Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

psyhotype
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by psyhotype »

Uz sējas ielas takā rallijā S'īts jāizbrauc, tikai te nevis siena blāķi nolikti, bet sniegs uzstumts :D

Mārupē visas galvenās ielas iztīrītas un sakaisītas. Pa mazajām neesmu braucis, nezinu kas tur notiek.

Uz meža ielas, pie krustojuma pāri slokas ielai, gan viss ir slikti. Īstenībā ne tikai pie krustojuma, bet visa iela pilnīgs ledus + pa vidu jau pieminētais valnis. Pie krustojuma dažī ar priekšpiedziņām nevarēja uzsākt :wink:
coming soon...
MieziC

Post by MieziC »

EDX wrote:
MieziC wrote:vēl labāk ir tad kad šķūrējot autobusa maršrutu šķūra vadītājs nepadomā ka iela iet arī tālāk par galapunktu... un tu brauc pa taisnu ielu un kas tad nu priekšā sniega siena pa puss ielu :shock: šito var redzēt uz Sējas ielas
Ko tu te vāvuļo. Jo labāks quattro..........., jo tālāk jāiet pēc traktora :yo: :D
tā gan ir :yo:
Quattro
Image
gintsk

Post by gintsk »

Ziema kā reizi beidzot atkal ir parasta.
Mans priekšstats ir tāds pat kā Lambertam: esmu redzējis labi ja 5 tīrītājus. Bet kaut kā man gandrīz vairāk patrāpijušies greideri un traktoriņi.
Nesen bija ziņa, ka Maskavā izdzīti ielās 10000 tīrītāji. Rīgai tas būtu kādi 500.

Šodien gandrīz iekūlos nepatikšanās, kad vienā rīgas ielā risē bija tīrs ledus. Izrausties no rises vairs nesanāca - diezgan dziļa. A bremzēt - mūžiba.
karlisbe

Post by karlisbe »

gintsk wrote:Ziema kā reizi beidzot atkal ir parasta.
Mans priekšstats ir tāds pat kā Lambertam: esmu redzējis labi ja 5 tīrītājus. Bet kaut kā man gandrīz vairāk patrāpijušies greideri un traktoriņi.
Nesen bija ziņa, ka Maskavā izdzīti ielās 10000 tīrītāji. Rīgai tas būtu kādi 500.

Šodien gandrīz iekūlos nepatikšanās, kad vienā rīgas ielā risē bija tīrs ledus. Izrausties no rises vairs nesanāca - diezgan dziļa. A bremzēt - mūžiba.
ir daudz šādu mazu ieliņu! es jau laicīgi izlienu no risēm, jo uz sniega vismaz ir cerība apstāties, ja vien ir tas sniegs... visā visumā jābrauc ļoti uzmanīgi, lai vai kādas riepas virsū būtu
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
Andis

Post by Andis »

Juzix wrote:
Lambertino wrote:... nepieciešams auto apakšu kārtīgi atdauzīt N reizes. (Jā, zinu, ka man ir zemas mašīnas, bet standartiem tur nav nekas labāks, liekas, ka iebraukšana ir tikai džipiem)
Nebūt neesi vienīgais, kas ar vēderu pa zemi šļūc. Es ar Borata traktora piekari jau pat sāku just :|
A man priekša ceļās gaisā. :naac:

Šorīt no rīta braucu pa ķekavas šoseju, prieks skatīties, iebrauc Zienpiekkalnā/īstenībā visā Rīgā/, jūties, kā Spūņciemā. :)

EDIT: Sūnu ciemā! :fail: :rulez:
Last edited by Andis on 06 Jan 2010, 15:22, edited 1 time in total.
GP-1714
EraSeR

Post by EraSeR »

Vakar sanāca labi paslidināties:
1) no RTU stāvlaukuma ķīpsalā knapi tiku ārā (iebraucu jau arī negudri, bet uz ieskaiti steidzos un vietu nebija tāpēc ar ieskrējienu tur, kur citi nelīda :D ;
2) Braucciens atpakaļ pa Krēslas ielu Slokas ielas virzienā (uz slokas ielu vajadzēja pa kreisi) spogulis tāds, ka mēs abi (priekšā vēl viens Audi) jūtamies kā pīles uz ledu. Labi, ka nošķūrēto sniegu nesavāc, noliku kreisās puses riteņus pa kupenu)
3) Beidzot esmu pie šī minētā krustojuma. O, uz galvenā ceļa viena sieviete apstājas, lai mani palaistu. 2.,3. ātrums, bet reakcija nulle... Kustos 1cm/s. Nu neko ar 2. piegājinu izbraucu, bet laidēji īpaši priecīgi laikam nebijam, jo tas prasīja diezgan daudz laika. :D
Galvenās ielas gan labi izbraucamas...
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Andis wrote:
Juzix wrote:
Lambertino wrote:... nepieciešams auto apakšu kārtīgi atdauzīt N reizes. (Jā, zinu, ka man ir zemas mašīnas, bet standartiem tur nav nekas labāks, liekas, ka iebraukšana ir tikai džipiem)
Nebūt neesi vienīgais, kas ar vēderu pa zemi šļūc. Es ar Borata traktora piekari jau pat sāku just :|
A man priekša ceļās gaisā. :naac:

Šorīt no rīta braucu pa ķekavas šoseju, prieks skatīties, iebrauc Zienpiekkalnā/īstenībā visā Rīgā/, jūties, kā Spūņciemā. :)
Ziepniekkalns vispār ir normāls sūnu ciems, ja neskaita Vienības gatvi, Valdeķu, Tadaiķu un Saulkalnes ielas, pa kurām kursē sabiedriskais, tad visur citur špūres ir pa nopietno :shura:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
EDX

Post by EDX »

Ko sūkstaties, braukt vajag :yo:
No quattro - no fun!
Rihy

Post by Rihy »

Slīpēt vajag :yo:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Rihy wrote:Slīpēt vajag :yo:

Jā, pa ledus risēm slīpēt. :urb: Tur vajag tanku. :shura:
gintsk

Post by gintsk »

Atpūtas ielā ir kas labs. Braucis netiku, bet izteikties varu.
Kolēģis no rīta brauca - viens esot tai pagriezienā pie dzc audi uzlicis augšā uz lielas kupenas.
Pāris stundas vēlāk domāju paskatīties kā tur ir. Bet še tev: tur sacīkšu negadījums, policija, nosprostots.
Labi braukšu pa Mazo nometņu (gar trambuli) pēc 30m skatos: tante norāvusies no sliedēm (ar auto) , pāršvilpusi pāri kupenai un mājā iekšā! Pakaļa protams uz sliedēm.

A vakar braucu pie savas mājas. Tur vienvirziens. A pretī onka ar busu mierīgi apstājies vienīgajās risēs un čau. Neapbraucami. Mierīgi noparkjies uz blakus trotuāra prasu kas par štelli. A šis tā nevarot - auto ne tāds.
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

kaisiishana [censored], tiiriit gan vareetu - cho ta nepatiikami uz veedera berzeeties :|
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
Rihy

Post by Rihy »

Tās iebrauktās rises tiešām nepatīk, ar lūpu daudz reizes šodien uzrāvu sniega gabalus augšā un pāri mašīnai :|
Android
Admins

Post by Android »

Focus wrote:
Android wrote:Nu tā, cienītie. Par cik ziema šogad ir krietni nopietnāka nekā citus gadus, un ceļi tomēr +/- tiek uzturēti atbilstoši uzturēšanas klasēm, tad līdz ar to arī naudas tam tiek tērētas visai lielas, līdz ar to iepērciet uz vasaru balonus - pagaidām diez ko saulaini neizskatās bedru lāpīšanas perspektīva.

haha... nu nesmiidini :D
panjemiet to naudu ko pirms 2 gadi neizkaisijaat :D, kad sniega nebija :D
aaa parezizi tas tak vel sudigak esot... pats stastiji laikam :reeka:

krch atļauju netiiriit vispaar. pagaidaam ar hondu tieku visur cauri
Jau vairākkārt esmu teicis - visdārgākie uzturēšanas ziņā ir mainīgie laika apstākļi - kad diennakts laikā snieg, līst (ja temperatūra ap 0), ir lielas temperatūras svārstības (10 grādi un vairāk) vai arī temperatūra svārstās ap 0.
Ja būtu kādu nedēļu no vietas sals ap -10 un nesnigtu, tad uzturēšanas izmaksas uz to brīdi diezgan jūtami samazinātos.

A tā man patīk - pilnpiedziņa rullē :)
Good morning? No such thing!
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

bet tagad jau kakraz ir labi laikapstākļi tīrītājiem, bet tie ledus kluči kā stāv, tā stāv uz ceļa.
Nav jau tā, ka baigi traucē, labāk, lai vasarā ceļus lāpa :shura:
ImageImage
Android
Admins

Post by Android »

Lambertino wrote:bet tagad jau kakraz ir labi laikapstākļi tīrītājiem, bet tie ledus kluči kā stāv, tā stāv uz ceļa.
Nav jau tā, ka baigi traucē, labāk, lai vasarā ceļus lāpa :shura:
Es dotajā gadījumā runāju par valsts autoceļiem, pašvaldības (t.sk. Rīgas) ielas un ceļus nekontrolēju - nav manc lauciņš.
Valsts ceļi manā zonā tiek uzturēti atbilstoši MK noteikumu prasībām (nu, moš ir vietām nebūtiskas atkāpes).
EDX

Post by EDX »

Ceļi vienkārši Image
No quattro - no fun!
Garaiz

Post by Garaiz »

EDX wrote:Ceļi vienkārši Image

Vajag vairāk sniega, lai tās bezpiedziņas paliek pie mājas un nekur nemaisās pa ceļu, lai
tām pilnpiedziņam ir ko slīpēt to sniedziņu. :reeka:
Laiks vnk dievīgi labs :bajaans:
Type85 quattro
Android
Admins

Post by Android »

Ceļi apledojuši, uz pleciem sarma, ausis salst.... :aiwa:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

izbraucu liidz kjiipenei, celji vienkaarshi :miiila: dalja vadiitaaju arii saak iebraukt ka ir ziema, un taa nav dabas katastrofa kas notiek reizi 100 gados :D

buutu man subaars tagad buutu vai nu nosities, vai palicis bez tiesiibaam par aatrumu :shura:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Post Reply