Tā kā brīdī, kad apradīšu ar auto augstumu (šobrīd šķiet zemāks kā mans e36), plānoju sēdināt vēl, tad flanci labāk nevajag, citādāk pakaļējie rati neies arkās..Agniz wrote:aizmugurē flanci vajag
Reku bilde ar fitmentu..

Tā kā brīdī, kad apradīšu ar auto augstumu (šobrīd šķiet zemāks kā mans e36), plānoju sēdināt vēl, tad flanci labāk nevajag, citādāk pakaļējie rati neies arkās..Agniz wrote:aizmugurē flanci vajag

sēdinājums ir -3 vijumi gan priekša, gan aizmugurē.Reinis_m wrote:Sit cauri? Cik tur ir sēdinājums? Man ar -60 nekas nesit cauri un viss it kā ok arī ar standartu.
ko tur vēl sēdināt?DeeCee wrote:dakaaraa arii piedaliisies vai tik pa vieteejiem offroad pasaakumiem ? :vajag_seedinaat:
Okei, mēgināsim kko iesākt..Focus wrote:pa manam tik cik nozagi atsperei, tik ari jāīsina... šobrid štokam nav kur palikt, sitas pret augšu
man tas pats bija kabrim... kā kāda asāka bedre tā vakars uz ezera.. līdz kamer uzliku coilus un viss norm
bet tagad izskatāas
vajag taas elastiigaas hrometas listes ap logiem
komplekts no ebay man sanaaca ap 52Ls visiem logiem
+ uztaisi kronšteinus un palaid numuru zem bampera kur jābūt.. būs labāk
mosh tik bildees bet nu skjirba starp diska malu un arkas malu izskataas kaa discoveryCh. wrote:ko tur vēl sēdināt?DeeCee wrote:dakaaraa arii piedaliisies vai tik pa vieteejiem offroad pasaakumiem ? :vajag_seedinaat:kkad jāpiedzen blakām kādam standartauto, lai var salīdzināt.
bet ņem vērā to, ka riteņa diametrs ir kā normālajai picaiDeeCee wrote:mosh tik bildees bet nu skjirba starp diska malu un arkas malu izskataas kaa discoveryCh. wrote:ko tur vēl sēdināt?DeeCee wrote:dakaaraa arii piedaliisies vai tik pa vieteejiem offroad pasaakumiem ? :vajag_seedinaat:kkad jāpiedzen blakām kādam standartauto, lai var salīdzināt.