Saskarsme ar CP2

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times
Been thanked: 0

Re: Saskarsme ar CP2

Post by Juzix »

hack11 wrote: iekšējās kārtības noteikumi neizlēdz APK. jebkuram likumam ir lielāks spēks par noteikumiem, pat ja tie ir klajā pretrunā. vienīgais, ko iegūsi ar šo noteikumu izlasīšanu - iespēju rakstīt kļauzas priekšniekam, kas nekādā veidā neatcels tavu pārkāpumu ;)
.
:reeka: Droši zini!
Last edited by Juzix on 30 Aug 2009, 11:17, edited 1 time in total.
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
karlisbe
Has thanked: 0

Post by karlisbe »

Juzix wrote:
hack11 wrote:
RuFFijS wrote:sen jau gribu tikt pie vinju ieksheejaas kaartiibas noteikumiem, tur ir daudz kas interesants, shito vnk viens ments izstaastiija
iekšējās kārtības noteikumi neizlēdz APK. jebkuram likumam ir lielāks spēks par noteikumiem, pat ja tie ir klajā pretrunā. vienīgais, ko iegūsi ar šo noteikumu izlasīšanu - iespēju rakstīt kļauzas priekšniekam, kas nekādā veidā neatcels tavu pārkāpumu ;)
quote]
:reeka: Droši zini!
patiesībā jau viņam taisnība ;) viņi nedrīkst ķert tur, bet tas nenozīmē, ka tu drīksti pārkāpt ;) abi vainīgi, abi jāsoda!
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

mpb wrote: patiesībā jau viņam taisnība ;) viņi nedrīkst ķert tur, bet tas nenozīmē, ka tu drīksti pārkāpt ;) abi vainīgi, abi jāsoda!
Nu, nu, nu! Ja ir minēti noteikumu pēc kuriem nedrīkst ķert-tad tam var būt divi pamatojumi:
1ais-satiksmes drošība
2ais-kādu apstākļu dēļ nav iespējams noteikt vai es pārkāpju noteikumus vai nē! Zinot šos iekšējās kārtības ruli, tad sods tiktu atcelts, neviss sodīti abi!
Turklāt kur ir garantija, ka netiek sodīts vadītājs kas brauc ar max atļauuto, bet CP ar radaru ir nošāvis kā nu sanācis un parādās +20km/h?
karlisbe

Post by karlisbe »

Juzix wrote:
mpb wrote: patiesībā jau viņam taisnība ;) viņi nedrīkst ķert tur, bet tas nenozīmē, ka tu drīksti pārkāpt ;) abi vainīgi, abi jāsoda!
Nu, nu, nu! Ja ir minēti noteikumu pēc kuriem nedrīkst ķert-tad tam var būt divi pamatojumi:
1ais-satiksmes drošība
2ais-kādu apstākļu dēļ nav iespējams noteikt vai es pārkāpju noteikumus vai nē! Zinot šos iekšējās kārtības ruli, tad sods tiktu atcelts, neviss sodīti abi!
Turklāt kur ir garantija, ka netiek sodīts vadītājs kas brauc ar max atļauuto, bet CP ar radaru ir nošāvis kā nu sanācis un parādās +20km/h?
neieslīgsim diskusijās. nepārkāp noteikumus un nebūs jāsatraucās par visu šito. ja nebūsi pārkāpis un mēģinās piešūt, tad arī var visam šitam burties cauri un ņemties, savādāk tas izklausās pēc "uzzināšu, kur var pārkāpt un tur arī pārkāpšu". jā, arī es mēdzu pārkāpt ātrumu, taču arī rēķinos, ka par to varu dabūt sodu.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Lasīt punktu Nr2
RuFFijS
Burusports Team

Post by RuFFijS »

hack11 wrote:
RuFFijS wrote:sen jau gribu tikt pie vinju ieksheejaas kaartiibas noteikumiem, tur ir daudz kas interesants, shito vnk viens ments izstaastiija
iekšējās kārtības noteikumi neizlēdz APK. jebkuram likumam ir lielāks spēks par noteikumiem, pat ja tie ir klajā pretrunā. vienīgais, ko iegūsi ar šo noteikumu izlasīšanu - iespēju rakstīt kļauzas priekšniekam, kas nekādā veidā neatcels tavu pārkāpumu ;)

P.S. nodod sveicienus savam līdzbraucējam un iesaki pamperus ģērbt, ja mīziens tik ļoti nāk. pat offic maksājot par šādu pārkāpumu sods būtu tie paši Ls10 bez soda punktiem, ja pirmā reize, tad gandrīz ar garantiju tikai brīdinājums. ja ietu izspiešanu, tad kaut vai pricipa pēc nevajag dot ķepā.

atcels un kaa vel atcels :)

vinji nevar pieraadiit ka paarkaapu aatrumu, ja vinji meeriija tuvaak kaa 1km attaalumaa no augsprieguma liinijas, JO shajaa gadiijumaa tjipa radars var melot

viens chalis shaadaa veidaa dabuuja atpakalj tiesiibas, kad bija panjemts kkur riigaa uz 126, naakosajaa dienaa tiesiibas bija atpakalj bez jebkaadiem jautaajumiem
Bender

Post by Bender »

tu pats saki, ka ir "VARbūt" (bet VAR arī nemelot, jo tu taču neesi redzējis radara sertifikātu un klāt pievienoto tehnisko specifikāciju) pārkāpti radara lietošanas nosacījumi, bet apelēsi uz iekšējās kārtības noteikumiem?
izdomā formulējumu, tad ir kaut kādas cerības.

bla, bla - viena tante teica. es pats darbojos valsts pārvaldē, kontroles jomā (tiesa ar CP nesaistītā) - parādi man valsts iestādi, kurā jurists izskata sūdzības pēc būtības 1 dienas laikā un savu rezolūciju nodod priekšniekam. pāris dienas aiziet tik paskaidrojumu vākšanā :D
šādi brīnumi var notikt tikai 32.maijā.

P.S. mūsu iestādē šādu "patiesības cīnītāju" sūdzības, pat juristam netiek sūtītas izskatīšanai, lai lieki netērēt laiku. sūdzība nav pēc būtības, un usjo.
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

nu latvijaa nebuus nemaz tik daudz vietu, kur kilometa ataalumaa nau nevienas augstsprieguma (t.i. >1000V) elektropaarvades liinijas... :reeka:

taapeec ljoti veeleetos redzeet taa dokumenta, kas nosaka radara lietoshanas aizliegumu tuvaak par 1km no elektropaarvades liinijaam kopiju - varbuut pat nofotograafeeties kopaa ar sho dokumentu :shura:
baggy

Post by baggy »

Tā tad tā.
vakar sanāca nemanot iegriezt maksas krustojumā. ( Imantā pie maksimas)
Pēc pāris komiskiem momentiem un gudrību bārstīšanas rezutāts tāds ka ments pikts un dokumenti man atpakaļ bet protokolu man neiedod. laigan izlasiju. :) (Forš skats ir kad Ozoliņa kungs iedod mapīti uz kuras uzsprausts protokols parakstīšanai un es taisu logu ciet lai irepazītos. šis lec no biksēm laukā un bāuj lai es atdodot šim mapi un ai taisot durvis vaļā. Nu ritīgs lašara. :reeka: A tur dafiga iekšā to protokolu :D )
Ko tas niozīmē?
Ceru saņemt kādu vēstulīti vai kā?
Moš kādam ir bijis līdzīgs atgadiens?
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

man juurmalaa shovasar gadiijaas liidziigi :|
:neka: vai ir ievadiits datubaazee, vai nav, jo, ja punkti par noteikto pārkāpumu netiek piešķirti, tad nevar redzēt :|
tiku panjemts uz aatrumu, kas bija lielāks par to, par kuru teorētiski varētu saņemt brīdinājumu :shura:
tā kā nesaņēmu atpakaļ protokola kopiju, nav skaidrs, vai CP kungs nosūtīja tālāk, vai atcēla :neka: :naac:
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
baggy

Post by baggy »

Bet nez vai atsūtīs ko man ar vai izliksies ka neko nezin.
Man jau iekas ka tas protokos oficiāls domuments kā nekā. vai ta nu tā var ka izmest un viss. :D
rrrainis

Post by rrrainis »

Fotoradars uz Viestura prospekta virzienā uz Vecmīlgrāvi.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
baggy

Post by baggy »

baggy wrote:Bet nez vai atsūtīs ko man ar vai izliksies ka neko nezin.
Man jau iekas ka tas protokos oficiāls domuments kā nekā. vai ta nu tā var ka izmest un viss. :D
Nu tad tā.
šodien atnāca man vēstule
un kas ta tas..... tas tak protokols.
nez ko man tagad darīt smieties vai raudāt?
A varbūt pajautāt šiem kopš kura laika kautkādus protokolus pa pastu sākuši sūtīt un vel pietam neparakstītus.?
Štota domāju ka čaļi agļakā sūta či gan jau samaksās.
Bet nekas lai pierāda. :D
ja neko citu būs vismaz strādājuši lai to 20 nieku nopelnītu :D
Zazaaks

Post by Zazaaks »

Paldies inspektoram par brīdinājumu nevis 20Ls un 1 punktu :51:
Rallijs beidzies - punktu nav...
Blondiins

Post by Blondiins »

baggy wrote:
baggy wrote:Bet nez vai atsūtīs ko man ar vai izliksies ka neko nezin.
Nu tad tā.
šodien atnāca man vēstule
un kas ta tas..... tas tak protokols.
nez ko man tagad darīt smieties vai raudāt?
A varbūt pajautāt šiem kopš kura laika kautkādus protokolus pa pastu sākuši sūtīt un vel pietam neparakstītus.?
Štota domāju ka čaļi agļakā sūta či gan jau samaksās.
Bet nekas lai pierāda. :D
ja neko citu būs vismaz strādājuši lai to 20 nieku nopelnītu :D
tā arī dara ;)
nekur neliksies - nāksies maksāt
You are in England - speak polish :D
baggy

Post by baggy »

Nu sūtīšu apakaļ un papētīsim ko darīs. ne es parakstijis en pēc idejas redzējis. Vot lai šie pastrādā . :D
EIMZ

Post by EIMZ »

Es varbuut nepareizi izsecinaaju, bet Tu izlasiiji sastaadiito protokolu, bet neparakstiiji to?
Ja taa, tad nekur tas sods nepazudiis, un naaksies vien maksaat ;)
Image
matainis

Post by matainis »

bet viņi jau nevar pierādīt, ka ir izlasīts. tikpat labi tad ments var jebkuram pēc dokumentu pārbaudes palaistam šoferim sastādīt protokolu, viņam neko nezinot :neka:
harcho
BMW E36

Post by harcho »

matainis wrote:bet viņi jau nevar pierādīt, ka ir izlasīts. tikpat labi tad ments var jebkuram pēc dokumentu pārbaudes palaistam šoferim sastādīt protokolu, viņam neko nezinot :neka:

nu debiils saliidzinaajums, bet tad jau arii nones kaadam dirsu vai mashiinu sasit lupataas, esi vainiigs - protokolu neparaksti un lieta izbeigta.. ne tachu ;)
Image
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
matainis

Post by matainis »

domāju ko citu - ja neparaksti protokolu, procedūrai (manuprāt) vajadzētu atšķirties - kam tad tā vieta parakstam vispār ir domāta?
Post Reply