Bet ekstras varēsi dabūt un pārlikt pēc tam kautkad ar laiku.

Vot ar to arī uzreiz varēji sākt!Nixon wrote:Garāks no tā paliek.
Nafig semaku, ja ekstras neizmanto un nav vajadzīgas.Nixon wrote:Bet pareizi jau ir - nafig Tev tās ekstras, ja neizmanto.
PuikaKriss wrote:Nafig semaku, ja ekstras neizmanto un nav vajadzīgas.Nixon wrote:Bet pareizi jau ir - nafig Tev tās ekstras, ja neizmanto.
es labāk brauktu ar sakoptu golfu vai 3er nevis pliku, lielu govi 7erhowitzer wrote:PuikaKriss wrote:Nafig semaku, ja ekstras neizmanto un nav vajadzīgas.Nixon wrote:Bet pareizi jau ir - nafig Tev tās ekstras, ja neizmanto.![]()
Neticēsi - lai brauktu ar sakoptu auto, kurš nav jāpārmetina un jāpārkrāso???
Vai tev tiešām tik ļoti rūp statuss, vai apliecināšanās? Neuztver, lūgtum, kā pārmetumu, es vienkārši jautāju.PuikaKriss wrote:es labāk brauktu ar sakoptu golfu vai 3er nevis pliku, lielu govi 7erhowitzer wrote:PuikaKriss wrote:Nafig semaku, ja ekstras neizmanto un nav vajadzīgas.Nixon wrote:Bet pareizi jau ir - nafig Tev tās ekstras, ja neizmanto.![]()
Neticēsi - lai brauktu ar sakoptu auto, kurš nav jāpārmetina un jāpārkrāso???
Tu esi viegli ietekmējams.Nixon wrote:Arī jau fakts, jā.
A kas ir ventilējami beņķi?mpb wrote:man gan vairāk smiekli nāk par to. ka gribas sapist semaku ar cietu piekari... manuprāt tas ir auto, kuram jābūt maksimāli komfortablam - tātad mīksts, ērtiem benķiem, klima, kruīzs, el.logi. nezinu kas vēl viņiem tajā laikā nāca. ideāli, ja ventilējami benķi. zinu, ka A8 tāda fīča ir, tas ir kaut kas mega.
ādas benķis ar maziem caurumiņiem, pa kuriem nāk gaiss. attiecīgi ziemā sakruķījam, lai silda, vasarā, lai atvēsinahowitzer wrote:A kas ir ventilējami beņķi?mpb wrote:man gan vairāk smiekli nāk par to. ka gribas sapist semaku ar cietu piekari... manuprāt tas ir auto, kuram jābūt maksimāli komfortablam - tātad mīksts, ērtiem benķiem, klima, kruīzs, el.logi. nezinu kas vēl viņiem tajā laikā nāca. ideāli, ja ventilējami benķi. zinu, ka A8 tāda fīča ir, tas ir kaut kas mega.:shurikam_saak_intereseet_extras:
bet sapist riteni par fiksīti gan patīk nevis atstāt lai vat slēgt ātrumus un baudīt braukšanas komfortu?mpb wrote:man gan vairāk smiekli nāk par to. ka gribas sapist semaku ar cietu piekari... manuprāt tas ir auto, kuram jābūt maksimāli komfortablam - tātad mīksts, ērtiem benķiem, klima, kruīzs, el.logi. nezinu kas vēl viņiem tajā laikā nāca. ideāli, ja ventilējami benķi. zinu, ka A8 tāda fīča ir, tas ir kaut kas mega.
šosejas velo nav komforta veloiz wrote:bet sapist riteni par fiksīti gan patīk nevis atstāt lai vat slēgt ātrumus un baudīt braukšanas komfortu?mpb wrote:man gan vairāk smiekli nāk par to. ka gribas sapist semaku ar cietu piekari... manuprāt tas ir auto, kuram jābūt maksimāli komfortablam - tātad mīksts, ērtiem benķiem, klima, kruīzs, el.logi. nezinu kas vēl viņiem tajā laikā nāca. ideāli, ja ventilējami benķi. zinu, ka A8 tāda fīča ir, tas ir kaut kas mega.![]()
tak katram savs, viņam varbūt vienkārši patīk kā izskatās tā bundža un viss, tak par sarkano drifta 7er visi miiza karstu ka tas ir kruta un tā.
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nee nu es saku taa ir... vienu dienu baigi vajag.. otrā dienā jau mazāk un pēc tam nevajag... moš pagaidi, pārieshowitzer wrote:Focus, ja nezini neko konkrēti, tad, lūdzu, bez bazara.Focus wrote:jaa, plāni jau baigi. Bet nu nekas, paēd, pāries.