Rekorda e36
- family guy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Rekorda e36
Piekrītu,ka pilnībai vajag akcentēt tagad uz kaut kādiem interesantiem sīkumiem,bet tā griesti forši 

- PuikaKriss
Forši!
Audumu prasītos par kapeiku tumšāku, bet varbūt dzīvē ir tā kā iedomājos un bildēs izskatās gaišāk dēļ zibspuldzes.

- Rekords
Šādi izskatās bez zibspuldzes..PuikaKriss wrote:Forši!Audumu prasītos par kapeiku tumšāku, bet varbūt dzīvē ir tā kā iedomājos un bildēs izskatās gaišāk dēļ zibspuldzes.

Es te neesmu
saules sargus arī ar šo audumu un būs labiRekords wrote:Šādi izskatās bez zibspuldzes..PuikaKriss wrote:Forši!Audumu prasītos par kapeiku tumšāku, bet varbūt dzīvē ir tā kā iedomājos un bildēs izskatās gaišāk dēļ zibspuldzes.
![]()

pašā sākumā likās ka ar ādas salonu neies, bet ilgāk paskatoties uz bildi domāju ka būs

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- Rekords
Audumu veikalā pie Krišjāņa barona un Matīsa ielas krusta. Laikam kkāda lodes iela 2. Virs veikala vēl ir daudzstāvene.feelfree wrote:izskatas superkur tadu audumu iegadajies>?
![]()
Bet vajag pirkt divus audumus, ne tikai šo vienu, jo šim līme sūksies cauri un būs žopā.
Otrs audums ir ar vienu līmējamu pusi, un ar šo pusi arī pielīmējas pie pamat auduma.
Es arī iedomājos par apšuvumiem līdzīgā skatā, bet pašreizējie ir galīgi sap*sti un jāpērk jauni. Tad redzēs, kā būs, kad ielikšu jaunos apšuvumus. Un pārāk daudz tās rūtis arī negribētos.

Es te neesmu
vot ja tev ir šuvēja iemaņas, domāju, ka forši izskatītos tā: abšifkas melnas, beņķu malas melnas, bet vidus - ar šo pašu rūtaino audumu.. bet nu tas tā, grūti realizēt.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Rekords
Jā es arī biju iedomājies šādu domu, bet, bet, bet.. Tas audums ir tāds, kas izdiltu ļoti ātri.. 

Es te neesmu
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Lieliski izskatās. 
Bet tie durvju apšuvumi biškiņ bojā skatu, manuprāt, vajag vai nu melnus, vai arī tādus pašus - rūtainus.
Katrā ziņā, kad nāksi pēc riepām, sniegsi visas instrukcijas, kas un kā!

Bet tie durvju apšuvumi biškiņ bojā skatu, manuprāt, vajag vai nu melnus, vai arī tādus pašus - rūtainus.

Katrā ziņā, kad nāksi pēc riepām, sniegsi visas instrukcijas, kas un kā!

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Patīk
un cepums par darbu
Pašam ar visulaiku doma par koplektu ar beņķu vidiem un durvju apšuvumiem, bet tad tiešām vajag diezgan izturīgu audumu...

Pašam ar visulaiku doma par koplektu ar beņķu vidiem un durvju apšuvumiem, bet tad tiešām vajag diezgan izturīgu audumu...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
durvju abšivkas tādas pašas obligāti (nevis ādas) un būs labi :super:
man personīgi patīk šāds salikums
no individual E46 M3 - ja izej uz šādu rūtaino, tad taisi līdzīgi
man personīgi patīk šāds salikums

no individual E46 M3 - ja izej uz šādu rūtaino, tad taisi līdzīgi

Life is what happens while you're busy making other plans
- Rekords
Jā, izskatās diezgan labi, bet es domājot par ādas salona salikumu izvēlējos nokrāsot melnas stoikas, lai gan audumu paņēmu itkā ar rezervi, lai sanāktu stoikām, bet tā vien bija.. ;D
Tad jau manīs, ko laiks rādīs. Griesti bija diezgan liela prioritāte. Nākošā prioritāte paliek tehniskā puse- reika un bloķis.
Tad jau manīs, ko laiks rādīs. Griesti bija diezgan liela prioritāte. Nākošā prioritāte paliek tehniskā puse- reika un bloķis.

Es te neesmu