Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
SteelRat wrote:zhel ka shviikas dziljakasbtw ja tev interese labs krsotajs par labu ciparu uzmet man PM, calis gan strada jurmala, bet nu domaju ka tur vis nav jakraso, var tikai sanu un piepuleet, tikai domajams stingri zem 50 cauri
ps. ar aizstaveshanu es nedomaju tiesha un fiziska zinja bet vienk ka intereses izradishanu utt
man nevajag ne fizisku aizstaaviibu ne intereshuSteelRat wrote:zhel ka shviikas dziljakasbtw ja tev interese labs krsotajs par labu ciparu uzmet man PM, calis gan strada jurmala, bet nu domaju ka tur vis nav jakraso, var tikai sanu un piepuleet, tikai domajams stingri zem 50 cauri
ps. ar aizstaveshanu es nedomaju tiesha un fiziska zinja bet vienk ka intereses izradishanu utt
Pālī, uz moča un principiemsinjsh wrote:taapeec ka tavs draugs bija piedzeeries un nemaak atbildeet par saviem darbiem.... nekas gan jau vinjsh atradiisies manaa situaacijaa kaadreiz.
jo redziet vinjam ir principi........
man tak pilniigi pie dirsas kam juus ticatSteelRat wrote:nja![]()
p.s. coms jau vakar teica ka tu esot minejis 150 lvl, un velreiz powera to apstiprinaja,man nav iemesla vijnam neticet.
Sāksim ar to, ka golfs nav pasāts un ja tev nepatika, ka man golfam haube bija vaļā tad varēji pienākt aiztaisīt un pateikt nevis pļūtīt pa forumiem savas pārgudrības tas ne tā un tas ne tā katrs dara ka grib un ko grib - par jaudu ari pakluse tik cik katram viņa ir nepieciešama tik ari to izmanto!!!!SteelRat wrote:aa, un pasaatisti vel atverushi kapotus bijbljac, paareekties
laikam lielijas kam mazak rij un vairaak neiet
Jā, riktīgs bembistsSteelRat wrote:wahahaaa, necepies, nepatik tas ka tas ir golfs un vinsh neietman vispar patik reti kas kas nav bmw vai superbaiks