Finālā, jau braucot ar moci daļu no auto braucējiem uzskati par pilnīgiem dauņiem. Jo braucot pa Rīgu, mierigi vai nemierīgi vismaz 5 avārijas situācijas var salasīt. Kad kāds kādu nav redzējis utt. Es pat ar velo braucot gandrīz pār haubi esmu lidojis. Kaut gan auto vadītāji visu redz, brauc ideāli, nevienu neapdraud utt.
Un ja jau spēlējam auto vadītāju vārtos: Tad man pofig, ņemu moci, vai velo, braucu kā vajag un rēķinos ka mani ieraudzīs, palaidīs kad jālaiž utt. Bet dzīvē ir kaut kā savādāk.
Taisnības cirtēji lai paši pabrauc ar mo. pa ielu

Ir paziņa kurš vairs vienkārši nebrauc pa ielu, jo dalbajobi ir vairāk kā vajag. Tikai trase tagad. Jo redz ir normāli ar auto no labās malējās joslas caur kreiso griezties riņķi.

DeeCee lūdzu uztaisi kadu automātisko sistēmu un pēc tam arī uzraksti kā gājis un tā. Kas ar zobiem, kā žoklis kustās.
Un vispār: BMW tas ir pisec, dzer, sitās, narkojās, plūkā maziņās, gonko pa ielām. Žiletes: Brauc donori, atsaldeņi, potenciālie slepkavas, lien hvz kur, aizbrauc no krusta ātrāk kā vis. Pisec, jāveras vien būs atvilknē un jānoraujas podā......
P.S. Tiesības uz moci nelieku, jo galīgi negribas vēl izbaudīt kā ir šļūkt pa asfaltu, jo DeeCee gatavo spec ieročus pret tiem riebīgajiem divriteņ dranduļetiem.