Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
Re: Braukšanas apstākļi
netiritas ielas man personigi netrauce... man patik var pa sana logiem paskatities...
quattro 

1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
nedirs par to, ko neziniJazzer wrote:Drīzak pats tu nederi ziemai,normāli izbraukāts šorīt Purviems 2-Sliežu iela-Purvciems 2 -Lidosta- Purvciems 3 bez īpašām problemām.Tikai Marsa gatvē uz vedara iesedos,bet vietejie lapni palīdzeja,kaste Asortī par to viņiem tika.rixis wrote:Honda šādai ziemai neder![]()
nu..un vispār visas tās, kas nav pilnpiedziņas..šausmas..es 30min sētā uz vietas stāvēju![]()
Riepas 3.5mmEG Civik.
man jau nav problēmas..bet ja man vajag 15min, lai nošķūrētu sniegu..un pēc tam vēl 20, lai tiktu ārā no sētas..nav forši
p.s. Es mīlu Hondas, bet nu šajā laikā tām jāatrodas garažā un jātūnē

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Jāsēdina (tm)rixis wrote:[consored] par to, ko neziniJazzer wrote:Drīzak pats tu nederi ziemai,normāli izbraukāts šorīt Purviems 2-Sliežu iela-Purvciems 2 -Lidosta- Purvciems 3 bez īpašām problemām.Tikai Marsa gatvē uz vedara iesedos,bet vietejie lapni palīdzeja,kaste Asortī par to viņiem tika.rixis wrote:Honda šādai ziemai neder![]()
nu..un vispār visas tās, kas nav pilnpiedziņas..šausmas..es 30min sētā uz vietas stāvēju![]()
Riepas 3.5mmEG Civik.
man jau nav problēmas..bet ja man vajag 15min, lai nošķūrētu sniegu..un pēc tam vēl 20, lai tiktu ārā no sētas..nav forši
p.s. Es mīlu Hondas, bet nu šajā laikā tām jāatrodas garažā un jātūnē
Good morning? No such thing!
noteikti..tā arī darīšu 

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19

visus seetniekus [censored] atlaist
teikt, ka daudzdziivoklju namu pagalmi ir neizbraucami, buutu par maigu... [censored] nah, par ko vinjiem maksaa
riepaam ar to nav nekaada sakara, jo visi vnk paliek uz veedera...

teikt, ka daudzdziivoklju namu pagalmi ir neizbraucami, buutu par maigu... [censored] nah, par ko vinjiem maksaa

being a better driver is not an unfair advantage...
Tak sētnieki aptaisītos, ja viņiem vēl ceļi būtu jātīra.V.I.P. wrote:visus seetniekus [consored] atlaist![]()
teikt, ka daudzdziivoklju namu pagalmi ir neizbraucami, buutu par maigu... [consored] nah, par ko vinjiem maksaa

ietves tak var netiiriitHolo wrote:Tak sētnieki aptaisītos, ja viņiem vēl ceļi būtu jātīra.V.I.P. wrote:visus seetniekus [consored] atlaist![]()
teikt, ka daudzdziivoklju namu pagalmi ir neizbraucami, buutu par maigu... [consored] nah, par ko vinjiem maksaa
riepaam ar to nav nekaada sakara, jo visi vnk paliek uz veedera...Gribētu redzēt, kā pats pagalmus tīrītu par grašiem

uz celjiem jau viss ok, pagalmi ir dirsaa, jo vispaar nav tiiriitiHolo wrote:Vispār neredzu stresa, pat ar busu šodien mierīgi pārvietojos pa Jūrmalu un Rīgu.

Vari tak pa ietvēm braukt.V.I.P. wrote:ietves tak var netiiriitHolo wrote:Tak sētnieki aptaisītos, ja viņiem vēl ceļi būtu jātīra.V.I.P. wrote:visus seetniekus [consored] atlaist![]()
riepaam ar to nav nekaada sakara, jo visi vnk paliek uz veedera...Gribētu redzēt, kā pats pagalmus tīrītu par grašiem
![]()

Tam gan tev piekrītu, kad šodien bij doma aizbraukt papusdienot mājās apbraucot apkārt zoļukam secināju, ka pagalmos iebraukt nav iespējams. Jo visur bij iemanījies, kāds uz iebraucamā ceļa uzsēsties.V.I.P. wrote:uz celjiem jau viss ok, pagalmi ir [consored], jo vispaar nav tiiriitiHolo wrote:Vispār neredzu stresa, pat ar busu šodien mierīgi pārvietojos pa Jūrmalu un Rīgu.viens peec otra uzseezhas... vakarnakt vairaaks reizes izbraucu no viena riigas gala liidz otram bez stresa, bet pie maajas taa arii netiku un aizbraucu uz staavvietu

Ja arī tas būtu sētnieku pienākumos, iztīrīt tev ceļu līdz nakts parkvietai, tad tavuprāt kur lai viņi tos sniegu liek? Kāršu namiņu pagalmos ir tik daudz automašīnu, ka pat ar kājām ejot ir jāiet krustu šķērsu, lai k-kur tiktu... Un visi liek kur pagadās - vien otram tik tuvu, ka pat iekāpt grūti! Nav tak kur to sniegu pagalmos likt!!! Ja nu vienīgi Čaks nestrādā kādā pagalmā par sētnieku... kurš varētu paņemt sniegu lāpstā un nest izbērt uz mežu un tad iet pēc nākamās šķipelesV.I.P. wrote:uz celjiem jau viss ok, pagalmi ir [consored], jo vispaar nav tiiriitiHolo wrote:Vispār neredzu stresa, pat ar busu šodien mierīgi pārvietojos pa Jūrmalu un Rīgu.viens peec otra uzseezhas... vakarnakt vairaaks reizes izbraucu no viena riigas gala liidz otram bez stresa, bet pie maajas taa arii netiku un aizbraucu uz staavvietu

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
232 wrote:Savā pagalmieliņā iebraukt izbraukt var.... es un pāris džipi...pārējie - ar Dievu uz pusēm....
![]()
Tiks iepirkta lāpsta un aliņi, jāizdara labs darbiņš šovakar!

šodien sanāca braukt aiz vērdiņa tur iekšā.. tur bij / ir varen forši, 3 dziļas rises un braucam. ar visu to, ka tantei ir iedots LC120 viņa pamanijās gandrīz netikt ārā no risēm, lai palaistu garām braucošo . nu tb pilnīgs kašmars

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Ielas kā vienmēr. Izbraukt var. Visa jautrības sākas ar pagalmiem un darba vietu stāvvietām. Es teiksim pagalmā iebraukt nevarētu nu nekādi. Kaut vai sniega vai tās kolonnas dēļ no 5 mašīnām kas iesēdušās. Jāatstāj bija ielas malā un varu iedomāties kā rīt varēšu ar rociņām rakt ārā no kupenas
AWD ir kur izcelties.

Kā jau teicu:
Njā, par cik braucu jau 6:00, sanāca izbaudīt ziemas priekus pa riktīgam.
Kopumā nebija traki, vienīgo pārsteiguma momentu sagādāja ezermalas tmf stāvvieta.
Respekt cilvēkam ar žiceli kas bija izdzinis normālu špūūri 
Bet visām problēmām pie vainas ir duraki, kas:
1.cenšas forsēt metrīgas kupenas ar savu toyota auris (runa nav par izbraukšanu no pagalma/iebraukšanu teritorijā)
2.nomet savu auto pofigāa kur pagadās, tā ka tramvaji netiek garām
3.nejēdz ievērot elementāru pieklājīgas braukšanas kultūru, tb ievērot rāvējslēdzēja principu, palaist citus joslā etc
4.arī pārvietojoties uz 20km/h bremzē pēdējā brīdī un cenšas izārdīt viens otram pakaļu, tā vietā lai bremzētu laicīgi un laideni
Būsim vēl pieklājīgāki kā parasti uz ceļa un atcerēsimies, ka ārā ir ziema, tad viss būs ok un nebūs jāčakarējās ar sniegalāpstu, jāsēž korķos, vai arī jāgādā darbs autoservisa bleķiniekiem.
Njā, par cik braucu jau 6:00, sanāca izbaudīt ziemas priekus pa riktīgam.

Bet visām problēmām pie vainas ir duraki, kas:
1.cenšas forsēt metrīgas kupenas ar savu toyota auris (runa nav par izbraukšanu no pagalma/iebraukšanu teritorijā)
2.nomet savu auto pofigāa kur pagadās, tā ka tramvaji netiek garām
3.nejēdz ievērot elementāru pieklājīgas braukšanas kultūru, tb ievērot rāvējslēdzēja principu, palaist citus joslā etc
4.arī pārvietojoties uz 20km/h bremzē pēdējā brīdī un cenšas izārdīt viens otram pakaļu, tā vietā lai bremzētu laicīgi un laideni
Būsim vēl pieklājīgāki kā parasti uz ceļa un atcerēsimies, ka ārā ir ziema, tad viss būs ok un nebūs jāčakarējās ar sniegalāpstu, jāsēž korķos, vai arī jāgādā darbs autoservisa bleķiniekiem.

Sodit slidgultnus uz spiediena
pavasarii zaale nebuusMelnais wrote:blablablablaaa
http://www.200sx.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Kapēc gan?roliss wrote:pavasarii zaale nebuusMelnais wrote:blablablablaaa

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5