzskatu, ka tas nav slikti, ja padsmitgadigam auto diagnostikaa tikai pasaka, ka jamaina paaris bukses 
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Tā tas parasti ar irnafnafs wrote:Nē nu figviņzin, varbuut kada pazišanaas csdd tiem plačiniekiem vai kā, pie pirkšanas nekas negrabēja, pēc tam nedaudz sāka, bet nu labi, uzskatu, ka tas nav slikti, ja padsmitgadigam auto diagnostikaa tikai pasaka, ka jamaina paaris bukses
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Focus
- bez Jumta
nevis pazishanaas bet kaa kurš to hadeni skataas..
man diagnostikaa pateica ka viss lupataas esot... pat radija ka taada un taada bukse saplisusi, tads stienits jamaina, tas kustaas utt... bet TA jau 2gadi pa nulleem eju...
TA nav nekaads etalons
bet auto uz ceļa turas ideaali, nekadu novirzishanos un peldeshanu nejuutu bet pec Viking motors teiktā hadene esot beigta... jaiegulda esot ap 500Ls
man diagnostikaa pateica ka viss lupataas esot... pat radija ka taada un taada bukse saplisusi, tads stienits jamaina, tas kustaas utt... bet TA jau 2gadi pa nulleem eju...
TA nav nekaads etalons
bet auto uz ceļa turas ideaali, nekadu novirzishanos un peldeshanu nejuutu bet pec Viking motors teiktā hadene esot beigta... jaiegulda esot ap 500Ls
Last edited by Focus on 01 Feb 2010, 01:39, edited 2 times in total.
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Nu Vikingi jau vispaarFocus wrote:nevis pazishanaas bet kaa kurš to hadeni skataas..
TA nav nekaads etalons
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
- Focus
- bez Jumta
ir lietas ka vinjiem Treknajos gados bij letakas ka pie Vasjas šķūnī...MartinsG wrote:Nu Vikingi jau vispaarFocus wrote:nevis pazishanaas bet kaa kurš to hadeni skataas..
TA nav nekaads etalons
bet auto uz ceļa turas ideaali, nekadu novirzishanos un peldeshanu nejuutu bet pec Viking motors teiktā hadene esot beigta... jaiegulda esot ap 500LsLiekas, taamju sastaadiishanaa izkonkuree pat Rusbemu
kadreiz bij probleema atrast normalu servisu Saabam, naacaas uz turieni dziit apkopt...
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...