DeeCee wrote:ka kaa tas radiijums kas aptur noteiks cik zs :neka:
gan jau ja tehpasee rakstiits 125 tad arii 250 var iemest un neviens neko neteiks
Nekā tamlīdzīga - Latvijā šitie drapaki ir diezgan reti sastopami un viņi gan vizuāli, gan pēc uzbūves uzreiz diezgan pamatīgi atšķiras no vidusmēra mopēda un menti to lieliski zin Turklāt pie reģistrācijas tieši šai tehnikai ieraksta jaudu, jo te nu tas ir strīdīgs jautājums
Vienreiz pats tieši par šo un tieši ar iepriekš minēto Cagiva Mito atrāvos - 138 km/h un pēc likuma braukšana bez tiesībām, ja nav lielā A kategorija tpfu tpfu tpfu, atpirkos
kuu_haa wrote:
foxx, kur liki un kur iesaki doties Ventspilī?
Pats liku Dzintarjūrā. Man ar instruktoru paveicās vecis. Nezinu kā ir tagad ka jāliek arī teorija. Man jau bija pofigs, galvenais figūras iemācīties. Pa pilsētu mācoties ar moci izbraucu tikai 30min , Ja ir B tad jāatceras 3 lietas- 1.skaties 2x , 2. braukt pa savu joslu kā pa vienvirziena ielu, 3. neaizmirst izslēgt pagriezienu un jāmin tik ručkā
ĀĀĀ un galvenais lai autoskolas mocis nav pārāk liels un augsts lai viegli figūras izbraukt.
2. un 3. punkts toč jāatceras. Es eksāmena beigās maucu uz CSDD ar ātrumu 55-60km/h, kur zīme bij 30km/h. Eksāmena auto iepalika diezgan tālu aizmugurē, bet nu po - nekādus punktus nedeva
Grūtākā figūra varētu būt 8nieks. Tur mocim apgriezienus vajag saregulēt pareizi vai arī visu laiku braukt tukšgaitā ar nospiestām bremzēm. Kad es braucu, tad klusībā cerēju - kaut nu neuznāktu tai kastei niķis un viņa nenoklepotos. Ja noklepotos, tad es tur noliktos sāniski
G wrote:
Grūtākā figūra varētu būt 8nieks. Tur mocim apgriezienus vajag saregulēt pareizi vai arī visu laiku braukt tukšgaitā ar nospiestām bremzēm. Kad es braucu, tad klusībā cerēju - kaut nu neuznāktu tai kastei niķis un viņa nenoklepotos. Ja noklepotos, tad es tur noliktos sāniski
Nepareizs piegājiens Visu figūru ar slīdošu sajūgu un miers mājā
G wrote:
Nepareizs piegājiens Visu figūru ar slīdošu sajūgu un miers mājā