no pannasKristiansV wrote:Martinss no katliņa?Martinss wrote:Neredzēju.Alien wrote:vakar Martinss panesās garām pie Titurgas un iegrieza uz Katliņu
(biju ar ričuku)
Es Tevi redzēju 25
Moderator: Juzix
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 25
AR_159 
- kristaps.sh
Es jutu, ka kkas piebremzē un čeko manu sveguspiegs wrote:krish ap 17 pie maximas noliktavām, pecāk nogriezos no slāvu apļa un tur stvēja fretka, bija mums acu kontakts![]()
biju ar b6 pasatu.
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Jā redzēju tevi, MissL pa priekšu arī brauca.spiegs wrote:Martins ar cietu gjīmi šon ap 7:37 pie baložu picērijas ta varētu būt?
Ērgļa redzeMartinss wrote:Jā redzēju tevi, MissL pa priekšu arī brauca.spiegs wrote:Martins ar cietu gjīmi šon ap 7:37 pie baložu picērijas ta varētu būt?Es vispār nesaprotu, kā var pamanīt sudrabotu e46 universāli.
A dzelteno ta neredzeeji ar savu eerglja redzi.spiegs wrote:Ērgļa redzeMartinss wrote:Jā redzēju tevi, MissL pa priekšu arī brauca.spiegs wrote:Martins ar cietu gjīmi šon ap 7:37 pie baložu picērijas ta varētu būt?Es vispār nesaprotu, kā var pamanīt sudrabotu e46 universāli.
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
Redzēju redzēju un vēl par to nodomāju, tik nez kapēc domaju ka tev tas aparāts zils no hondas laikiemMissL wrote:A dzelteno ta neredzeeji ar savu eerglja redzi.spiegs wrote:Ērgļa redzeMartinss wrote:Jā redzēju tevi, MissL pa priekšu arī brauca.spiegs wrote:Martins ar cietu gjīmi šon ap 7:37 pie baložu picērijas ta varētu būt?Es vispār nesaprotu, kā var pamanīt sudrabotu e46 universāli.
Kāsit, tas imho bija atmo brachka
Opelis pardots viņam.
:
Man izskatijas, ka tas e36 megina kramet bet tinaas tikai viens ritenisLaapsta wrote:Ch riga plaza brauca pretim burnout taisosham e36
Es sedeju e87 pie ieejas
Sodit slidgultnus uz spiediena
yolo. šodien arī gāza pretīCh. wrote:Kāsit, tas imho bija atmo brachkaOpelis pardots viņam.
Man izskatijas, ka tas e36 megina kramet bet tinaas tikai viens ritenisLaapsta wrote:Ch riga plaza brauca pretim burnout taisosham e36
Es sedeju e87 pie ieejas:
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Smešs un Ķīnas gumija.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Jū, pie mājiņāmLaapsta wrote:fretkas e46 uz jēzusbaznīcas ielas??
izskatijās iespaidīgi!!
paudiesjzuks
Minišosejā visādi vepri satikti