Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

rrrainis
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by rrrainis »

Userim Martinss arī ir šāda tāda pieredze :D Maybe viņš padalīsies atmiņās :D
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
ImI

Post by ImI »

rrrainis wrote:Userim Martinss arī ir šāda tāda pieredze :D Maybe viņš padalīsies atmiņās :D
Man ari bija lidziga pieredze .. ari ar audi brauceju .. pie Turības ... tikai čalis man piesķīra 20ls par salocito aploku :hvz:
Agniz

Post by Agniz »

ImI wrote:
rrrainis wrote:Userim Martinss arī ir šāda tāda pieredze :D Maybe viņš padalīsies atmiņās :D
Man ari bija lidziga pieredze .. ari ar audi brauceju .. pie Turības ... tikai čalis man piesķīra 20ls par salocito aploku :hvz:
Mārtiņa gadījumā bija otrādi :shura:
jāsēdina veeeel©™
атсалдетс бембистс
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

rrraini, nejauc divas dažādas puses, man ir pieredze ar velosipēdistiem nevis ar autovadītājiem. :mhm: :shura:
RuFFijS
Burusports Team

Post by RuFFijS »

bet tas prieksh manis joprojaam ir neatbildeets jautaajums, par to braukshanu aaraa no vaartiem

piemeeram ja brauc garaam mashiinaam pie luksafora un kaads atvert durvis un tu ietriecies ar richuku ir skaidrs ka vainiigs ir automobiilists
bet kaa ir ja ritenjbrauceejs brauc pa ietvi un ieliek saanos autinjam kas brauc aaraa no vaartiem?
flyers

Post by flyers »

Pec idējas jau tev pa ielas malu, vai pa velo celiņiem jābrauc, nevis pa ietvi!
psyhotype

Post by psyhotype »

Ar riteni drīkst braukt pa ietvi, ja netiek traucēti gājēji.
coming soon...
DimanC

Post by DimanC »

flyers wrote:Pec idējas jau tev pa ielas malu, vai pa velo celiņiem jābrauc, nevis pa ietvi!
tiesības (ja Tev tādas ir) vari nogādāt atpakaļ CSDD, tās Tu neesi pelnījis.

RuFFijS wrote:bet tas prieksh manis joprojaam ir neatbildeets jautaajums, par to braukshanu aaraa no vaartiem

piemeeram ja brauc garaam mashiinaam pie luksafora un kaads atvert durvis un tu ietriecies ar richuku ir skaidrs ka vainiigs ir automobiilists
bet kaa ir ja ritenjbrauceejs brauc pa ietvi un ieliek saanos autinjam kas brauc aaraa no vaartiem?
izbraucot no vārtiem, vadītājam ir jādod ceļš visiem, kas virzās pa ceļu. Tā kā ietve ir ceļa daļa, tad jādod ceļš arī visiem tiem, kas virzās pa ietvi. Tb - arī skrituļotājiem, riteņbraucējiem, utml.
1.23. ietve — ceļa daļa, kas paredzēta gājējiem. Ietve piekļaujas brauktuvei vai ir atdalīta no tās;

78. Izbraucot uz ceļa no blakusteritorijām (pagalmiem, stāvvietām, degvielas uzpildes stacijām, uzņēmumiem u.tml.), transportlīdzekļa vadītājam jādod ceļš gājējiem un citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, kas virzās pa ceļu.
tāds baigais gailis uz riteņa esi, bet pat elementārus noteikumus nerubī... :hvz:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
flyers

Post by flyers »

psyhotype wrote:Ar riteni drīkst braukt pa ietvi, ja netiek traucēti gājēji.
Aha, šito bīju piemirsis! :roll:
flyers

Post by flyers »

DimanC wrote:
flyers wrote:Pec idējas jau tev pa ielas malu, vai pa velo celiņiem jābrauc, nevis pa ietvi!

Njemot vērā ka es ar velosipēdu igdienā nepārvoetojos tad man velo noteikumi nemaz nau jāzin, un nejau tu būsi tas austrumu gudrais kurš noteiks ko kurš ir vai nau pelnījis!
anders

Post by anders »

flyers wrote:
DimanC wrote:

Njemot vērā ka es ar velosipēdu igdienā nepārvoetojos tad man velo noteikumi nemaz nau jāzin, un nejau tu būsi tas austrumu gudrais kurš noteiks ko kurš ir vai nau pelnījis!
nu vispār jau nē.. velo noteikumi ir jāzin- jo zem B kategorijas ir velo tiesības arī, kā arī velo CSN ir tieši tajā pašā teorijas grāmatiņā rakstīti...
Image
flyers

Post by flyers »

Nu ja es ar velo braukttu tad arī atkārtotu,nau jautā ka neko nezinu, vienk gadu gaitā šis tas ir piemirsies, bet tākā es ar velo nebraucu, tad man tas nau vajadzīgs. Vispār jau man liekas ka kautkur vienbrīd štukoja ka būšot jāliek atsevišķi velo apliecība. :hvz:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

flyers wrote:Nu ja es ar velo braukttu tad arī atkārtotu,nau jautā ka neko nezinu, vienk gadu gaitā šis tas ir piemirsies, bet tākā es ar velo nebraucu, tad man tas nau vajadzīgs. Vispār jau man liekas ka kautkur vienbrīd štukoja ka būšot jāliek atsevišķi velo apliecība. :hvz:
Tiem kam nav A;B;C utjp kategorijas, tiem IR jākārto velo tiesības
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Bender

Post by Bender »

kopš kura laika bleķu daudzums nosaka vainas pakāpi?
Locis

Post by Locis »

vvz,bet reti gadās redzēt foruma lietotājus,kuru niks ir ietonēts rozā krāsā,bet tas jau nemaina fakta iespējamību.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

noveeleejums viena bmw e34 un viena inkasatoru businja vadiitaajiem - nokjeriet luudzu vilcienu saanos, vai vismaz palielaaku priedi, buus vieglaak apkaarteejiem, un to jums arii no sirds noveelu jaunajaa gadaa
bmw deelj es dabuuju uz jelgavas shoses mest pa meemajiem jo tas cirvis izdomaaja pretim braucot apdziit, businja vadiitaajs gandriiz pasazieru autobusuliidziigaa veidaa nokjeera uz bauskas shoses, tas pa aizsnigusho apmali dabuuja braukt lai izvairiitos
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
gintsk

Post by gintsk »

DeeCee wrote:noveeleejums viena bmw e34 un viena inkasatoru businja vadiitaajiem - nokjeriet luudzu vilcienu saanos, vai vismaz palielaaku priedi, buus vieglaak apkaarteejiem, un to jums arii no sirds noveelu jaunajaa gadaa
bmw deelj es dabuuju uz jelgavas shoses mest pa meemajiem jo tas cirvis izdomaaja pretim braucot apdziit, businja vadiitaajs gandriiz pasazieru autobusuliidziigaa veidaa nokjeera uz bauskas shoses, tas pa aizsnigusho apmali dabuuja braukt lai izvairiitos
:shock: Nu gan šitam latvietim laba sirds!
Vairāk sirdsmiera Tev Jaunajā gadā! :)
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

ja cilveeks ir gatavs nosit ne tikai sevi bet arii citus cilveekus(piemeeram pasazieru autobusu nodziit no celja) man nav zeel
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
gintsk

Post by gintsk »

Iespējams, ka esi misters perfekts, kas nekad nekļudās. Bet prātīgāk tomēr ir citus tā netiesāt. Neba Tu zini visus notikumu apstāļus...
fleix
BMW M3

Post by fleix »

Image

Uzmini nuuuuuuuuuuu, kas tas irrrrrrrrrr, uzmini nuuuuuuuuuuu :DDDDDDDDD
Post Reply