Citiem iesaku:
Ja uzskati sevi par veiklu autovadītāju uzaicini mani uz dueli "333" trasē! Ja domā ka tev ir jaudīgs auto uzaicini mani uz dueli dragreisā!! Ja esi forša jauka meitene un tev nau bail no ātras un agresīvas braukšanas uzaicini mani uz randiņu!!!
iedomājieties augstāk rtakstīto izkliegtu dusmaas un beigaas atraugu
Citiem iesaku:
Ja uzskati sevi par veiklu autovadītāju uzaicini mani uz dueli "333" trasē! Ja domā ka tev ir jaudīgs auto uzaicini mani uz dueli dragreisā!! Ja esi forša jauka meitene un tev nau bail no ātras un agresīvas braukšanas uzaicini mani uz randiņu!!!
iedomājieties augstāk rtakstīto izkliegtu dusmaas un beigaas atraugu
tam chalim galerija ir rihy bildes..ir bilde ar freimo laikam ex-behu..nu jā
vispār laikam viņš no rajona..brocēnu trase..tur mazāks būdams ar velisopēdu ārdījos..pod-šoseja racing taisījām
un ķip tas gti edition golfs..nu nez cik tas atbilst patiesībai..bet ja atbilst..tad ir
2golfs gan
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
:d šitas crazy golfs pa ādažiem vakar mēģināja slidināties. Kaut kā neticās, ka 200 zirgi :d rūc līdzīgi kā manas vecmammas vecā, nokautā (1.6) džetta ar sarūsējušo izpūtēju. Es varētu savu (censored) likt ķīlā, ka tas nav GTI.
kāds te auzās iestūrējis http://www.draugiem.lv/gtop/?18208032" onclick="window.open(this.href);return false;
Mans projekts arī tāds būtu, tikai no otras puses būtu sācies
Porsche 928 – Lapiņa lolojums, 2+2 kupeja ar priekšā novietotu V-veida „astoņnieku”. „Bulta, kas lido ar uzgali pa priekšu” sākotnēji bija paredzēta Amerikai. Automobili sāka izstrādāt jau 1971.gadā, taču sērijveida ražošanā tas nonāca tikai 77-tajā un uz konveijera noturējās gandrīz 20 gadus ... taa ka tas viss no latviesha vien tapis