Nu PSC ja ieksh Huyday juutas labaak, tad visticamaak reaalais iemesls ir tas, ka nespeeja atljauties uztureet 7er :kaspich: un vajadzeeja ierubiit atmazku, nu ok, varbuut neredzeeja jeegu un vienkarshi vajadzeeja pakaljparvietotaaju..... bet tad 100% atziitu,ka 7er ir labaaks auto :gigi: Un par Datsuna 350Z iipasho auru.....Repsis wrote:val4aras kungs, arī šeit tev nav 100% taisnība, es zinu dažus cilvēkus kas ir pārkāpuši no 7er bembjiem uz Hyundai Sonata un nenožēlo savu izvēli ne mirkli :verycool:val4ara wrote:S-klasi vai 7-series ir mullkki un nepeerk piemeeram Nissan maxima!
es tomēr īsti nesaprotu ko tu ar šo gribēji teikt - man piemēram arī ļoti patīk Nissan 350z īpašā aura, sportiskais dizains, tas ka ir piestrādāts pie katra sīkuma, kvalitāte, patīk tai mašīnā atrasties, izbaudīt braucienu, tā rada neaprakstāmu prieku - tieši kā tu raksti!val4ara wrote: Nee naudu ko cilveeki maksaa ir taa veerta...cenu veido Katra siikum atsraadaatiiba,kas veido to auru kas rodas sinii masiinaa,rada prieku vinnaa atrasties,braukt,izbaudiit braucienu!![]()
kāds īsti bija šī tava teikuma mesidžs?
kas tur ir iipass?
Minivena motors, kas izdala pretiigu skanju? (no Renault Vel Satis)
Plastmasiigais salons ar visadiem ljurkaajamiem nodalijumiem?(piemeram NAVI)
Vai tomeer tie dat4iki viduskonsolee, kas liek justies kaa Need For Speed'aa?:tuning:

un ar to mega piestradaashanu pie siikumiem tu vienkaarshi nogalini :gigi: