Ziemas autosprints

Viss par un ap autosportu.
Burnout Drift team
ParaTr00per
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Ziemas autosprints

Post by ParaTr00per »

gintsk wrote:A ar Mr2 var pabraukt FWD laikos???
reti kursh var vispaar pabraukt ar mr2...
vidusmotoradibenpiedzinja var buut ljoti aatra - probleema ir ar rezultaatu atkaartojamiibu, auto nepiedod pat siikas kljuudas :) taapeec ja grib stabilu rezultaatu, tad parasti neizveelas taadu auto.
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

zashibis :cool:
Domāju, ka awd klasi (lai arī cik traka viņa būtu) šosezon papildināsies ar jubiļeiku :cool:
RWD ziemai diemžēl man nav :aiwa:

p.s iesakat riepas :naac: Droši, ka braukšu ar vienām - kā ikdienā, tā trasē :yo:
ImageImage
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

gt99 wrote:
gintsk wrote:A ar Mr2 var pabraukt FWD laikos???
Nevar. Bet normāli nebija, ka lai RWD klasē būtu topā Tev jāpērk MR2. Abi MR2 braucēji, kas piedalījās pagājušo gad čempionātā, piekrita šīm pārmaiņām.
ta mosh vajag auto daliit nevis peec piedzinjaam, bet peec markaam un modeljiem? :hvz: katrai markai/modelim ir savas iipatniibas - trasee droshivien ar, piemeeram, foresteri (awd) buus gruuti izkonkureet honda civic (fwd).

citaadi shis izskataas vairaak peec "oi, tu ar savu auto paaraak labi brauc, davai mees tevi ieliksim aatraaku auto klasee"...
GirtzB

Post by GirtzB »

+daudz...

labi, ātri braucēji ir jāatbalsta nevis jāgremdē...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Alien

Post by Alien »

Almants ar vazni ar jāliek pie AWD
savādāk pārāk ātri brauc :reeka: :reeka: :reeka:
AR_159 :drive:
karlisbe

Post by karlisbe »

baigi jau gribētos, bet rokas par īsu (lasīt - naudas nav)
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

Mani lūdzu FWD klasē, es nemāku braukt kā evuškas un subāri :naac:
ImageImage
GirtzB

Post by GirtzB »

gt99 dod finases kādam e36 un lauzīšu jamo ziemas sprintos pēc labākās sirdsapziņas, rokas jātaisno(tm)
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
karlisbe

Post by karlisbe »

GirtzB wrote:gt99 dod finases kādam e36 un lauzīšu jamo ziemas sprintos pēc labākās sirdsapziņas, rokas jātaisno(tm)
es esmu ar mieru savu auto laust, tik dodiet man riepas, degvielu un dalības maksu!
Image
Lambertino

Post by Lambertino »

mpb wrote:
GirtzB wrote:gt99 dod finases kādam e36 un lauzīšu jamo ziemas sprintos pēc labākās sirdsapziņas, rokas jātaisno(tm)
es esmu ar mieru savu auto laust, tik dodiet man riepas, degvielu un dalības maksu!
Ignorē naksnīgo vecrīgu un brauc uz sačiem :aiwa:
ImageImage
karlisbe

Post by karlisbe »

Lambertino wrote:
mpb wrote:
Ignorē naksnīgo vecrīgu un brauc uz sačiem :aiwa:
es jau ignorēju tāpat ;)
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

mpb wrote:baigi jau gribētos, bet rokas par īsu (lasīt - naudas nav)
nu... pie mums ir populaari teikt "autosports ir daargs. nevari atljauties - nebrauc"... (c) elitaarie

turpmaakais viss ir manupraat, nepretendeeju uz absoluuto patiesiibu :)

izskataas, ka sacensiibu veidotaaji veel nav pieaugushi un censhas uzlekt augstaak par savu (un arii daliibnieku) pakalju - uztaisiit "pasaules klases" sacensiibas, kuras "gatavo lielajam sportam", utt. attieciigi prasiibas pret tehniku ir taadas, ka to "videejais aritmeetiskais" atvilceejs nevar pavilkt. kamoooon, kaadam lielajam sportam?! es atceros, pirms gadiem 5 amatieru rallijaa Racer, AKA Peeteris Krustinjsh, kas brauca ar manu imprezu, staastiija par aatrumiem trasee 140-160kmh. ar nedugotu ielas auto, ar ielas riepaam, ielas bremzeem, ielas piekari. es pats ar savu imprezu nebraucu, jo man jau uz to briidi bija 2 beerni, kuriem teeti vajag... tagad, lai samazinaatu liikju skaitu, pieaug prasiibas pret tehniku. taa vietaa vajadzeeja tikai padariit trases sarezhgjiitaakas un samazinaat aatrumu aatrumposmos. un nee, es te nedomaaju uz taisna celja saliktus 789213647896234 roterus, kas neljauj izbraukt liikumus pa pareizaam trajektorijaam :) taapeec, ja gribat daudz daliibnieku, tad attieciigi arii vajag domaat par to, lai cilveekiem buutu iespeeja tajaas piedaliities ar ielas vai minimaali modificeetu auto. nu lielaakajai daljai nav galvenais sanjemt grand prix, bet gan atpuusties no ikdienas, neapdraudot savu auto un nemeegjinot atstaat gjimeni bez apgaadnieka. :) un tad arii veremeichiku uz ielaam buus mazaak, jo varees adrenaliinu sakjert organizeeti...

vistuvaak tautai pashreiz ir gymkhana.lv, kuriem gan no wannabe drifta liidz gymkhanai veel taals celjs ejams. bet taas jau ir sacensiibas, kuraas es varu aizbraukt ar savu auto, un piedaliities. pietam iipashi neuztaucoties par to, vai man pirmdien buus ar ko uz darbu aizbraukt un vai man pasham nebuus 12 shuves uz galvas un lauztas ribas...

P.S.
man nav jaabuut shefpavaaram, lai spriestu par kotletes garshu... (tm) ;)
Lambertino

Post by Lambertino »

Troop - pa lielam ir tā, ja ja neskrien pēc mega rezultāta, tad ziemas sprintos (pie nosacijuma, ja ir sniegs) ir īstā vieta, kur auto nesalauzīsi ;) Protams, vienmēr pastāv iespēja k kur iebraukt, arī tajā pašā gumahā tas jau ir izdarīts. :D
A par lietu ar naudu - sprinti tiešām ir bijuši padārgi. Ja brauc rezultātos (pat neiet runa par trijnieku), tad vēl ir gandarījums, bet tīri, lai pataisnotu rokas un vienlaicīgi samērītos ar lielajiem puišiem, ir jāiztērē ap 35lvl par pāris apļiem trasē... :hvz:
ImageImage
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

Lambertino wrote:Troop - pa lielam ir tā, ja ja neskrien pēc mega rezultāta, tad ziemas sprintos (pie nosacijuma, ja ir sniegs) ir īstā vieta, kur auto nesalauzīsi ;) Protams, vienmēr pastāv iespēja k kur iebraukt, arī tajā pašā gumahā tas jau ir izdarīts. :D
A par lietu ar naudu - sprinti tiešām ir bijuši padārgi. Ja brauc rezultātos (pat neiet runa par trijnieku), tad vēl ir gandarījums, bet tīri, lai pataisnotu rokas un vienlaicīgi samērītos ar lielajiem puišiem, ir jāiztērē ap 35lvl par pāris apļiem trasē... :hvz:
nuvot par daliibas maxu arii - es labpraat uzzinaatu, kaapeec paaris aplji trasee maxaa 35ls. neenu, es saprotu, ka pie mums ir kapitaalisms/demokraatija/"negribi - need", betnu tomeer, interesanti :)
Rihy

Post by Rihy »

Par ziemas sprintiem tā arī ir, tā dalības maksa ir neadekvāta par tiem 2 braucieniem un vienu treniņapli... Tādā ziņā SuperSprints ir daudz labāks, par to pašu naudu ir 3 braucieni kārtīgā trasē ap 3 km garumā, taču tur mīnuss ir tās šausmīgās trases... Mūsu audi pirms diviem gadiem, kad pāris RSS braucām, nekad nespēja izturēt 9 braucienus! Es parasti nobraucu abus divus, jo braucu pirmais, man šķiet, ka trešo ne reizi nebraucu... Skumji.. Protams, tehnika arī veca, bet tik un tā! Ziemā uz ezera gan bija labi, to joprojām uzskatu par pašu labāko supersprintu. Pa lielam grūti kaut ko salauzt (arī es pabiju toreiz ārpus trases vienā braucienā), kaufs liels, ātrumi lieli un drošs viss bija. Tādus vajag biežāk, galvenais, lai laikapstākļi ļauj.
Supersprintā vēl viena problēma - ar standarta auto grūti konkurēt par vietām... Vismaz man ar audi neiespējami savā klasē. Protams, daudz vēl jāmācās braukt, bet tik un tā...

Lai vai kā tas ir autosports un vienmēr būs kādam tehniskā priekšrocība. Tāpēc jau tas ir autosports :)
karlisbe

Post by karlisbe »

Lambertino wrote:Troop - pa lielam ir tā, ja ja neskrien pēc mega rezultāta, tad ziemas sprintos (pie nosacijuma, ja ir sniegs) ir īstā vieta, kur auto nesalauzīsi ;) Protams, vienmēr pastāv iespēja k kur iebraukt, arī tajā pašā gumahā tas jau ir izdarīts. :D
pagājuši gad, rīkojot gonku Spilvē, pats sapratu, ka pa lēto gonku uztaisīt nevar, ja grib noīrēt labu trasi, trasi sagatavot, sagādāt balvas un kaut ko arī nopelnīt. rīkot sacensību seriālu un neko nenopelnīt liekas apsurdi. es toč neko tādu nedarītu. šeit pie tam klāt nāk vēl license no laf`a, medicīniskais personāls, ugunsdzēsēji.
Image
facex

Post by facex »

pa lielam, vienīgais kas līdz šim atturēja no dalības ziemas sprintos, bija tas, ka bez nišpu vai matadoru komplekta, vai pat abiem, ar ielas riepu tur nav ko darīt.. un nemaksā jau arī tās riepas 100 vai 200 ls... ... tādā ziņā labs bija 333 kauss... i konkurence bija, i sajūta, ka vari par kādām vietām pacīnīties... tas bij laikā, kad bija ar ko braukt :-D
redzēs... iespējams, ka šādā formātā, kāds tas tagad paredzas, varētu apsvērt iespēju pabraukt...tikai...... pa priekšu objektīvi jānovērtē potenciālā braucamā potenciāls :reeka:
Lambertino

Post by Lambertino »

mpb wrote:
pagājuši gad, rīkojot gonku Spilvē, pats sapratu, ka pa lēto gonku uztaisīt nevar, ja grib noīrēt labu trasi, trasi sagatavot, sagādāt balvas un kaut ko arī nopelnīt. rīkot sacensību seriālu un neko nenopelnīt liekas apsurdi. es toč neko tādu nedarītu. šeit pie tam klāt nāk vēl license no laf`a, medicīniskais personāls, ugunsdzēsēji.
Biku mani pārpratāt ;)
Es nesaku, ka kāds k ko baigi sabāž kabatā, zinu kur tā nauda aiziet, runāju par to, ka cilvēkam, kurš grib pataisnot rokas un vienlaicīgi salīdzināt rezultātus, 35lvl ir krietni par dārgu.
Tagad jau būs labāk:
20lvl
Ielas riepas :cool:

Šādam seriālam arī bija jābūt, jo tā ir standartauto cīņa. Par cik standartu no nestandarta mūsdienās grūti :shura: vismaz riepas vajag ielas :yo:
ImageImage
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

gt99 wrote:Es pa lielam piekrītu garajam tekstam. Tikai vai tā ir organizatoru vaina? Nē.
Es zinu, ka Vasaras sprints starp sportistiem pa lielam nekotējas, jo tas esot par lēnu. Redz braukšana ar otro pārnesumu nav kruta pa kartingtrasi. Pēdējos 2 gados pāris posmi notiek Biķerniekos, kur taisnē pirms rotera lieli ieskrienas līdz ~160. Un tik un tā pa lēnu esot. Vajagot ātrāk, savādāk nebraukšot.
Un vienmēr var atrast simts iemeslu nestartēt, bet nevienu lai startētu. Tā pati Gymkhana, Troop 3 pasākumi notikuši, šķiet nevienā nepiedalījies? Kādēļ? Disciplīna interesē. Lēti. Droši. Ā nē iemesls atrasts, trases pārāk vienkāršas (ja Tu zinātu, kā lielākai daļai sagādā problēmās pareizi šīs vienkāršās trases nobraukt), jeb kā saki neīstā Gymkhana.
man par laimi, es jau esmu pietiekami vecs, vairs nevienam nekas nav jaapieraada :) man pietiek ar gudri d!r$t internetaa :naac:

a uz gymkhanu aizbraukshu, kad sakritiis *man* pienjemami apstaaklji un kad *man* to tieshi tajaa dienaa gribeesies un nebuus nekaa cita daraamaa :)
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

mpb wrote:

Šogad cerams, ka ar kautko Jūsu pusē uzrīkosi? :hvz:
:shura_melnu_muti_skruvē_Q_arī_jubilejas_modeli:
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
Post Reply