mums viss beidzās 7dien ,Liepājā bijām 22.30
Pēc naktsmājām Turpinājām Rudeni lūkot.Liepaja-Rīga-Madona-cesis-Ērgļi-Piebalga-Sigulda utt kopa nobraukts 1000km

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Njam, nonācām veiksmīgi D-pilīCh. wrote:Normāls sportiņš sanāca arī šodien stumdot Rrraiņa opeli!Kā viss beidzās, tiki līdz galamērķim?
+1, šitais ir jāierāmē, savādāk būs jātaisa augšā uzmetēju topiks.freimo wrote: Nākamais pasākums (12. gadu jubileja) no FZ Alko Team'a - Arčuks pats atgādināja, ka ir parādā pasākumu
Paskaties iepriekšējās lapas gan jau, ka kko atradīsi.Fretka wrote: p.s. - skatījos, ka bija diezgan daudz foto un video kameras ik pa laikam, tāpēc varat visu samest šeit. Man vairāk interesē video ar Volvo burnoutiņu, kaut kas tur filmēja man šķiet
Tā kā bijām jau tik tālu tad taisījām ekskursiju arī uz gaiziņuuser wrote: Ceru, ka tas nebija pēdējais izbrauciens uz šo Latvijas pusi, jo tomēr pašu galveno Madonas rajonā mēs neapskatījām - Latvijas augstāko vietu - Gaiziņkalnu.takā....
![]()
bozgar wrote:Nepagāja ne gads un sanāca atrast laiku, lai saliktu kopā kadrus no izbrauciena.![]()
VĒSIE BĒRNI SPIEŽ ŠEIT jo es nemāku ielikt youtube video