reti kursh var vispaar pabraukt ar mr2...gintsk wrote:A ar Mr2 var pabraukt FWD laikos???
vidusmotoradibenpiedzinja var buut ljoti aatra - probleema ir ar rezultaatu atkaartojamiibu, auto nepiedod pat siikas kljuudas
reti kursh var vispaar pabraukt ar mr2...gintsk wrote:A ar Mr2 var pabraukt FWD laikos???

ta mosh vajag auto daliit nevis peec piedzinjaam, bet peec markaam un modeljiem?gt99 wrote:Nevar. Bet normāli nebija, ka lai RWD klasē būtu topā Tev jāpērk MR2. Abi MR2 braucēji, kas piedalījās pagājušo gad čempionātā, piekrita šīm pārmaiņām.gintsk wrote:A ar Mr2 var pabraukt FWD laikos???
es esmu ar mieru savu auto laust, tik dodiet man riepas, degvielu un dalības maksu!GirtzB wrote:gt99 dod finases kādam e36 un lauzīšu jamo ziemas sprintos pēc labākās sirdsapziņas, rokas jātaisno(tm)

Ignorē naksnīgo vecrīgu un brauc uz sačiemmpb wrote:es esmu ar mieru savu auto laust, tik dodiet man riepas, degvielu un dalības maksu!GirtzB wrote:gt99 dod finases kādam e36 un lauzīšu jamo ziemas sprintos pēc labākās sirdsapziņas, rokas jātaisno(tm)

es jau ignorēju tāpatLambertino wrote:Ignorē naksnīgo vecrīgu un brauc uz sačiemmpb wrote:es esmu ar mieru savu auto laust, tik dodiet man riepas, degvielu un dalības maksu!GirtzB wrote:gt99 dod finases kādam e36 un lauzīšu jamo ziemas sprintos pēc labākās sirdsapziņas, rokas jātaisno(tm)

nu... pie mums ir populaari teikt "autosports ir daargs. nevari atljauties - nebrauc"... (c) elitaariempb wrote:baigi jau gribētos, bet rokas par īsu (lasīt - naudas nav)

nuvot par daliibas maxu arii - es labpraat uzzinaatu, kaapeec paaris aplji trasee maxaa 35ls. neenu, es saprotu, ka pie mums ir kapitaalisms/demokraatija/"negribi - need", betnu tomeer, interesantiLambertino wrote:Troop - pa lielam ir tā, ja ja neskrien pēc mega rezultāta, tad ziemas sprintos (pie nosacijuma, ja ir sniegs) ir īstā vieta, kur auto nesalauzīsiProtams, vienmēr pastāv iespēja k kur iebraukt, arī tajā pašā gumahā tas jau ir izdarīts.
![]()
A par lietu ar naudu - sprinti tiešām ir bijuši padārgi. Ja brauc rezultātos (pat neiet runa par trijnieku), tad vēl ir gandarījums, bet tīri, lai pataisnotu rokas un vienlaicīgi samērītos ar lielajiem puišiem, ir jāiztērē ap 35lvl par pāris apļiem trasē...
pagājuši gad, rīkojot gonku Spilvē, pats sapratu, ka pa lēto gonku uztaisīt nevar, ja grib noīrēt labu trasi, trasi sagatavot, sagādāt balvas un kaut ko arī nopelnīt. rīkot sacensību seriālu un neko nenopelnīt liekas apsurdi. es toč neko tādu nedarītu. šeit pie tam klāt nāk vēl license no laf`a, medicīniskais personāls, ugunsdzēsēji.Lambertino wrote:Troop - pa lielam ir tā, ja ja neskrien pēc mega rezultāta, tad ziemas sprintos (pie nosacijuma, ja ir sniegs) ir īstā vieta, kur auto nesalauzīsiProtams, vienmēr pastāv iespēja k kur iebraukt, arī tajā pašā gumahā tas jau ir izdarīts.
![]()
A par lietu ar naudu - sprinti tiešām ir bijuši padārgi. Ja brauc rezultātos (pat neiet runa par trijnieku), tad vēl ir gandarījums, bet tīri, lai pataisnotu rokas un vienlaicīgi samērītos ar lielajiem puišiem, ir jāiztērē ap 35lvl par pāris apļiem trasē...

Biku mani pārpratātmpb wrote:pagājuši gad, rīkojot gonku Spilvē, pats sapratu, ka pa lēto gonku uztaisīt nevar, ja grib noīrēt labu trasi, trasi sagatavot, sagādāt balvas un kaut ko arī nopelnīt. rīkot sacensību seriālu un neko nenopelnīt liekas apsurdi. es toč neko tādu nedarītu. šeit pie tam klāt nāk vēl license no laf`a, medicīniskais personāls, ugunsdzēsēji.Lambertino wrote:Troop - pa lielam ir tā, ja ja neskrien pēc mega rezultāta, tad ziemas sprintos (pie nosacijuma, ja ir sniegs) ir īstā vieta, kur auto nesalauzīsiProtams, vienmēr pastāv iespēja k kur iebraukt, arī tajā pašā gumahā tas jau ir izdarīts.
![]()

man par laimi, es jau esmu pietiekami vecs, vairs nevienam nekas nav jaapieraadagt99 wrote:Es pa lielam piekrītu garajam tekstam. Tikai vai tā ir organizatoru vaina? Nē.
Es zinu, ka Vasaras sprints starp sportistiem pa lielam nekotējas, jo tas esot par lēnu. Redz braukšana ar otro pārnesumu nav kruta pa kartingtrasi. Pēdējos 2 gados pāris posmi notiek Biķerniekos, kur taisnē pirms rotera lieli ieskrienas līdz ~160. Un tik un tā pa lēnu esot. Vajagot ātrāk, savādāk nebraukšot.
Un vienmēr var atrast simts iemeslu nestartēt, bet nevienu lai startētu. Tā pati Gymkhana, Troop 3 pasākumi notikuši, šķiet nevienā nepiedalījies? Kādēļ? Disciplīna interesē. Lēti. Droši. Ā nē iemesls atrasts, trases pārāk vienkāršas (ja Tu zinātu, kā lielākai daļai sagādā problēmās pareizi šīs vienkāršās trases nobraukt), jeb kā saki neīstā Gymkhana.
mpb wrote:pagājuši gad, rīkojot gonku Spilvē, pats sapratu, ka pa lēto gonku uztaisīt nevar, ja grib noīrēt labu trasi, trasi sagatavot, sagādāt balvas un kaut ko arī nopelnīt. rīkot sacensību seriālu un neko nenopelnīt liekas apsurdi. es toč neko tādu nedarītu. šeit pie tam klāt nāk vēl license no laf`a, medicīniskais personāls, ugunsdzēsēji.Lambertino wrote:Troop - pa lielam ir tā, ja ja neskrien pēc mega rezultāta, tad ziemas sprintos (pie nosacijuma, ja ir sniegs) ir īstā vieta, kur auto nesalauzīsiProtams, vienmēr pastāv iespēja k kur iebraukt, arī tajā pašā gumahā tas jau ir izdarīts.
![]()