Moderator: omulis
Man ari bija lidziga pieredze .. ari ar audi brauceju .. pie Turības ... tikai čalis man piesķīra 20ls par salocito aplokurrrainis wrote:Userim Martinss arī ir šāda tāda pieredzeMaybe viņš padalīsies atmiņās
Mārtiņa gadījumā bija otrādiImI wrote:Man ari bija lidziga pieredze .. ari ar audi brauceju .. pie Turības ... tikai čalis man piesķīra 20ls par salocito aplokurrrainis wrote:Userim Martinss arī ir šāda tāda pieredzeMaybe viņš padalīsies atmiņās
tiesības (ja Tev tādas ir) vari nogādāt atpakaļ CSDD, tās Tu neesi pelnījis.flyers wrote:Pec idējas jau tev pa ielas malu, vai pa velo celiņiem jābrauc, nevis pa ietvi!
izbraucot no vārtiem, vadītājam ir jādod ceļš visiem, kas virzās pa ceļu. Tā kā ietve ir ceļa daļa, tad jādod ceļš arī visiem tiem, kas virzās pa ietvi. Tb - arī skrituļotājiem, riteņbraucējiem, utml.RuFFijS wrote:bet tas prieksh manis joprojaam ir neatbildeets jautaajums, par to braukshanu aaraa no vaartiem
piemeeram ja brauc garaam mashiinaam pie luksafora un kaads atvert durvis un tu ietriecies ar richuku ir skaidrs ka vainiigs ir automobiilists
bet kaa ir ja ritenjbrauceejs brauc pa ietvi un ieliek saanos autinjam kas brauc aaraa no vaartiem?
tāds baigais gailis uz riteņa esi, bet pat elementārus noteikumus nerubī...1.23. ietve — ceļa daļa, kas paredzēta gājējiem. Ietve piekļaujas brauktuvei vai ir atdalīta no tās;
78. Izbraucot uz ceļa no blakusteritorijām (pagalmiem, stāvvietām, degvielas uzpildes stacijām, uzņēmumiem u.tml.), transportlīdzekļa vadītājam jādod ceļš gājējiem un citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, kas virzās pa ceļu.
tiesības (ja Tev tādas ir) vari nogādāt atpakaļ CSDD, tās Tu neesi pelnījis.DimanC wrote:flyers wrote:Pec idējas jau tev pa ielas malu, vai pa velo celiņiem jābrauc, nevis pa ietvi!
nu vispār jau nē.. velo noteikumi ir jāzin- jo zem B kategorijas ir velo tiesības arī, kā arī velo CSN ir tieši tajā pašā teorijas grāmatiņā rakstīti...flyers wrote:tiesības (ja Tev tādas ir) vari nogādāt atpakaļ CSDD, tās Tu neesi pelnījis.DimanC wrote:flyers wrote:Pec idējas jau tev pa ielas malu, vai pa velo celiņiem jābrauc, nevis pa ietvi!
Njemot vērā ka es ar velosipēdu igdienā nepārvoetojos tad man velo noteikumi nemaz nau jāzin, un nejau tu būsi tas austrumu gudrais kurš noteiks ko kurš ir vai nau pelnījis!
Tiem kam nav A;B;C utjp kategorijas, tiem IR jākārto velo tiesībasflyers wrote:Nu ja es ar velo braukttu tad arī atkārtotu,nau jautā ka neko nezinu, vienk gadu gaitā šis tas ir piemirsies, bet tākā es ar velo nebraucu, tad man tas nau vajadzīgs. Vispār jau man liekas ka kautkur vienbrīd štukoja ka būšot jāliek atsevišķi velo apliecība.
DeeCee wrote:noveeleejums viena bmw e34 un viena inkasatoru businja vadiitaajiem - nokjeriet luudzu vilcienu saanos, vai vismaz palielaaku priedi, buus vieglaak apkaarteejiem, un to jums arii no sirds noveelu jaunajaa gadaa
bmw deelj es dabuuju uz jelgavas shoses mest pa meemajiem jo tas cirvis izdomaaja pretim braucot apdziit, businja vadiitaajs gandriiz pasazieru autobusuliidziigaa veidaa nokjeera uz bauskas shoses, tas pa aizsnigusho apmali dabuuja braukt lai izvairiitos