pakaļa - mazās bremzītes

kopskats

šitais laikam 2nd prodžekc, vismaz izskatījās bišķi pamests (pajaukts salons, kaut kas no turbo-paipinga salonā...)

Man taču viņš ir, jo paši arī pārtaisijām Latsignā viņufreimo wrote:Atsūtiet, lūdzu, kāds kam ir Burnout.lv DRIFT TEAM logo!!!

Tas vis ir jāizjūt, šīs lietas toč tā nevar izstāstīt. Katra riepa slīdz savādāk un katrs auto arī uzvedas savādāk trasē, kā arī trases segumi ir atšķirīgi.flyers wrote:Sveiki, man pāris jautājumi pieredzējušākajiem drifteriem!Es redz esmu liels drifta fans, un kādu laiku jau cenšos patrs trenēties, un mācīties driftu, bet ir lietas ko vel nesaprotu, jebšu nezinu, varbūt kāds var pastāstīt piem kāpēc autiņš sametot uz vienu sānu ar zemāku ātrumu citreiz aizslīd sāniski un tad normāli arī iztaisnojas, bet citreiz tākā metas pats atpakaļ uz otru pusi? nevaru saprast ko daru nepareizi! Un varbūt kāds zin kur var ko palasīties par šo tēmu kā ko pareizi būtu jādara un kādas ir tās tipiskākās kļūdas, būtu labi ja ja lasāmviela būtu Lv vai De valodā!
Liels paldies jau iepriekš visiem kas pakonsūltes, vai jeb kā citādi palīdzēs!

Pofig - priekš gāzšanas ir labi - ikdienai neder.flyers wrote:A ja viņus sametina tad tak sanāk ka abus ratus piedzen vienādi, domāju ka tas varētu būt par traku!

Metinātais rullē, vismaz visu laiku bloķē, taču ikdienā ir grūtāk nedaudz, bet nu to visu var pieciest.Lambertino wrote:Liela daļa metina viņus - neesmu braucis, nemācēšu kometēt par šo
Vai tad tieši šaibinieks nav labāks?flyers wrote:Protams ka neko jau daudz nedos, bet nu vismaz kautkāda teorīja tur ir, piem tas ka jāsāk trenēties izmantot arī stāvbremzi, a tā es piem līdz šim tikai ar ielikšanu zemākā pārnesumā sametu auto, zināju kā izmanto arī stāvbremzes, bet nu tagad laikam sākšu trenēties viņu arī lietot.Nu galvenais jau nepieciešms treniņš, un tadjau visu ar laiku var apgūt. Un tad velviens jautājums, kāda jums ir pieredze ar sabloķētajiem reduktoriem, nu uz šaibām es domāju, zinu ka labāk ir LSD bet tam dotajā momentā nau lieku līdzekļu.