Es Tevi redzēju 23
Moderator: Juzix
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 23
PIRMAIS ieraksts šogad
Pirms pāris stundām sapīpēts ar sen neredzēto martinsg, prieks bija satikt 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

emsinj tas biju es kas tevi samirkšķināja CarWash'ā.
P.s. Android i'ts a Jetta šodien sazīmēta, drošvien tas netālu blakus bija Andrejs666 Golfs.
P.s. Android i'ts a Jetta šodien sazīmēta, drošvien tas netālu blakus bija Andrejs666 Golfs.
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Ko ta nepienāci sasveicināties :pRL. wrote:Lamberts ap 17:00 manīts McDrive...+ audis apskatīts. Gandrīz blakus manējam bija...
Jep, biju tur uzēst veselīgo pārtiku

japVāveris wrote:emsinj tas biju es kas tevi samirkšķināja CarWash'ā.
ar standarta mašīnu Tevi nevar pazīt
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Izrādās, ka pastāv iespēja mani pamanīt starp parastajām pelēkajām volvo massām_dainis_ wrote:Vakar ap plkst 15 uz Vienības gatves no Statoila līdz "rūpniecības" rajonamsekots aiz Vāvera
P.S. Varētu būt, ka deviņos no rīta šodien Krish ar baltu evakuatoru Rumbulas rajonā?
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
-
Rihy
Nedaudz pirms 13iem biji pie manisKrish wrote:Nop, ap to laiku instalēju uz auto slēpju kasti!Vāveris wrote:P.S. Varētu būt, ka deviņos no rīta šodien Krish ar baltu evakuatoru Rumbulas rajonā?
Ar evīti hvz cikos izbraucu no mājām, jājautā Rihy'am, jo viņu es satiku!
Jā jā, es te strādājunauris wrote:vakar pēc trenniņa pie bowlero ID 4446un pirmdien tas apfleksētais kompots, arī pie tā paša bowlero
Kā ārī šorīt no rīta pa logu ārā manīts, kā gar Doles Statoil brauca Peļeks A4 Avants ar ID, ID nesaskatīju +
Pēctam tajā pašā vietā sapīpināts un kopā braukts līdz salu tiltam ar melnu A4, ja nemaldos Fox's?
Kur tiesi strada? City vai bowlinga?Hazel wrote:Jā jā, es te strādājunauris wrote:vakar pēc trenniņa pie bowlero ID 4446un pirmdien tas apfleksētais kompots, arī pie tā paša bowlero
![]()
Kā ārī šorīt no rīta pa logu ārā manīts, kā gar Doles Statoil brauca Peļeks A4 Avants ar ID, ID nesaskatīju +
Pēctam tajā pašā vietā sapīpināts un kopā braukts līdz salu tiltam ar melnu A4, ja nemaldos Fox's?
Spoiler
Show

nauris wrote:Kur tiesi strada? City vai bowlinga?Hazel wrote:Jā jā, es te strādājunauris wrote:vakar pēc trenniņa pie bowlero ID 4446un pirmdien tas apfleksētais kompots, arī pie tā paša bowlero
![]()
Bowlingā
un www.2bb.lv ( 3 stāvā)
- TheGirL
- Lady
Kaudze burnoutiešu jaunaja gada pie Harcho un vakar Fuxis uz salu tilta tika apsteigts 
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Ar rihy paēdām biznesa pusdienas 

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit