Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi
kā var šitā satizloties???ParaTr00per wrote:tu taa praatiigi ar taam saansliideem...vēja suns wrote:Šodien emocijas pēc sava gruntenes dopa-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ātrums kā vasarā, tikai ar daudz tīkamākām sānslīdēm

AR_159 

-
sievas kundze ieksh L2 nesadaliija dopu ar pretiimbraucosho - vilceeju, ar ekskavatoru uz platformas. neko, visi dziivi, visiem viss ok...Alien wrote:kā var šitā satizloties???
un man prieks par tevi, ka teu veel shoziem nau naacies blekjus taisnot

- Alien
ta jau nav trik traki nemazParaTr00per wrote:sievas kundze ieksh L2 nesadaliija dopu ar pretiimbraucosho - vilceeju, ar ekskavatoru uz platformas. neko, visi dziivi, visiem viss ok...Alien wrote:kā var šitā satizloties???
un man prieks par tevi, ka teu veel shoziem nau naacies blekjus taisnot
stulbi būtu šitā nodauzīt ja nevienc netraucē
AR_159 

vēl tāds novērojums pēdējās pāris dienās (nu vismaz uz šosejas)- lielākā daļa no tiem kas brauc, brauc normāli, nav izteiktu sēņu 

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Neskatoties uz skatiitaajiem nepateiciigajiem laika apstaakljiem, pasaakums bij forshs 
Cerams ka shoziem buus veel kaads.
Braukshanas apstaaklji
nav ne vainas. Vieniigi kaitina, ka nevar nekur normaali noparkoties, pie maajas auto jaadzen kupenaa
ar domu: "fcuk, riit buus jaarok
"

Cerams ka shoziem buus veel kaads.
Braukshanas apstaaklji

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

-
tu bildi apskaties...gt99 wrote:Auto norakstāms? pērku priekšējo buferiParaTr00per wrote:sievas kundze ieksh L2 nesadaliija dopu ar pretiimbraucosho![]()
![]()

Braukšanas apstākļi "ideāli", vakar 4 reizes norakos. 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

Subāra aizmugure arī cieta vai man tikai izskatās, ka aizm. bampera nav!?ParaTr00per wrote:sievas kundze ieksh L2 nesadaliija dopu ar pretiimbraucosho

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
-
vieniigie bojaajumi ir redzami bildeefreimo wrote:Subāra aizmugure arī cieta vai man tikai izskatās, ka aizm. bampera nav!?ParaTr00per wrote:sievas kundze ieksh L2 nesadaliija dopu ar pretiimbraucosho

btw, jauniegaadaatais foris rullee nejeegaa - norakushos volvo uz piebraucamaa celja kaa raaceni izvilka, pilniigi bez draamas.

Melnais turbo, ar uzlīmēm!?ParaTr00per wrote:vieniigie bojaajumi ir redzami bildeefreimo wrote:Subāra aizmugure arī cieta vai man tikai izskatās, ka aizm. bampera nav!?ParaTr00per wrote:sievas kundze ieksh L2 nesadaliija dopu ar pretiimbraucoshoizsists lukuris un gabariits, haube teltii un bishkji skarts spaarns.
btw, jauniegaadaatais foris rullee nejeegaa - norakushos volvo uz piebraucamaa celja kaa raaceni izvilka, pilniigi bez draamas.

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
-
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Ceļi vienkārši "rullē", uz Ventspils šosejas 5 autiņi malā maina ratus. Lai netrāpītu bedrēs, jābrauc pa brauktuves vidu, veriii nais.
Izskatās ka vasarā vajadzēs lielāku profilu un mazāka diametra diskus. 

-
Es ar šodien tā vairāk pa rajona ieliņām pabraucu, Upesgrīvas iela ir vnk šausmas, tāpat kā Daugavas iela pie pagasta padomes... Sāku apšaubīt vasaras diskus un kur nu vēl sēdinājumu 

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
arī braucām ar s3 un vis kedā. Malās stāvēja dahuja mašīnuMartinss wrote:Ceļi vienkārši "rullē", uz Ventspils šosejas 5 autiņi malā maina ratus. Lai netrāpītu bedrēs, jābrauc pa brauktuves vidu, veriii nais.Izskatās ka vasarā vajadzēs lielāku profilu un mazāka diametra diskus.

Ir labi, ja pierod braukt ar sēdinātu auto, jo refleksi uz bedrēm ir

- Martinss
- Has thanked: 2 times
Nu jā, tas ir gaišā laikā, bet ja līst, ir melns kā nēģera D un pretīm vēl kāds nāk, tad ir kā ir. Labi, līdz Spuņciemam bedres vēl okei, tādas daudzmaz civilizētas (bet vienalga, salīdzinot ar pagājušo gadu ir peeescee), ka trāpot nav tik traki, bet aiz spuņciema sanāk līkums garš pa kreisi, pirms uzbraukšanas uz tilta pie kuršiem, tur arī vienuviet bija 5 auto, pats gandrīz trāpiju, bedre tāda diezgan iespaidīga, ka mierīgi varētu tur zapasku uz R17 glabāt. 

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Nu jā, ir paka.. . Braucām pa tumsu un lietū. Nezinu kā ir tajā galā, bet Rīga - Spuņciems - Rīga, stāvēja apmēram 6a/m