vecais ar kasjakiem

Tika notīrīta vecā krāsa pilnībā nost, noslīpēju , nogruntēju un tad jau tika nokrāsots + nolakots.

un galarezultāts

fočēts ar 248 CD

tika izskatīts arī karbona variants, bet tomēr izvēlei par labu krita uz orīdžinal, lai būtu ari kās akcents salonā.SmallDeree86 wrote:Bje laikam man a vajadzeja brivu gadu njemti!esi kko hondelei sacus darijis nevis tikai roceni raut!
![]()
vajadzeja karbonisko nakleni virsu!
Nu lai veicas!essential wrote:tika izskatīts arī karbona variants, bet tomēr izvēlei par labu krita uz orīdžinal, lai būtu ari kās akcents salonā.SmallDeree86 wrote:Bje laikam man a vajadzeja brivu gadu njemti!esi kko hondelei sacus darijis nevis tikai roceni raut!
![]()
nākamais padomā ir sarkans audums, lai durvīs pārvilktu to pelēko drēbi
nejāšu, bet gan braukšuSmallDeree86 wrote:Nu lai veicas!essential wrote:tika izskatīts arī karbona variants, bet tomēr izvēlei par labu krita uz orīdžinal, lai būtu ari kās akcents salonā.SmallDeree86 wrote:Bje laikam man a vajadzeja brivu gadu njemti!esi kko hondelei sacus darijis nevis tikai roceni raut!
![]()
nākamais padomā ir sarkans audums, lai durvīs pārvilktu to pelēko drēbiZiemai ari kko pirksi?!
Sierru!?
Jeb Hondeli jasi?!
Skaidrs!essential wrote:nejāšu, bet gan braukšuSmallDeree86 wrote:Nu lai veicas!essential wrote:tika izskatīts arī karbona variants, bet tomēr izvēlei par labu krita uz orīdžinal, lai būtu ari kās akcents salonā.SmallDeree86 wrote:Bje laikam man a vajadzeja brivu gadu njemti!esi kko hondelei sacus darijis nevis tikai roceni raut!
![]()
nākamais padomā ir sarkans audums, lai durvīs pārvilktu to pelēko drēbiZiemai ari kko pirksi?!
Sierru!?
Jeb Hondeli jasi?!
![]()
Labajam lukturim ir melns "housings". Kad būs siltaks laiks, tiks labots kreisais lukturis un būs abi melniMelnais wrote:izskatās, ka labajai lampai bez stikla esi palicis!