GT-R Proto ... tas tad būtu izdarīts...

Diskusijas un jautājumi par dažādiem auto modeļiem.

Moderator: Bastard

Archi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Archi »

Repsis wrote:
val4ara wrote:S-klasi vai 7-series ir mullkki un nepeerk piemeeram Nissan maxima!
val4aras kungs, arī šeit tev nav 100% taisnība, es zinu dažus cilvēkus kas ir pārkāpuši no 7er bembjiem uz Hyundai Sonata un nenožēlo savu izvēli ne mirkli :verycool:
val4ara wrote: Nee naudu ko cilveeki maksaa ir taa veerta...cenu veido Katra siikum atsraadaatiiba,kas veido to auru kas rodas sinii masiinaa,rada prieku vinnaa atrasties,braukt,izbaudiit braucienu!
es tomēr īsti nesaprotu ko tu ar šo gribēji teikt - man piemēram arī ļoti patīk Nissan 350z īpašā aura, sportiskais dizains, tas ka ir piestrādāts pie katra sīkuma, kvalitāte, patīk tai mašīnā atrasties, izbaudīt braucienu, tā rada neaprakstāmu prieku - tieši kā tu raksti! :)
kāds īsti bija šī tava teikuma mesidžs?
Nu PSC ja ieksh Huyday juutas labaak, tad visticamaak reaalais iemesls ir tas, ka nespeeja atljauties uztureet 7er :kaspich: un vajadzeeja ierubiit atmazku, nu ok, varbuut neredzeeja jeegu un vienkarshi vajadzeeja pakaljparvietotaaju..... bet tad 100% atziitu,ka 7er ir labaaks auto :gigi: Un par Datsuna 350Z iipasho auru.....
kas tur ir iipass?
Minivena motors, kas izdala pretiigu skanju? (no Renault Vel Satis)
Plastmasiigais salons ar visadiem ljurkaajamiem nodalijumiem?(piemeram NAVI)
Vai tomeer tie dat4iki viduskonsolee, kas liek justies kaa Need For Speed'aa?:tuning: :huj: :gigi: :gigi:
un ar to mega piestradaashanu pie siikumiem tu vienkaarshi nogalini :gigi:
Image
Repsis

Post by Repsis »

:hehefcuk: :31: tava inteliģence līst pāri malām :rulez:
tāpēc uz tādiem pamatskolnieka-bembista murgiem pat neatbildēšu :wink:

pilnīgs nonsenss.
350Z
val4ara

Post by val4ara »

Repsis wrote::hehefcuk: :31: tava inteliģence līst pāri malām :rulez:
tāpēc uz tādiem pamatskolnieka-bembista murgiem pat neatbildēšu :wink:

pilnīgs nonsenss.
Kuraa vietaa Archi uzrakstiija ko nepatiesu?
ES jau tev neko nepaarmetu,ja dumjss esi piedzimis taadam jaadziivo;)
Archi

Post by Archi »

Jaa, mans paraksts noteikti ljauj spriest par manaam finansiaalajaam iespeejaam.. :hehefcuk:

tavai zinaashanai tas ir auto prieksh ne iipashi saudziigas braukshanas - ikdienai ir 530 e39, par kuru nupat uzzinaaju, ka vinjsh ir sliktaaks kaa corolla :pakaras:,
bet nu speciaali tew nomainiju parakstu - lai tew aciis neduraas.. :gigi:
Image
val4ara

Post by val4ara »

gt99 wrote:
Archi wrote: Nu PSC ja ieksh Huyday juutas labaak, tad visticamaak reaalais iemesls ir tas, ka nespeeja atljauties uztureet 7er :kaspich:...

kas tur ir iipass?
Minivena motors, kas izdala pretiigu skanju? (no Renault Vel Satis)
Plastmasiigais salons ar visadiem ljurkaajamiem nodalijumiem?(piemeram NAVI)
Tu vari 350Z atļauties? Pēc bildes parakstā, māc šaubas, un liek aizdomāties par iemesliem, kadēļ Tu apcel Nissanu :lol:

p.s. kad braucu (~200km mēnesī ) pārvietojos ar svaigu Toyota Corolla sedanu. Tāpat nesen nācās vienu dienu pavizināties ar e39 535iA. It kā klasi pārāks auto... bet braukt ar BMW bija murgs :x Toyota man iet pie sirds.
Kaadeell murgs,tapeec ka nejuuties kaa konzerbundzzaa un masiinas purns neatrodas 50cm no sejas!Taadeell ka nav iespeejas savainot sevi pret cietaas plastmas ssccautneem,taadeell,ka nau braukt ir prieks jo lai massiina paatrinaatos nav vajadziigs sasniegt tahometra sklalaa ierobezzotaaju?

Nu tad objektiivi paskaidro,kas tev nepatika!

Nezkapeec stulbie,debiilie,utt BMW fani pamato kadeell vinniem netiik tosteri!
Slikti apdares materiaali,taapat ir ar saliksanu,slikta erganomika,gaitas iipassiibas,vadamiba,neatsauciigi motori!
Repsis

Post by Repsis »

val4ara wrote: Slikti apdares materiaali,taapat ir ar saliksanu,slikta erganomika,gaitas iipassiibas,vadamiba,neatsauciigi motori!
cik gan vērā ņemams var būt tāda tipa viedoklis kas pat vārdu ergonomika neprot pareizi uzrakstīt? :roll: kārtējās muļķības.
tavai zināšanai, jaunā Corolla ir daudz drošāks auto par e39.

ok, atvainojos visiem par offtopiku, jo temats tomēr par Nissan GT-R. ceru, ka admini patīrīs šos bezjēdzīgos savārstījumus :)
350Z
val4ara

Post by val4ara »

Repsis wrote:
val4ara wrote: Slikti apdares materiaali,taapat ir ar saliksanu,slikta erganomika,gaitas iipassiibas,vadamiba,neatsauciigi motori!
cik gan vērā ņemams var būt tāda tipa viedoklis kas pat vārdu ergonomika neprot pareizi uzrakstīt? :roll: kārtējās muļķības.
tavai zināšanai, jaunā Corolla ir daudz drošāks auto par e39.

ok, atvainojos visiem par offtopiku, jo temats tomēr par Nissan GT-R. ceru, ka admini patīrīs šos bezjēdzīgos savārstījumus :)

Tu atkal noveersies no teemas un iesaisti kautkaadu drossiibu!
Milzenis Range Rover arii ir daudz nedrossaaks par Kautkaadu 95gada Renault,un?
Skatos nespeeju atbildeet uz pamatotiem faktiem aizstaaj ar zinaassanaam ortografijaa! :-D
val4ara

Post by val4ara »

gt99 wrote:
val4ara wrote:Kaadeell murgs,tapeec ka nejuuties kaa konzerbundzzaa un masiinas purns neatrodas 50cm no sejas!Taadeell ka nav iespeejas savainot sevi pret cietaas plastmas ssccautneem,taadeell,ka nau braukt ir prieks jo lai massiina paatrinaatos nav vajadziigs sasniegt tahometra sklalaa ierobezzotaaju?
Sīkumos neizplūdīšu, bet teikšu vienu - tā govs ir smaga :roll:
Nju,bet kaads tam sakars ar to ka tu teici ka massiina ir pretiiga?
Deivs

Post by Deivs »

atljaushos iespamot par mazajam toyotam.
populars trl tieshi ka komerctransports un visi uznjemumi uz vinjiem ir ka traki, jo tas ir ka japanu golfs.
ar nujau pirmspedejas paaudzes corolla hetchu un Auri hetchu ir sanacis atbraukties. ari ar e39 ir sanacis braukt.

tatad, taa 1.6 benzin sirsninja ir diezgan brasha gan pilseta gan uz shosejas un ar apdzishanu problemu nekadu nav.
Aurim manuprat panelis un vide ap vaditaju ir patikama un majiga.
ari corollas ergonomika es nekadas kljudas nesaskatiju... (klau, tu galidjuma nelasi autobild? jo tieshi tur ergonomiku mineja ka corollas minusu).
ari par corollu varu minet, ka ljoti uzticigs auto. ok skanjas izlacija nav ta labaka. tachu ja man butu jaizvelas starp e39 un corollu/auri, domaju ka izvele kristu par labu mazajam japanim, jo jauns, ashs, ar labu paterinju skaistiem simboliem merinstrumentu paneli un nospiedosas dalas bembistu intelekta shaltis mani brizhiem izraisa asaras acis...
German muscle car lover
Image
val4ara

Post by val4ara »

Dionez wrote:atljaushos iespamot par mazajam toyotam.
populars trl tieshi ka komerctransports un visi uznjemumi uz vinjiem ir ka traki, jo tas ir ka japanu golfs.
ar nujau pirmspedejas paaudzes corolla hetchu un Auri hetchu ir sanacis atbraukties. ari ar e39 ir sanacis braukt.

tatad, taa 1.6 benzin sirsninja ir diezgan brasha gan pilseta gan uz shosejas un ar apdzishanu problemu nekadu nav.
Aurim manuprat panelis un vide ap vaditaju ir patikama un majiga.
ari corollas ergonomika es nekadas kljudas nesaskatiju... (klau, tu galidjuma nelasi autobild? jo tieshi tur ergonomiku mineja ka corollas minusu).
ari par corollu varu minet, ka ljoti uzticigs auto. ok skanjas izlacija nav ta labaka. tachu ja man butu jaizvelas starp e39 un corollu/auri, domaju ka izvele kristu par labu mazajam japanim, jo jauns, ashs, ar labu paterinju skaistiem simboliem merinstrumentu paneli un nospiedosas dalas bembistu intelekta shaltis mani brizhiem izraisa asaras acis...
Es iisti nenoprotu notiekosso!
Visi ir tiesiigi izteikt savu viedokli,bet kaa BMW markas cieniitaaji izsaka savu taa uz reiz vinni ir lohi,meerkakki!LAi gan leilaakajaa gadiijumaa argumentee savu viedokli ar patiesisiem faktiem,nevis zzurnaalos izlasiitiem!
Archi

Post by Archi »

Ja nav lielu prasiibu no auto un ir vajadziigs leets, uzticams pakaljpaarvietotaajs, tad varu piekrist Tew, Dionez, katrs tomer auto izveelas savaadaak, cits praktiskuma deelj, cits peec ''patiik/nepatiik'' principa, arii es izveelos peec ''patiik/nepatiik''.. Nu nav man veelmes braukt ar auto kursh ir praktisks, leets, uzticams, bet man nepatiik... :gigi:
Image
val4ara

Post by val4ara »

Topiks driftaa tas ir dieviigi :51: :verycool: :gigi: :Db: :bakst:
val4ara

Post by val4ara »

Archi wrote:Ja nav lielu prasiibu no auto un ir vajadziigs leets, uzticams pakaljpaarvietotaajs, tad varu piekrist Tew, Dionez, katrs tomer auto izveelas savaadaak, cits praktiskuma deelj, cits peec ''patiik/nepatiik'' principa, arii es izveelos peec ''patiik/nepatiik''.. Nu nav man veelmes braukt ar auto kursh ir praktisks, leets, uzticams, bet man nepatiik... :gigi:
Kaadeell paarmaksaat tik daudz par Toyota,ir taccu Dacia leets,prakstisks :gigi:
Leaf
Kandidāts uz BANu

Post by Leaf »

gt99 wrote: p.s. kad braucu (~200km mēnesī ) pārvietojos ar svaigu Toyota Corolla sedanu. Tāpat nesen nācās vienu dienu pavizināties ar e39 535iA. It kā klasi pārāks auto... bet braukt ar BMW bija murgs :x Toyota man iet pie sirds.
Tu esi sūds :D
Archi

Post by Archi »

Leaf wrote:
gt99 wrote: p.s. kad braucu (~200km mēnesī ) pārvietojos ar svaigu Toyota Corolla sedanu. Tāpat nesen nācās vienu dienu pavizināties ar e39 535iA. It kā klasi pārāks auto... bet braukt ar BMW bija murgs :x Toyota man iet pie sirds.
Tu esi sūds :D
Lakoniski :smokz:
Image
val4ara

Post by val4ara »

Cik noprotu ssi vaardu apmainna radiis veel lielaakas domsatarpiibas....

Bet lieta ir tanii,ka diskuteets tiek par automassiinu buutiibu,tehnisko pusi utt..un vis nevar buut labs!Tas nebuus labs tikai tapeec ka kaadam ir tas auto un tas automaatiski ir uber ales ja vinnam tas pieder!
Taa nav un ir jaasaprot,ka ir automassiinas,kas ir paaraakas par citaam!

Te neiet runa par to kada automassiina kuram ir,jo nju cik katram ir taas naudinnas tik ir!Ne jau cilveeks kllust sliktaaks ar to ka vinna auto ir vecaaks,leetaaks vai kaa citaadiigi!
Bet ja tiek risinaatas tehniskas dabas diskusijas tad runaasim par tehnisko pusi!
Repsis

Post by Repsis »

Dionez wrote: nospiedosas dalas bembistu intelekta shaltis mani brizhiem izraisa asaras acis...
tieši tā, un to lieliski var redzēt šajā tematā Val4aras un Archi kungu izpildījumā :eyezz:

klau netaisam šeit vairs offtopiku, ja gribiet aizstāvēt savus ūberbembelātus, taisiet savu topiku, bet šeit lūdzu tikai par Nissan GT-R! :-D
350Z
GirtzB

Post by GirtzB »

Bija sakarīga diskusija tohnokrāti pret mākslinieciski noskaņotajiem, kas tagad izvērtusies totālā spam :D

p.s. rekur Walters kaut ko runā par GT2 :D
http://www.dagehtmireinerab.de/?p=375

Kā ikdienas lēts laužamdrpaks bez pretnezinjām tik tiešām Toyota Aygo, Yaris, auris ir labākais ko var nopirkt.
p.s. 200km mēnesī ir maz, es nobraucu 1500-2500.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Kadzhus
Audi A4

Post by Kadzhus »

Visiem tak skaidri zināms ka par krutāka brenda vārdu ir vairāk jāmaksā, un tāpē arī poršs maksā to kaudzi naudas vairāk,labi poršam gan jau ka pašizmaksa ir diezgan lielāka nekā nisanam, bet salonu cena tam auto ir tik liela tikai dēļ brenda... tāpat es domāju ir arī ar ferāru , lambo bugatti utt... neko nesaku par braukšanas izjūtām un tehnisko pusi, bet nu tas taa ir ka brends maksaa savu naudinju ;)
Image
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

2009 Nissan GT-R Posts Top Speed of 253mph

"Evo" Version Expected To Unseat Suzuki Hayabusa As Quarter-Mile Champ

2008 Ferrari F2008 Revealed To Be Nothing But Convertible GT-R With Passenger Seat Blanked Off and Prancing Horse Emblem Tack-Welded To Bonnet

Chevrolet's Bowling Green Plant (это где Корветты делают) To Switch Over To GT-R Production

Chuck Norris impregnated the CEO of Nissan, this was his offspring

Chief engineer behind the GT-R revealed- its the ghost of Ayrton Senna

Roswell Aliens: "We just wanted to check out the new GT-R."

Some say... it was designed after the Stig's face.

Torque from GT-R's wheels literally shrinks the Nurburgring by half a mile, explaining low times

Fernando Alonso left McLaren for Renault just to be associated with the GTR

Initial testing has indicated that the GT-R conservatively runs 0-60 in negative 2.4 seconds, besting the Starship Enterprise using Nissan's patented W.A.R.P. technology

The new GT-R is so fast that it traveled forward in time just to best the times set by automobiles not yet created. Turns out that in the future all other vehicles are Pintos because there was no hope to compete.

:aiwa:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Post Reply