Moderator: omulis
Labākais,pie 85.videnes pirms gulošā nospiežam bremzes un smuki ar sabloģētiem pārslidojam viņam pāriJAnka wrote:Purvciema iela. Ja es tur dzīvotu, man TV nevajadzētu.
Tīrs ledus + vietām ledū rises...
buusim preciizi - ar 3. joslu saproti to pashu, ko vairums - kreiso malējo - vai arī labo, kā te iepriekš kāds mēģināja ieskaidrotiz wrote:uz krastenes nedaudz pirms mola un luksafora, trešajā joslā ir [consored]ģ ku pretīga bedre, tiesi ar riteni var iekrist iekšā un viņai ir reāli asas malas
3.josla = kreisā malējāV.I.P. wrote:buusim preciizi - ar 3. joslu saproti to pashu, ko vairums - kreiso malējo - vai arī labo, kā te iepriekš kāds mēģināja ieskaidrotiz wrote:uz krastenes nedaudz pirms mola un luksafora, trešajā joslā ir [consored]ģ ku pretīga bedre, tiesi ar riteni var iekrist iekšā un viņai ir reāli asas malas![]()
![]()
uz krastenes virzienā uz centru vai no centra?
vakar braucu abos virzienos, joslas gan bieži ātri mainījāsbet galvenokārt tika izmantota kreisā malējā, taču nekādas zīmīgas bedres nemanīju
iespējams tāpēc, ka bija arī normāli sasnidzis
bet ap akām gan ir pretīgas ledus kārtas, piemēram, uz Anniņmuižas bulvāra
Es pāris postus augstāk jau brīdināju tieši par šo vietuAndis wrote:Vakar uz kuģu ielas virzienā uz akmens tilta pusi, aiz radisona kresio neiespējami bij uztaisīt, pis taisni resing tīm. Velc slidas virsū un var slidot.
poverflex buksas un lielākie baloni kas lien zem auto pasūtītiAndroid wrote:Nu tā, cienītie. Par cik ziema šogad ir krietni nopietnāka nekā citus gadus, un ceļi tomēr +/- tiek uzturēti atbilstoši uzturēšanas klasēm, tad līdz ar to arī naudas tam tiek tērētas visai lielas, līdz ar to iepērciet uz vasaru balonus - pagaidām diez ko saulaini neizskatās bedru lāpīšanas perspektīva.
nebuutu labaak nospljauties uz tiiriishanu un salaapiit bedres, ilgterminjaa daudz leetaak iznaaktuAndroid wrote:Nu tā, cienītie. Par cik ziema šogad ir krietni nopietnāka nekā citus gadus, un ceļi tomēr +/- tiek uzturēti atbilstoši uzturēšanas klasēm, tad līdz ar to arī naudas tam tiek tērētas visai lielas, līdz ar to iepērciet uz vasaru balonus - pagaidām diez ko saulaini neizskatās bedru lāpīšanas perspektīva.
Android wrote:Nu tā, cienītie. Par cik ziema šogad ir krietni nopietnāka nekā citus gadus, un ceļi tomēr +/- tiek uzturēti atbilstoši uzturēšanas klasēm, tad līdz ar to arī naudas tam tiek tērētas visai lielas, līdz ar to iepērciet uz vasaru balonus - pagaidām diez ko saulaini neizskatās bedru lāpīšanas perspektīva.
riibeklis wrote:Bus par katru bedri jaraksta sudziba
lidz shim vienu sudzibu par sudigu celju segumu esmu rakstijis (celja segums blakus majai) un esmu panacis kad 2x3m gabals tiek salabots
Nebūt neesi vienīgais, kas ar vēderu pa zemi šļūc. Es ar Borata traktora piekari jau pat sāku justLambertino wrote:... nepieciešams auto apakšu kārtīgi atdauzīt N reizes. (Jā, zinu, ka man ir zemas mašīnas, bet standartiem tur nav nekas labāks, liekas, ka iebraukšana ir tikai džipiem)
Ko tu te vāvuļo. Jo labāks quattro..........., jo tālāk jāiet pēc traktoraMieziC wrote:vēl labāk ir tad kad šķūrējot autobusa maršrutu šķūra vadītājs nepadomā ka iela iet arī tālāk par galapunktu... un tu brauc pa taisnu ielu un kas tad nu priekšā sniega siena pa puss ielušito var redzēt uz Sējas ielas