Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by Android »

Beidzot ar savu pilnpiedziņas nemotoru varu normāli krāmēt - tagad no krusta toč varu aiziet pirmais :) Galvenais ir atcerēties, ka pilnpiedziņa stājās tāpat kā bezpiedziņa :rally:
Good morning? No such thing!
Jazzer

Post by Jazzer »

JAnka wrote:Purvciema iela. Ja es tur dzīvotu, man TV nevajadzētu.

Tīrs ledus + vietām ledū rises...
Labākais,pie 85.videnes pirms gulošā nospiežam bremzes un smuki ar sabloģētiem pārslidojam viņam pāri :D
Un krustā izbraucot no Kalsnavas ielas jābortējas lai pārtrauktu kustību sāniski.
karlisbe

Post by karlisbe »

un man šķita, ka man vienīgajam ir mazleit problēmas ar apstāšanos un uzsākšanu.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
iz

Post by iz »

uz krastenes nedaudz pirms mola un luksafora, trešajā joslā ir bļeģ ku pretīga bedre, tiesi ar riteni var iekrist iekšā un viņai ir reāli asas malas :dusma:
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Sāc pierast... :105:
ImageImage
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

iz wrote:uz krastenes nedaudz pirms mola un luksafora, trešajā joslā ir [consored]ģ ku pretīga bedre, tiesi ar riteni var iekrist iekšā un viņai ir reāli asas malas :dusma:
buusim preciizi - ar 3. joslu saproti to pashu, ko vairums - kreiso malējo - vai arī labo, kā te iepriekš kāds mēģināja ieskaidrot :mhm: :D
uz krastenes virzienā uz centru vai no centra?
vakar braucu abos virzienos, joslas gan bieži ātri mainījās :shura: bet galvenokārt tika izmantota kreisā malējā, taču nekādas zīmīgas bedres nemanīju :hvz: iespējams tāpēc, ka bija arī normāli sasnidzis :|
bet ap akām gan ir pretīgas ledus kārtas, piemēram, uz Anniņmuižas bulvāra :|
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
Andis

Post by Andis »

Vakar uz kuģu ielas virzienā uz akmens tilta pusi, aiz radisona kresio neiespējami bij uztaisīt, pis taisni resing tīm. Velc slidas virsū un var slidot. :dusma:
GP-1714
iz

Post by iz »

V.I.P. wrote:
iz wrote:uz krastenes nedaudz pirms mola un luksafora, trešajā joslā ir [consored]ģ ku pretīga bedre, tiesi ar riteni var iekrist iekšā un viņai ir reāli asas malas :dusma:
buusim preciizi - ar 3. joslu saproti to pashu, ko vairums - kreiso malējo - vai arī labo, kā te iepriekš kāds mēģināja ieskaidrot :mhm: :D
uz krastenes virzienā uz centru vai no centra?
vakar braucu abos virzienos, joslas gan bieži ātri mainījās :shura: bet galvenokārt tika izmantota kreisā malējā, taču nekādas zīmīgas bedres nemanīju :hvz: iespējams tāpēc, ka bija arī normāli sasnidzis :|
bet ap akām gan ir pretīgas ledus kārtas, piemēram, uz Anniņmuižas bulvāra :|
3.josla = kreisā malējā :D
virzienā uz centru
anarhists

Post by anarhists »

Andis wrote:Vakar uz kuģu ielas virzienā uz akmens tilta pusi, aiz radisona kresio neiespējami bij uztaisīt, pis taisni resing tīm. Velc slidas virsū un var slidot. :dusma:
Es pāris postus augstāk jau brīdināju tieši par šo vietu :)

"pis taisni resing tīm" :reeka:
anarhists
Android
Admins

Post by Android »

Nu tā, cienītie. Par cik ziema šogad ir krietni nopietnāka nekā citus gadus, un ceļi tomēr +/- tiek uzturēti atbilstoši uzturēšanas klasēm, tad līdz ar to arī naudas tam tiek tērētas visai lielas, līdz ar to iepērciet uz vasaru balonus - pagaidām diez ko saulaini neizskatās bedru lāpīšanas perspektīva.
Good morning? No such thing!
Alien

Post by Alien »

Android wrote:Nu tā, cienītie. Par cik ziema šogad ir krietni nopietnāka nekā citus gadus, un ceļi tomēr +/- tiek uzturēti atbilstoši uzturēšanas klasēm, tad līdz ar to arī naudas tam tiek tērētas visai lielas, līdz ar to iepērciet uz vasaru balonus - pagaidām diez ko saulaini neizskatās bedru lāpīšanas perspektīva.
poverflex buksas un lielākie baloni kas lien zem auto pasūtīti :yo:
AR_159 :drive:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Android wrote:Nu tā, cienītie. Par cik ziema šogad ir krietni nopietnāka nekā citus gadus, un ceļi tomēr +/- tiek uzturēti atbilstoši uzturēšanas klasēm, tad līdz ar to arī naudas tam tiek tērētas visai lielas, līdz ar to iepērciet uz vasaru balonus - pagaidām diez ko saulaini neizskatās bedru lāpīšanas perspektīva.
nebuutu labaak nospljauties uz tiiriishanu un salaapiit bedres, ilgterminjaa daudz leetaak iznaaktu :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

haha... nu nesmiidini :D
panjemiet to naudu ko pirms 2 gadi neizkaisijaat :D, kad sniega nebija :D
aaa parezizi tas tak vel sudigak esot... pats stastiji laikam :reeka:

krch atļauju netiiriit vispaar. pagaidaam ar hondu tieku visur cauri
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
riibeklis

Post by riibeklis »

Bus par katru bedri jaraksta sudziba :)

lidz shim vienu sudzibu par sudigu celju segumu esmu rakstijis (celja segums blakus majai) un esmu panacis kad 2x3m gabals tiek salabots :D
vwmotion.lv :naac:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

riibeklis wrote:Bus par katru bedri jaraksta sudziba :)

lidz shim vienu sudzibu par sudigu celju segumu esmu rakstijis (celja segums blakus majai) un esmu panacis kad 2x3m gabals tiek salabots :D

Uzliks zīmi, ka tajā ceļaposmā ir bedres un tad tu to sūdzību varēsi iebāzt tā dziļāk. :D
Kā man instruktors stāstija - nah čakarēties ar tām daudzajām ceļazīmēm, kas norāda ka ir bedres/nelīdzenumi, vajag pie robežas uzlikt tādu zīmi, ka turpmākos cik tur k km ir bedres un miers. :urb:
gintsk

Post by gintsk »

Interesanti ka pārdaugavas ieliņas ir vienās risēs, bet Mārupē izskatījās viss izstumts.
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Negribu kasīties un strīdēties, bet no kopā redzētiem 8 tīrītājies šoziem (trīs STĀVĒJA vienā vietā uz ventsipls šosejas, pie Jūrmalas), diviem esmu redzējis nolaistas lāpstas, bet sniega tur īsti nebija :reeka: divus redzēju, ka kaisas sāli, viens tiešām melno iznīcināja, otrs sniega vaļņos bēra.
Man ir radies priekštats, ka tīrītājiem ir pilnīgi pajāt par loģiku kur vajag, kur nevajag tīrīt (jā, jā, arī es moš esmu cirvis). Viņam tikai vajag lai uzrādās kustība, lāpsta ir nolaista un vis ir bumbuļos.
Spilgts piemērs ir rises kur ledus klucis pa vidu - pat uz krastenes, lai iebrauktu molā, statikā u.c iestādēs, nepieciešams auto apakšu kārtīgi atdauzīt N reizes. (Jā, zinu, ka man ir zemas mašīnas, bet standartiem tur nav nekas labāks, liekas, ka iebraukšana ir tikai džipiem)

Vispār - saki, lai nešķūrē vairs to ceļu vispār, tāpat jēgas mazas, labāk, lai lāpa bedres :D

p.s iesaku jaunu foto konkursu - fočējam visus šķūrētājus ko redzam, gribas paanalizēt viņu darbu, galvenais, lai redzētu ceļa segumu un paceltu, nolaistu šķūri moš tikai man visi cirvji trāpās ceļā :urb:
ImageImage
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Lambertino wrote:... nepieciešams auto apakšu kārtīgi atdauzīt N reizes. (Jā, zinu, ka man ir zemas mašīnas, bet standartiem tur nav nekas labāks, liekas, ka iebraukšana ir tikai džipiem)
Nebūt neesi vienīgais, kas ar vēderu pa zemi šļūc. Es ar Borata traktora piekari jau pat sāku just :|
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
MieziC

Post by MieziC »

vēl labāk ir tad kad šķūrējot autobusa maršrutu šķūra vadītājs nepadomā ka iela iet arī tālāk par galapunktu... un tu brauc pa taisnu ielu un kas tad nu priekšā sniega siena pa puss ielu :shock: šito var redzēt uz Sējas ielas
Quattro
Image
EDX

Post by EDX »

MieziC wrote:vēl labāk ir tad kad šķūrējot autobusa maršrutu šķūra vadītājs nepadomā ka iela iet arī tālāk par galapunktu... un tu brauc pa taisnu ielu un kas tad nu priekšā sniega siena pa puss ielu :shock: šito var redzēt uz Sējas ielas
Ko tu te vāvuļo. Jo labāks quattro..........., jo tālāk jāiet pēc traktora :yo: :D
No quattro - no fun!
Post Reply