Kādu auto izvēlēties!?

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

Locked
AtmoBenzin
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Kādu auto izvēlēties!?

Post by AtmoBenzin »

Melnais wrote:
kars wrote:
Melnais wrote:Nu, man jau šķiet, ka pa 4kLs var dabūt tiešām labu mašīnu..
Labs e30 sanāk par 4kls 8)
Es gribu nofotografēties ar idiotu, kurš pa 4kLs (!!!) pirktu e30.
Ja tajā hipotētiskajā 4k ls e30 ir s54 iekšā, tad vari braukt ciemos uz fotosesiju.

Image
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

+1!
Arī par M20 stock`u ar STERILU bundžu un visu pārējo (nevis "sterilu" pēc LV standartiem: "Ai, rūsa bišķiņ ir uz durvju apakšām un sliekšņiem, salons saplēsts, bet nav jau jauna mašīna!" ) varētu ko tādu maksāt, ja būtu pieejami tādi līdzekļi.
Bet daily auto par 4k ls - imho, sanāk ļoti jauks E39. :)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Vispār, kāds varbūt var dalīties domās par E36 Touring vs E34 touring? :hvz: Paskatijos, ka tāds pieticīgs meinstrīmais E36 taurings nemaz tik dārgs nav.
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Nesen no Rīgas atdzinu e34 touring 525i un pēc mana 318i touringa braukšana likās vienkārši :miiila: Tiesa, patēriņš kādi 3-4l vairāk kā man touringam un hadene izskatījās pēc tādas, kādu savam auto negribētu :D
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Rii wrote:Nesen no Rīgas atdzinu e34 touring 525i un pēc mana 318i touringa braukšana likās vienkārši :miiila: Tiesa, patēriņš kādi 3-4l vairāk kā man touringam un hadene izskatījās pēc tādas, kādu savam auto negribētu :D
Un kā, salīdzinot ar savu tauringu, likās tieši braukšanas īpašības? Nu, ar 5ais arī likās gana ciets, stabils un nelikās, ka baigā glupā govs? Kā bija ar klusumu salonā uz šosejas? Un, ja tam, ar kuru brauci, bija oriģinālā audio sistēma, tad kādi komentāri? :naac:
Rii
Been thanked: 5 times

Post by Rii »

Verās labi, bloķis rulz, skaņa secks.
Tīri braukšanā stabils un tāds savākts, bet e36 ir dakuja cietāks. Nebija arī tā, ka kaut kāds miegains un lēns, šķērsām liekot stūrēt varēja ar vienu pirkstu :D
Salonā troksnis pie 140 apmēram tāds kā man touringā pie 110, atšķirība visai jūtama. Braukšana ļoti ērta, stūre viegla, beņķis kā klubkrēsls + tas rokubalsts, kas stiprinās pie paša beņķa ir super, lai gan izskatās pretīgi. Man tikai nepatika tas arhaiskais panelis, sajūta it kā brauktu ar lielu e30.
Audio bija tikai aftermarket galva kaut kāda baigi advancētā. Skaļruņi tāpat kā e36, pilnīgs sūds, jo stulbās vietās un ne sūda neskan :roll:
Ja godīgi tad man braukšanā tas e34 patika labāk kā vecāku e39 :hvz: Un pavisam noteikti daudz foršāk kā mans e36.
aa un tam e34 bija arī oem sēdinājums, izskatās ļoti labi
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
MartinsG

Post by MartinsG »

Rii wrote:Verās labi, bloķis rulz, skaņa secks.
Tīri braukšanā stabils un tāds savākts, bet e36 ir dakuja cietāks. Nebija arī tā, ka kaut kāds miegains un lēns, šķērsām liekot stūrēt varēja ar vienu pirkstu :D
Salonā troksnis pie 140 apmēram tāds kā man touringā pie 110, atšķirība visai jūtama. Braukšana ļoti ērta, stūre viegla, beņķis kā klubkrēsls + tas rokubalsts, kas stiprinās pie paša beņķa ir super, lai gan izskatās pretīgi. Man tikai nepatika tas arhaiskais panelis, sajūta it kā brauktu ar lielu e30.
Audio bija tikai aftermarket galva kaut kāda baigi advancētā. Skaļruņi tāpat kā e36, pilnīgs sūds, jo stulbās vietās un ne sūda neskan :roll:
Ja godīgi tad man braukšanā tas e34 patika labāk kā vecāku e39 :hvz: Un pavisam noteikti daudz foršāk kā mans e36.
aa un tam e34 bija arī oem sēdinājums, izskatās ļoti labi
Imho cenu kategorijā zem 1000Ls ir tikai 1 noteikums - iespējami labāks tehniskais un vizuālais auto stāvoklis, tur jau paliek vienalga par modeli. Svaigāks E36 būs labāks par nodrāztu e34 un otrādi.

Personīgi man E34 patīk labāk par E36, kaut arī morāli vecāks. Un ziemā šķērējas tā govs :cool:
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Čoms interesējas - kāds varbūt kaut ko var teikt par Saab 9-5? Droši vien, ka viņš skatās uz 2.0l.
Melnais

Post by Melnais »

ttd wrote:Čoms interesējas - kāds varbūt kaut ko var teikt par Saab 9-5? Droši vien, ka viņš skatās uz 2.0l.
Neko labu, šīs markas auto izmirst un līdz ar to detaļas nav ne lētas, ne daudz.
Bet savādāk, mašīna, kā mašīna, sēdies un brauc, ja patīk. Un jā, lūzt visas mašīnas.
Vents S

Post by Vents S »

ttd wrote:Čoms interesējas - kāds varbūt kaut ko var teikt par Saab 9-5? Droši vien, ka viņš skatās uz 2.0l.
Uzjautā šim cilvēkam http://allcars.lv/profile.php?lookup=474
Viņš dzīvo ar sābiem.
Brand

Post by Brand »

Jūda wrote:Kungi, ir iespējams vispār atrast busu 9 vietīgo, kuru var vadīt ar B kategoriju cenā no 1200-1500? Kādi ieteikumi? Komforts, izskats vienalga. vw t4 un transporteri ir ok?
ja nav 2.4 TD tad ir ok
Alien

Post by Alien »

Brand wrote:
Jūda wrote:Kungi, ir iespējams vispār atrast busu 9 vietīgo, kuru var vadīt ar B kategoriju cenā no 1200-1500? Kādi ieteikumi? Komforts, izskats vienalga. vw t4 un transporteri ir ok?
ja nav 2.4 TD tad ir ok
ja nezini tad neļerksti
nav tāda 2.4td
ir 1.9d, 1.9td un 2.4d
AR_159 :drive:
Brand

Post by Brand »

jā labi cienījamais sajaucu ar audi 2.4

ļerkļerkļerk
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

Brand wrote:jā labi cienījamais sajaucu ar audi 2.4

ļerkļerkļerk
Audi arī īsti tāda 2.4TD nav. BMW tik ir. :cool: Ja nerunājam par pavisiem jauniem auto, par tiem nezinu neko.

Funkcijai vien T4 vajadzētu būt labs. Var it kā arī tranzītus ne pārāk sapuvšus uzmeklēt. :hvz:
laurisko

Post by laurisko »

ttd wrote:
Brand wrote:jā labi cienījamais sajaucu ar audi 2.4

ļerkļerkļerk
Audi arī īsti tāda 2.4TD nav. BMW tik ir. :cool: Ja nerunājam par pavisiem jauniem auto, par tiem nezinu neko.

Funkcijai vien T4 vajadzētu būt labs. Var it kā arī tranzītus ne pārāk sapuvšus uzmeklēt. :hvz:
Labs joks! :emo:
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
laikamilo

Post by laikamilo »

Varbūt kāds zin, kaut ko par šo auto?
Cik uzticami ir šie motori?
Kam jāpievērš uzmanība, skatoties šos auto?

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... pcxcg.html
rufix

Post by rufix »

Doma iepirkt auto. Gribu universāli.
Skatos uz Mercedes Benz E klases W124 bundžu un Volvo 850 vai V70 pirmo modeli.
Kādas jūsu domas? Pieredze. Ieteikumi.
Daži piemēri:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cmmek.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cnjdf.html
Mersim plusi, ka 7 vietas, nav pliks, RWD. Mīnusi-gāze jāliek pašam, var būt problēmas ar rūsu.
Volvo plusi-gāze, jaunāks dzinējs, aprakstā minēts, ka viss čikiniekā, vizuālais labs, var ielikt vēl 2 vietas bagāžnieki. Mīnusi-stūres reika jātaisa un FWD.
tolx

Post by tolx »

par tām 7 vietām - you serious? :emo: Tur tak nevienu normālu cilvēku nevar ielikt un bagažnieka arī vairs nav.
Citādi, tie ir fundamentāli dažādi auto, bet MB idejiski ir klasi augstāks auto ar visām sekām (arī dārgāku lietošanu).
Ja vajag vnk auto aktīvai atpūtai (tur vieglāk velo,snowu vai ko tādu aizvest), tad Volvo,ja darba auto,tad MB.
Dell/Lenovo/HP portatīvie datori par labām cenām
juriz
Been thanked: 2 times

Post by juriz »

Tam mersim tām papildus vietām lielākais trukums, ka tur jāsēž atmuguriski. Bet ja nu kādreiz baigi-baigi vajag, tad jau kāpēc ne.
Vienīgais universālis, kam tās papildus vietas ir lietojamas pat pieaugušajiem un vēl pat kāds mazauto bagāžnieks paliek, ir Dacia Logan universālis ar 7 vietām.
Man pašam ir Renault Grand Scenic, tam tās vietas aizmugurē tikai bērniem, bet tur vismaz virziens normāls, un arī vēl pat bagāžnieks paliek.
Ja grib tiešām 7 vietas, tad to Loganu (tas te gan būs daudziem zem goda :) ), vai jau kādu VW Sharan un tml.
Vents S

Post by Vents S »

Dacia nav auto, tā ir liela problēma! Kad jasāk daļas mainīt, nekas neder pēc kataloga utt kā ķīnietim. Un problēmas sākas agrā vecumā. Ja '10 gada auto gultņi jamaina u.c., tas nav normāli.
Locked