Kur meklēt/pirkt labu statīvu? varbūt kāds ir ar mieru, kopā ar mani, aiziet šopingā? Lai man mierīgāka sirds, ka tik neiegrābjos... Līdz svētdienai vajadzētu nopirkt!
summās līdz kādiem 70... max 100 ls. Tā lai būtu labs! drīkst arī lētāk!
Kur meklēt/pirkt labu statīvu? varbūt kāds ir ar mieru, kopā ar mani, aiziet šopingā? Lai man mierīgāka sirds, ka tik neiegrābjos... Līdz svētdienai vajadzētu nopirkt!
summās līdz kādiem 70... max 100 ls. Tā lai būtu labs! drīkst arī lētāk!
Ņem aparātu un ej uz bodi. Skrūvē virsū un skaties cik stabila tā uzparikte ir.
Atceries, ka laba galva ir puse no statīva
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Gazi wrote:ir tā grūtu pateikt uzreiz, kas man tajā sony nepatīk. nav jau man nekāds krutais. 300tais ir konkrēts diletantu aparāts. kad pirku, tad vairāk naudas negribēju izdot, bet canon nekas labs nesanāca. konkrēti neapmierina ISO, vairāk par 800 nevar griezt augšā. jau pie 800 ir manāms grauds. ar stikliem arī baigais gemarojs, ne tur tādi, ne šitādi.
ja apčamdītu 700to vai pat 900to(laikam jau nekad mužā tas nesanāks), tad varbūt savādāk spriestu. un ja būtu daudz naudas priekš dārgajiem G klases stikliem, varbūt atkal savādāk runātu. katru reizi, kad izdodas pafočēt ar CANON xxD vai pat xD, tad saprotu, kur vēži ziemo...
pareiza attieksme
var paņemt 2 paaudzes vecāku canon vai nikon un būs kudi labāks par sony un citiem wanabeeeeeeee ražot spoguļkameras
nu vispaar jau Sony par vannabe sopuguljenu razhotaju kljuva jo nopirka Minoltas spoguljkameru razhotni. a imho Minoltas kameras nebij ta struntiiagakas tomeer tiesa nepopulaaras muusu platuma grados gan laikam
Juzix wrote:
Ņem aparātu un ej uz bodi. Skrūvē virsū un skaties cik stabila tā uzparikte ir.
Atceries, ka laba galva ir puse no statīva
uz kuru?
Vari pamēģināt šo: http://bfs.lv
Uz vietas gudri, zinoši onkuļi, kas spēj pārdot dajebko
vovo .. arī beigtu govi mācēs pārdot kā strādājošu sekretāri :shura;
Vsp tur ir lētā gala statīvi ar galvām par diezgan ok cenām un ar pieņemamu kvalitāti ! TIk pa priekšu protams , tev parādīs gitzo par apm 400-500 lvl par komplektiņu
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Aizsardzībai pret visādiem lidojošiem maziem akmentiņiem, smiltīm utt..
es domāju ka man pietiktu ar visparastāko filtru, galvenais mērķis lai tikai aizsragā lēcu.
Zinat varbūt kur ir patiešām lēti filtri?
Last edited by Rekords on 09 Sep 2010, 18:23, edited 1 time in total.
Uz vaļņu ielas netālu no Pulvertorņa ir foto veikals, tur pirms vairāk kā gada pirku sev Cokin filtrus. Tiesa, man vajadzēja uz 77mm un tos bija jāgaida, bet mazie izmēri bija daudz un uz vietas.
Man pašreiz daudz vairāk interesē cena..
Cik piemēram var maksāt labs filtrs? Un kas īsti ir labs filtrs, kādas īpašības tādam piemīt un ar ko tas atšķiras no lēta?
L33V wrote:Man pašreiz daudz vairāk interesē cena..
Cik piemēram var maksāt labs filtrs? Un kas īsti ir labs filtrs, kādas īpašības tādam piemīt un ar ko tas atšķiras no lēta?
Man bija HOYA filtri, visi HMC SUPER sērijas. Jāmeklē ir tādi kuri ir tā saucamie nulles filtri. Lētajiem nereti ir tā, ka tas procents ir ap 17, itkā neliekas nekas daudz, bet reāli tas ir slikti !
Tos kurus minēja PuikaKriss arī var pirtk, no lētā gala esot atzīstami !
Ja, gribi parunāties utt un arī liela izvēle ir jau pieminētajā www.bfs.lv !
PM vai 29764007
*Sicram wrote:
Tos kurus minēja PuikaKriss arī var pirtk, no lētā gala esot atzīstami !
Cokin ir lētais gals?
Hmm ... man jāpaskatās precīzāk, bet abi UV un nulles filtri attiecīgi viens HOYA HMC SUPER un attiecīgais Cokin filtrs cenā bija kkas ap 10 lvl starpība.
PM vai 29764007