Lai turpina ekonomiski un uzticami ripot
ReG Mazda3
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: ReG Mazda3
Smuks ikdienas pārvietotājs, uz vasaru gan būtu naiss 17'' un vismaz minimāls piesēdinājums 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

tu ar sudraba saab ar sarkanu hondu braukā?Focus wrote:ja nemaldos, esi mans kaimiņš Juglā..nu tad sveiks kaimiņ!
ja godiji es taa pabrinijos ka pekšņi šī mazda pec 3 gadu STOCK-look maina savu izskatutagad skaidris
- jūdass
Nav nekādas vainas. Manuprāt, būtu labi no aizmugures vāka noņemt hromētos elementus.
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Ответ, к сожалехию, не да.
nezinu itkā mazda3 neko nesmu dzirdējis par rūsu, bet gan par mazda6 servisos gan ir sliktas lietas stāstītasFocus wrote:tavam akas neruusee? kaa vispar ar ruusu? cik zinu šitām loti daudzi pa garantiju arkas un durvju apakšas taisa...
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Ar rūsu bija problēmas pirmajiem gadiem. Jo, kā tantes, pie sakņu paviljona runā, tad tika vestas automašīnas, kas bija paredzētas dienvidu zemju tirgum, respektīvi, nebija pretkorozijas apstrādes, sliktāks pakojums utjp.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
3. mazdai nav tik traki ar rūsu, pirmsfeislifta 6ajai gan tur ir kapi.Focus wrote:tavam akas neruusee? kaa vispar ar ruusu? cik zinu šitām loti daudzi pa garantiju arkas un durvju apakšas taisa...
Galvenais, kas pūst kopā ir tās zonas, kas pakļautas akmentiņiem, smiltīm, sālij utt. Tb arkas. Sliekšņos viss ok, mašīnas apakša arī normāla.. Sodit slidgultnus uz spiediena
- SmallDeree
Kāds tev vēl intelekts???ReG wrote:tev intelekts Okuk wrote:Normālai mašīnai sajāti diski un lampas. Nokrāso vēl paneli ar grīdas krāsu un būsi krutaks!|
Man personīgi arī, ne melni diski (kur nu vēl spīdīgi
Iemācies pieņemt kritiku!!!
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Kadzhus
- Audi A4
dēļ tā jau kā šitas ir uzrakkstīts, viņš saka ka intelekts "0" un es piekrītu...kuk wrote:Normālai mašīnai sajāti diski un lampas. Nokrāso vēl paneli ar grīdas krāsu un būsi krutaks!
lampas tumšās vismaz avatarā izskatās ok, man tos palagus never vaļā tapēc neredzu pārējo...

viss ir normāli, bet prečom te kad melni diski un lampas uzreiz krutais?freimo wrote:Kāds tev vēl intelekts???ReG wrote:tev intelekts Okuk wrote:Normālai mašīnai sajāti diski un lampas. Nokrāso vēl paneli ar grīdas krāsu un būsi krutaks!|
![]()
Man personīgi arī, ne melni diski (kur nu vēl spīdīgi), ne tumšas (konkrēti šīs) lampas patīk...
Iemācies pieņemt kritiku!!!
p.s ceru kad izdzēsīs šo spamu ne pa tēmu...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
nedomāju, ka tas ir spams - katram jau ir dota iespēja izteikties un nokomentēt konkrēto pasākumu.ReG wrote: p.s ceru kad izdzēsīs šo spamu ne pa tēmu...
Pats gan zini teicienu - Vienam māte, otram meita a trešajam kleita
Kā jau teicu, auto bildēs izskatās seksīgi

nu sākumā pats kad pārkāpu no 150ZS uz 105ZS likās tāds nīkulis, bet šis būs tāds auto komfortam un ekonomijai...sanch00 wrote:Skaisti.
105zirgi? vai neliekas par maz? patreiz braucu ar 160 zirgiem - taa vien pietiek...