Pasūtijums krekliem (diskusijas)
-
Rihy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Piesakamies krekliem!
Drift krekls, M - arii tik naakamnedeelj vareetu samaksaat
der?
der?

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
es 100% piekritu tev, bet mani ineviens neklausas, uzskatu, ka visiem juzeriem ir jabut parastajiem krekliem, bet tiem, kas driftaa tiem drifta krekliem!fleix wrote:Krekli smuki, bet varejat vinjus tikai sev taisit, nu tip kuri tiesham ari ir taja drift komandaa.

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Valdnieks
- Spam addicted
+1fade wrote:es 100% piekritu tev, bet mani ineviens neklausas, uzskatu, ka visiem juzeriem ir jabut parastajiem krekliem, bet tiem, kas driftaa tiem drifta krekliem!fleix wrote:Krekli smuki, bet varejat vinjus tikai sev taisit, nu tip kuri tiesham ari ir taja drift komandaa.
VALTERS,VALTERS UN ŠĶĒLE .. PĀRĒJIE BOMŽI...JŪS ARĪ

RAIŅAZAURS
RAIŅAZAURS
Nu tas sanak 3jiem cilvekiem ? :DDfade wrote:es 100% piekritu tev, bet mani ineviens neklausas, uzskatu, ka visiem juzeriem ir jabut parastajiem krekliem, bet tiem, kas driftaa tiem drifta krekliem!fleix wrote:Krekli smuki, bet varejat vinjus tikai sev taisit, nu tip kuri tiesham ari ir taja drift komandaa.
Vnk tad var redzzeet ka tu atbalsti drift team nevis vnk burnout.lv
Last edited by spiegs on 29 Jul 2009, 12:39, edited 1 time in total.
šim es piekrītu, taču jāatzīst, ka drifta krekli ir ļoti smuki.fade wrote:es 100% piekritu tev, bet mani ineviens neklausas, uzskatu, ka visiem juzeriem ir jabut parastajiem krekliem, bet tiem, kas driftaa tiem drifta krekliem!fleix wrote:Krekli smuki, bet varejat vinjus tikai sev taisit, nu tip kuri tiesham ari ir taja drift komandaa.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- PuikaKriss
tad jau mozh vajadzeeja burnout.lv drift team fan vai kaa tamliidziigi 

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
nu nē, tad būtu jābūt burnout.lv drift team fan, nevis drift team...spiegs wrote:Nu tas sanak 3jiem cilvekiem ? :DDfade wrote:es 100% piekritu tev, bet mani ineviens neklausas, uzskatu, ka visiem juzeriem ir jabut parastajiem krekliem, bet tiem, kas driftaa tiem drifta krekliem!fleix wrote:Krekli smuki, bet varejat vinjus tikai sev taisit, nu tip kuri tiesham ari ir taja drift komandaa.
Vnk tad var redzzeet ka tu atbalsti drift team nevis vnk burnout.lv
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- TheGirL
- Lady
+1harcho wrote:tad jau mozh vajadzeeja burnout.lv drift team fan vai kaa tamliidziigi
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !
- Wu-Ryder
Domāju ka tas visu sarežģī - paskataties uz Subaru w rally team - vis krekli iepeŗkami vienādi, gan komanda, gan fani utt, staigā vienādos apgērbos.harcho wrote:tad jau mozh vajadzeeja burnout.lv drift team fan vai kaa tamliidziigi

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- TheGirL
- Lady
+veel ja njem veeraa ,ka shogad piedalaas tikai viens muusu drifteris un liidz naakoshai sezonai gan jau atkal buus jauni krekliWu-Ryder wrote:Domāju ka tas visu sarežģī - paskataties uz Subaru w rally team - vis krekli iepeŗkami vienādi, gan komanda, gan fani utt, staigā vienādos apgērbos.harcho wrote:tad jau mozh vajadzeeja burnout.lv drift team fan vai kaa tamliidziigi
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Vēlāk - pašam tīmam un tuvākajiem būs ar sponsoriem, bet tas nebūs šogad jo sezona jau ir beigās + arī sponsori tādi nesaprotami...

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Man Tiima lreklu L izmēraJuzix wrote:Krekliem izmēri ir, vai visi vienādi?
Es gribu tiima kreklu
Kikai Tiima kreklu S (sieviešu)
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5