Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
- RiCh
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kādu auto izvēlēties!?
10+ gadus vecu dīzeli pērkot man liekās ir jārēķinās ar to, ka nebūs diez ko klusi. Skatījos arī Volvo V70 2000.+gada, BMW e39. Man jau galvenais, ka tik universālis. A4,A6 un Passats likās diezgan normāli varianti, tāpēc arī interesējos.
Ja brauks pa normālu ceļu, tad ar piekari vajadzētu būt ok. Priekš LV izmaksas pa augstu. VAG motori 1 no 27 ir brāķis, bija kkur tops. Vel mēdz visādus trikus taisīt elektronika(lūka taisās pati ciet/vaļā, tāpat arī logi, centrālā u.c.)RiCh wrote:Nu principā varēji jau arī argumentēt savu viedokli.Mašīnu netaisos pirkt Latvijā un lietota arī netiks Latvijā. Principā vajadzīga viņa ir, lai nobrauktu +/- 100km dienā. SpoilerShowVents S wrote:Tu nosauci praktiski vienādas mašīnas. Ņem kura tev labāk patīkRiCh wrote:Nav īsti laika pārlasīt visu, bet gribētu dzirdēt atsauksmes par Audi A4,A6 B5 un B6, kā arī par VW Passat B5. Gan par benzīna, gan dīzeļa motoriem.Manuāli/Automātu un kāda piekare.![]()
Es neņemtu nevienu no tām. Savu viedokli esmu izteicis jau līdzīgās diskusijās. Galvenais, lai pašam patīk un nav žēl, lai pirktu kārtīgu firmu ražotas piekares daļas.
Ir šo auto piekritēji un ir šo auto heiteri..
Negribu būt baigais VAG nīdējs, bet reti dziru labus vārdus. Līdz 5 gadu vecumam, man pat patīk tās izcelsmes spēkrati.
v70 ar audi motoru
kaut gan D5 iet kudiš labāk
nenožēlosi
ir pārdošanā divi ļoti labi v70 ciemupē. ja interesē uzzvani, uztaisīsim ekskursiju

nenožēlosi
ir pārdošanā divi ļoti labi v70 ciemupē. ja interesē uzzvani, uztaisīsim ekskursiju

Last edited by Brand on 21 Mar 2013, 23:57, edited 1 time in total.
- RiCh
- Spam addicted
Un tie būtu?Brand wrote:v70 ar audi motoru![]()
nenožēlosi
Apmēram 2000km atrodos no Ciemupes

- Rii
- Been thanked: 5 times
V70 ar 2.5tdi
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Nu kaut vai tāpēc, ka auto tiks braukts ārpus LV es ņemtu Passaretī vai Oktāviju..
Kāpēc ? Tāpēc, ka tie auto ārzemēs skaitās "lētāki", un līdz ar to iespējams, tas atvieglotu / samazinātu izmaksas.
Kāpēc ? Tāpēc, ka tie auto ārzemēs skaitās "lētāki", un līdz ar to iespējams, tas atvieglotu / samazinātu izmaksas.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Šie pežo ir mēsli vai baigie mēsli?

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bexol.html
ko no tāda var gaidīt un kas viņam var saplīst?
Baigi sāk gribēties kkādu franču miskasti

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bexol.html
ko no tāda var gaidīt un kas viņam var saplīst?
Baigi sāk gribēties kkādu franču miskasti

Sodit slidgultnus uz spiediena
- AtmoBenzin
Braukšanas ziņā ļoti patīkams auto, patīkama kulise, pedāļu pozīcija. Tam ko es braucu bija eļļas spiedeian mēritājs zem taho 
Tas motors to mazo auto arī kustina ļoti sakarīgi, mierīgi bubinot 7l patēriņš arī varētu būt.
Ziemā nevienu no tiem pežo nevar aizslēgt vai atslēgts, bet tā kā neviens tādu pežo tā pat nezags, tad nav baigā problēma.
Skrūvējis neesmu, bet pežo ir ļoti jokaini auto, cik esmu skatijies uz viņu inženierrisinājumiem.
Tas motors to mazo auto arī kustina ļoti sakarīgi, mierīgi bubinot 7l patēriņš arī varētu būt.
Ziemā nevienu no tiem pežo nevar aizslēgt vai atslēgts, bet tā kā neviens tādu pežo tā pat nezags, tad nav baigā problēma.
Skrūvējis neesmu, bet pežo ir ļoti jokaini auto, cik esmu skatijies uz viņu inženierrisinājumiem.
Pašam reiz bija šāda auto analogs no Citroen, gaita komfortabla taču ne pārāk mīksta vai ļumīga.Uz ceļa turas stabili atgādināja bmw e36. Benzīna dzinēji labi,diezgan ekonomiski,viegli griežas,ļoti vienmērīga griezes momenta līkne.Vienīgie mīnusi bija korozija un aizmugures tilta sija,kas ir līdzīga kā partner vai berlingo ,respektīvi, adatu gultņi izbeidzas,taču internetā atrodams plašs restaurācijas pakalpojumu klāsts.
Man personīgi ir labas atmiņas par šo auto.
Man personīgi ir labas atmiņas par šo auto.
Audi A4 b5... ir redzēta piekare - divciparu skaitlī bukses pie katra rata.RiCh wrote:Nav īsti laika pārlasīt visu, bet gribētu dzirdēt atsauksmes par Audi A4,A6 B5 un B6, kā arī par VW Passat B5. Gan par benzīna, gan dīzeļa motoriem.Manuāli/Automātu un kāda piekare.

Sīkāk zināšu teikt par Audi A4 B6 Avant 1.9tdi. Varu teikt tikai un vienīgi to labāko. Dzinējs, par spīti mazjaudīgumam un šausminojošajai pašmasai, iet ļoti labi. Ar 6inieci kārbu mierīgi vidējais turās ap 5l/100km. Braukšana - stingra, bet ērta. Vienīgais, kas man nepatika iesēžoties - beņķi tādi pacieti un viss tāds... plasmasīgs un pelēks.

Choms jautā par auto :
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dfhbk.html
Kāds kaut ko par zemūdens akmeņiem?

- *Sicram
Es domāju, ka Powera eksperti vai E36 iemītnieki būs zinošaki !waarna wrote:Choms jautā par auto :
bet kaut kā stāv prātā šāds E36, un ka tur powera eksperti detektēja problēmas

PM vai 29764007
PM vai 29764007
esot viss dirsā - līmēts no diviem, nokrāsots caur pakaļu utt.waarna wrote:Choms jautā par auto :
iečeko e36.lv sludinājumu topiku, tur pagājšnedēļ viņu apsprieda.
Sodit slidgultnus uz spiediena
Kāds būtu jūsu top 3 automašinas līdz 2000Ls? Artūr, no autobild, gaidu top 10. 
Braucamais būs vajadzīgs ne jaunietim.
Svarīgi: benzīns/gāze un jo jaunāks, jo labāk.
Vēlams iztikt bez vag grupas.

absolūti subjektīvs un nepamatots viedoklisMelnais wrote:Kāds būtu jūsu top 3 automašinas līdz 2000Ls? Artūr, no autobild, gaidu top 10.
es balsotu par volvo s/v70, iespējams c klases mercedesu, ja labā stāvoklī. Tie gan nav pēc iespējas jaunāki auto..

Zaibis. Rīt biju gatavs braukt no Limbažiem uz Liepāju viņu iegādāties. Labi ka ir šādi topiki! :300km_viens_gals:Ch. wrote:esot viss dirsā - līmēts no diviem, nokrāsots caur pakaļu utt.waarna wrote:Choms jautā par auto :
- *Sicram
Es domāju, tev to vajadzēja pārvērst par tādu, kā ceļojumu !Hancels wrote:Zaibis. Rīt biju gatavs braukt no Limbažiem uz Liepāju viņu iegādāties. Labi ka ir šādi topiki! :300km_viens_gals:Ch. wrote:esot viss dirsā - līmēts no diviem, nokrāsots caur pakaļu utt.waarna wrote:Choms jautā par auto :

PM vai 29764007
PM vai 29764007
corollas, impreza, legacy 2000+ gada var meegjinaat dabuutMelnais wrote:Kāds būtu jūsu top 3 automašinas līdz 2000Ls? Artūr, no autobild, gaidu top 10.
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.