Es Tevi redzēju 25
Moderator: Juzix
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 25
Es redzēju, ka roka karājās no pasāta ārā, bet neesmu pārliecināts vai MissL redzēja.

Es kaa zvaigznespiegs wrote:MissL nu šorīt redzēji ka māju tev?martins ar kkur nopakaļ vilkās..

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
Arc neredzeeja, coms gan ieskatiijaas man aciis
Vieniibas/Ulmana gatves krusts

Vieniibas/Ulmana gatves krusts
Kur jūs kodāt, visas 3 dienas nevienu lv valodā tur neredzēju/nedzirdējuKāsīts wrote:Visa vakardiena pavadīta rēcot ar O.z., viņa džusīti un forwox. Chill'n' grill ftw
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
Mēs nekodām, tikai no desām pārtikām-AF- wrote:Kur jūs kodāt, visas 3 dienas nevienu lv valodā tur neredzēju/nedzirdējuKāsīts wrote:Visa vakardiena pavadīta rēcot ar O.z., viņa džusīti un forwox. Chill'n' grill ftw

Bet pie iebraukšanas ceļa bija tās mājiņas. Tur pat placītī tusējām. Bet Tevi arī meklējām, bet BMW neredzējām, nopratām, ka neesi

Šķiet, ka Freimo brauca pretī ceļa posmā Valka - Strenči
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

- Forwox
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tas jau nekas, ka pasākuma laikā saruna ar Kāsīti vienbrīd bija šāda atceroties tevi:-AF- wrote:Biju ar bulku, bmv izbraucot no mājas sajūga disks aprāvās
Kāsītis - "hm, interesanti, varbūt AF's arī ir uz Chill 'n Grill atbraucis, jāpameklē čemsestais racekārs"
Es - "mok ir, bet varbūt unītim sajūgs neizturēja, gan jau atbrauca ar citu auto"

Nu tip jā, bet reku turbochipam pat abus divus tiltona diskus salauza :/Fretka wrote:AF, tu jau zini, kāds sajūgs jāliek
Jebkurā gadījumā, ja pat salūztu lietuvā, vnk apveltu auto uz sāna un mainītu to tur

"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."
- UldisUldis
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times