Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Auto crashi vol.3
vakar uz miera ielas krustojumaa ar tallinas ielu četras mašiinas bučoja viena otrai peecpusi! 

BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
a nafigam trolejbusam agresiivo ?swolf wrote:Interesanti - šim trollejbusa vaditajam dos agresivu braukšanu?
agresiva trollejbusa video
driizak tiem kas krustojuma ieliida preteja virziena taa ka trolis nevar izbraukt

PS vakar noriita ap 8:30 pie Spices bij vilcieninjs.. virziena uz centru
----
H6
H6
nē tie kas brauc vini jau apbrauc avariju. apskaties video tajā linkā. uz foto ir jau pec avarijas + trolejbus aizvakts talāk jo trauceja brakt visiem.ramex wrote:a nafigam trolejbusam agresiivo ?swolf wrote:Interesanti - šim trollejbusa vaditajam dos agresivu braukšanu?
agresiva trollejbusa video
driizak tiem kas krustojuma ieliida preteja virziena taa ka trolis nevar izbraukt
PS vakar noriita ap 8:30 pie Spices bij vilcieninjs.. virziena uz centru
Salsais taksh ne tavs fords uz apvadcelja noskjilts meetaajas graavii netaalu no langstinjiem ?
garaam braucot izskatiijaas taads pats
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Salsais
Fords stāv nomazgāts garāžā.DeeCee wrote:Salsais taksh ne tavs fords uz apvadcelja noskjilts meetaajas graavii netaalu no langstinjiem ?

Nr. zīmi nepamanīji kāda?

a kas tur bij noticis, no malas iisti saprast nevareejaSalsais wrote:tiko redzēju draugos bildes, bijushais kursa biedrs.DeeCee wrote:neredzeeju, kkaads matains frukts shortos netaalu vazaajaas, laikam tas iipashnieks
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
kaads sods par laishanos no avaarijas ? tip viens businsh parkojoties ielociija koyotam nummuru un aizlaidaas
, businja nummurs pierakstiits

- spainis666
taadaa gadiijumaa pa interneta forumiem jaaizsludina mashiinas mekleeshanaspainis666 wrote:lasām šo

zin tagad tik daudz mashiinas laipa ka viskkas var gadiities

buutiibaa coyotam nekas tik biki numurs saburziits, bet nu nakuj jaabeeg ja redz ka vadiitaaji mashiinaa :neka:
- omulis
- Moderators
Vakar naktī avārija uz Krasta zem Salu tilta. izskatījās, ka subārs bija notriecis cilveku.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Tur bomži dzīvojās.RoDeO wrote:ko tajaa vietaa cilveekiem dariit???omulis wrote:Vakar naktī avārija uz Krasta zem Salu tilta. izskatījās, ka subārs bija notriecis cilveku.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- Alien
bij raxtic ka cilvāks nevis bomzis, tās ir 2 dažādas lietasrrrainis wrote:Tur bomži dzīvojās.RoDeO wrote:ko tajaa vietaa cilveekiem dariit???omulis wrote:Vakar naktī avārija uz Krasta zem Salu tilta. izskatījās, ka subārs bija notriecis cilveku.
AR_159